scharniertje is niet helemaal goed maar verder een hele mooie bak!

Heel mooi

Snelle levering, mooi ingepakt en goede kwaliteit!!

Van wege drukte wat later geleverd. Maar dat was de verwachting.

Vanwege drukte wat later geleverd. Maar na contact en navraag van hun zijde is het prima in orde gekomen. Dank voor de extra navraag.

Erg goed!

Erg mooie sieraden. Mooi en persoonlijk ingepakt voor de klanten! Dankjewel.

Afwerking product slordig

Het sieraad wat ik heb besteld is zo op het oog prima, als men beter gaat kijken is het steentje niet helemaal mooi maar heeft het krassen/scheurtjes, een vlekje en is het zilveren omhulsel slordig afgewerkt met chipjes eruit, jammer.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle service, sieraad zoals omschrijving!

Mooie identieke sieraden en leuk verpakt!

Goede kwaliteit en leuk verpakt

Top service en prachtig sieraad

Snel bezorgd netjes verpakt. Echt een prachtige ring.

Uitstekend!!

Heel blij met mijn aankoop, snel verzonden en ontvangen!

Top service!

Mijn ring was te groot, dus ik heb hem retour gestuurd en ik kreeg 4 werkdagen later alweer de kleinere ring in de bus, echt top!

Mijn ervaring is geweldig!

De ring is enorm snel verzonden, precies zoals op de foto, leuk verpakt, het geld waard, heel blij mee!

Hele mooie sieraden! Ik had hem op donderdagavond besteld (dus na 16.00u) maar hij zat zaterdag al netjes in de brievenbus!

Voor de tweede keer wat besteld en heel tevreden! De glazen box Hexagon (de brede versie) en een gouden ring. Wederom snel geleverd. De glazen box is heel goed/ veilig verpakt.

Quality

Very pretty quality item. Quick service!

Ik had een ring besteld die een maat groter bleek te zijn, deze omgeruild (wat heel makkelijk kan via het kaartje wat wordt meegestuurd) en binnen 2 dagen had ik de goede maat alweer binnen! Echt een top service.

Super mooie ring en mega snelle levering!

Mooi en snel geleverd

Geweldige ring ik ben er ontzettend blij mee!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Prachtige sieraden en geweldige service.

Ik ben heel erg blij met mijn ring en de kwaliteit is super goed. Daarnaast ben ik onder de indruk van de snelle verzending en gemakkelijke retourafhandeling.

Snelle verzending en prachtige ring

Ik heb al een aantal ringen gekocht bij Josephina Jewelry en ben er nog steeds ontzettend blij mee. Goede kwaliteit en fijne prijsjes.

Vlotte levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

Snelle verzending, ringen zijn mooi!

2 ringen, beide in maat 18 gekocht, maar de één past wel om mijn middelvinger de de ander niet??

Goede producten - Snelle service

Prachtige ring gekocht alleen bleek de kleinste maat nog steeds aan de grote kant.

Geweldig en super mooi!

Mijn ervaring met Josephina Jewelry is fantastisch! Ik had twee ringen besteld die gratis werden verzonden en de volgende dag al binnen waren! Helaas was 1 ring te klein, maar gelukkig kon ik deze zonder problemen terug sturen en had ik binnen 2 werkdagen mijn geld al terug. Ik heb alsnog de tweede ring een maat groter gekocht en deze werd ook gratis verzonden en was binnen 1 dag al geleverd. Ze zijn echt prachtig, nog mooier en beter als op de foto's! Zeker een aanrader en top service!

Heel mooi

Super mooie kaarsen en snelle levering, ik ga zeker nog een keer wat leuks bestellen :)

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.