Duidelijke uitleg en degelijke kwaliteit.

Top service en snelle levering.

Zoals beschreven, niks aan op te merken

Kwam prima aan, geen veel te grootte doos, geen rotzooi packing pinda's, gewoon zo in een keer de kap. Prima, meteen op de schoorsteen geplaatst, paste perfect.

Mooie producten, telefonisch goed advies gekregen. Netjes verpakt en dus ook schadevrij binnen gekomen. Top

Prima voor elkaar

Snelle afwikkeling op internet en snel geleverd,top

Fantastisch bedrijf!!

Telefonisch goed bereikbaar, fijne service en een super snelle levering!! Heel tevreden over onze aankoop.

Goedkoop en snelle levering

Kachelpijpen besteld, deze werden snel geleverd, binnen 48 uur en als je de prijs vergelijkt met de gemiddelde bouwmarkt waren ze ook nog eens goedkoop en goed van kwaliteit.

Snelle levering ,goed verpakt ,goede prijs

Onvoldoende

Ongevraagd een vervangend product gekregen. Volgende keer graag eerst overleggen?

Top bedrijf met goed advies

Gisteren besteld en vandaag al ontvangen

snelle levering en goede service

Jammer genoeg ontving ik 2 kachelbuizen die tijdens het transport beschadigd waren. Na een mailtje gedaan te hebben werd het gelijk opgelost.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Geweldig ook bij een menselijke fout

Ik moest kachelband hebben. 12x3 zou de juiste maat zijn. Op de site bij de kachelwinkel vond ik deze maat. Snel besteld. Toen het band aan kwam bleek het 12x2mm te zijn. Terug op de site bleek in de koptekst 12x3 mm te staan in de tekst 12x2mm. Ook op de rekening stond 12x2. Dus het was ook minstens net zo mijn fout. Even gebeld en perfect opgelost. Zo doet internet kopen plezier. Een voorbeeld die kachelwinkel

Snel en duidelijk

Goed advies door de telefoon en snelle levering, keurig.

Snelle service, goed product

Prima ervaring

Prima site, prima afgehandeld

goede service

In eerste instantie iets verkeerd gegaan met de bestelling, maar na telefoon en mail netjes opgelost binnen enkele dagen. Afspraken waren duidelijk en werden van beide kanten goed nagekomen.

Top! Snelle service, Juiste product!

Ik ben zeer tevreden! Snelle levering van het gewenste product. En het product zelf ook super.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snel en correct geleverd.

Goeie prijzen voor de geleverde producten

nog geen eindoordeel

De bezorging verlopen conform informatie. De inhoud van het pakket bleken beschadigd. Een retour sticker blijkt echter via de email te moeten worden aangevraagd. Erg omslachtig. Nog geen bericht ontvangen over de wijze van retourneren. De wijze van afhandeling even afwachten alvorens ik een definitief oordeel geef.

Goed, compleet en snel

goede website en snelle lewvering

Duidelijke website

Duidelijke site. En snelle levering... en niet duur

Snel en net geleverd

Prima snelle levering.

Makkelijk bestellen tegen goede prijs, met snelle levering!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen met een snelle afhandeling. Leveren naar verwachting, op een goede manieren verpakt… verbeterpuntjes, om dan toch wat te noemen: - zoekfunctie op de site mag iets beter - terugkoppeling over status op de site niet helemaal duidelijk.

Oude Amersfoortseweg 249 C

1212AD Hilversum

0657779118/0233020458

Over De Kachelwinkel

De Kachelwinkel is een jonge, dynamische, voorraadhoudende groothandel voor alle artikelen op het gebied van kachels, rookgasafvoermaterialen en ventilatiesystemen. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar leveren onze artikelen door heel Nederland. Voor advies zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken via: 035 - 720 09 48 of [email protected].