Kwaliteit en uiterlijk top.

Ring blijft goud, mooie kwaliteit en snelle levering!

Prachtige ketting

Super snelle levering. De ketting is echt heel mooi. Ik ga zeker mee sieraden Kado doen aan mijn vriendinnen

Leuke producten , goede service

Mooie producten , snel geleverd

Super sieraden!

De ketting die ik heb besteld is heel mooi en van goede kwaliteit! Het kwam ook mooi verpakt binnen waardoor het echt als een cadeautje voelde. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heel erg bedankt!

Fijne service, mooie producten

Ik heb een prachtig ringetje besteld voor een eerlijke prijs. Ik ben er erg blij mee.

Een prachtige ring precies als de foto. Een zeer goede en snelle service. Hier ga ik vaker winkelen.

De sieraden passen goed en zijn van goede kwaliteit. Ze zijn erg mooi.

Tevreden.

Alleen het sluitingkje was niet helemaal goed waardoor ik het kettingkje steeds verloor

Een mooie ring gekocht. Hij was exact zoals op de afbeelding. Kwaliteit voor een zéér mooie prijs. Ik had gekozen voor brievenbuspost, 2 dagen later zat het netjes in de bus. Ik raad josephina jewelry zeker aan!

Prachtige ketting, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie ketting met een maansteen, steen glimt mooi, ketting goede kwaliteit en mooie gouden kleur

Mooi sieraad, netjes geprijsd

Zeer tevreden. Product is boven verwachting mooi en snel geleverd. Blij mee!

Hele mooie ring nog beter als plaatje...en goede en duidelijke service

Geweldige sieraden!

Ik vind mijn ring met zwarte onyx prachtig en draag hem met heel veel plezier!Wat ik fijn vind is de snelle verzending en ook vind ik de mogelijkheid om te betalen met afterpay een goede service van Josefina. Ik kom zeker nog een terug!

Mooie ring, snelle levering

Mooie ring, goede kwaliteit en snelle levering.

prachtige ketting!

De ketting ziet er in het echt nog mooier uit dan op de website. Heel erg blij mee!

Super snel verzonden! Fijne kwaliteit. Verkleurd niet. Ring valt naar maat. Helemaal blij dus :)

100% oké

Eerste klas

Heel tevreden

Tevreden , mooi, verkleurd niet

Ptima

Prima service, snelle levertijd

Fijne service. Had het de volgende dag in huis!

Mooi geweldig precies wat ik zocht

Was allang op zoek naar dit soort vitrine Was of te groot of flink duur Dus ik ben heel blij

Super blij met mijn nieuwe ringen

Top ringen. Wordt super snel bezorgd en zijn echt prachtig

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Glazen kistje erg netjes ingepakt. Snel en in goede orde ontvangen. Kwaliteit van het kistje is goed. Ziet eruit zoals op de site wordt weergegeven.

Prima op tijd.. goed verzorgt...

Snelle levering en prachtige sieraden

Mooi afgewerkte sieraden. Een echte aanrader!!!

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.