helder en klantgericht

Flexibiliteit groot

Goede, snelle, kloppende bezorging.

Bestelde spullen zijn snel bezorgd. De spullen waren gedegen verpakt. De bestelde spullen volledig aangeleverd conform weergegeven in advertentie

Precies waar ik naar op zoek was en snel geleverd met track and trace!

Zeer makkelijke te navigeren op de site. Bestelling gedaan en werd binnen 1/1,5 werkdag geleverd terwijl er tussen 1-3 werkdagen stond. Tevens seer tevreden over het product (rvs rozet 150mm). Tip: de afmetingen van de rozet randen stonden niet weergeven op de site, dot zou wel handig zijn om vooraf te weten. Al bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om de kachelwinkel te bellen! Al met al zeer tevreden over het product en de snelle levering/service!

snelle levering voor een goede prijs

Gewoon Goed

Mooi op tijd goed verpakt en beste prijs

Precies hoe het moet zijn mooie combinatie met de bezorgdienst Chapeau

Snel en niet duur

zeer snel geleverd en goede kwaliteit/prijs verhouding. Een tevreden klant.....

Snelle en duidelijke levering

Snelle levering en zeer goede service

De levering was snel. Helaas waren er een paar artikelen beschadigd. Toen ik belde werd ik meteen vriendelijk geholpen. De dag erna was er al een zending na geleverd. Perfect was deze snelle service! Bedankt

Snelle levering met goede kwaliteit

Zie titel, die omvat alles.

Kwaliteit, snel bezorgd

👌

Goed gesprek gehad na een spam melding

Werdt direct actie ondernomen top !!

Ge-wel-dig!

Wat een top kachel heb ik binnen gekregen en snel ook nog!

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering van goede kwaliteit.

Snelle en goede levering van de bestelde producten

Snelle en goede levering van de bestelde producten

Kort maar krachtig alles prima geregeld

Snel makkelijk en goed geregeld. Een aanrader

Snelle en fijne service

Ik belde voor een vraag en werd gelijk geholpen, toen later bleek dat ze mij niet konden helpen hebben ze mij gelijk nog eens door verwezen. Bedankt voor de snelle service en hulp!

Mooi product en snel geleverd.

De glasplaat is prachtig!!

Goed, snel geleverd en niet duur

Goed, snel geleverd en niet duur

Uitstekende levering. Duidelijke communicatie!

Levering optijd binnen aangegeven termijn geleverd. Duidelijke communicatie middels mailverkeer!

Snelle en correcte service

Goede communicatie, snelle service en correcte afhandeling

Goede kwaliteit voor lage prijs

Ruim assortiment van uitstekende kwaliteit tegen zeer lage prijs. Binnen 24 uur geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Super snelle levering

Personeel weet waar ze over praten en zijn zeer behulpzaam. Daarnaast is de order snel verstuurd.

snelle levering van de juiste materialen

Prima service, goed kwaliteit, snelle aflevering

Top, boven verwachting ! Hartelijk dank.

Produkt makkelijk te bestellen via de website... snelle bezorging

Oude Amersfoortseweg 249 C

1212AD Hilversum

0657779118/0233020458

Over De Kachelwinkel

De Kachelwinkel is een jonge, dynamische, voorraadhoudende groothandel voor alle artikelen op het gebied van kachels, rookgasafvoermaterialen en ventilatiesystemen. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar leveren onze artikelen door heel Nederland. Voor advies zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken via: 035 - 720 09 48 of [email protected].