Mooie ringen en super snelle levering! Ben wel benieuwd hoe lang ze "goud" blijven maar tot nu toe heeel blij mee!

Top product

Mooie eyecatcher

Ik heb de Tiny Pearl Signet ring silver besteld. Mooie ring eenvoudig maar toch opvallend. Heel blij mee. Ik heb hem gecombineerd met The Silver Classic ring die ik al eerder had besteld. Sjieke combinatie.

Mooi product! Snelle levering! Prima!

Erg blij met de sieraden boxen!

Snel ontvangen

Mooie ketting

Helemaal top

Had een vraag op Instagram. Mijn vraag werd super snel beantwoord en ik bestelde daarna direct. Bestelling kwam snel binnen zoals vermeld op de website. Had aangegeven dat het voor Moederdag was en zat een leuke verpakking in om het in te pakken. Ben super tevreden

Mooi sieradenstandaard en snelle en goede levering.

Alles goed opgelost

De ring was verbogen aangekomen. Na de feedback kreeg ik een mail dat ze graag wilde oplossen! Heel fijn mailcontact gehad en mocht de ring ruilen voor iets anders. :) toch een goeie ervaring!

Mijn ervaring met Josephina Jewerly is geweldig!! 😍

Een fantastische leuke en mooie onlineshop met veel mooie artikelen! Daarbij fijne, goede en prettige service; zeer klantgericht! Heb al mooie spulletjes gekocht en zal er hopelijk nog veel meer kopen!!

Snelle levering en artikel precies zoals op website getoond

Snelle en perfecte service. Vriendelijk. Behulpzaam. Heerlijk informeel wat het heel persoonlijk maakt. Ik houd daarvan. En, ook het vermelden waard, niet duur en mooie sieraden.

snel en tevreden

Makkelijk te vestellen, snel geleverd, goed verpakt

Snel, duidelijk en heel belangrijk: mooie ringen

Zo mooi!

Mooi sieraad, mooie steen, fijne website, snelle verzending. Kortom, helemaal top!

Hele mooie ring mogen ontvangen, precies gelijk als aan de foto. Heel mooi product, ben er heel blij mee :)!

Goede service, mooi product!

Ik had een verkeerde maat ontvangen van een ring. Er is meteen een nieuwe opgestuurd. Top service!

Snelle verzending, ring lijkt ook goede kwaliteit

Geweldig !

Goede communicatie, snelle levering, nooit verpakt

Prachtige ring!

Hele mooie ring, maat valt precies goed en het is echt een hele goede aankoop geweest!

Hele mooie collectie ringen van goede kwaliteit.

Ik heb een hele mooie ring besteld bij Josephina Jewelry waar ik heel tevreden mee ben. Hij is van goede kwaliteit en is snel aangekomen.

Goede kwaliteit

Mooie sieraden voor een super prijs.

Altijd mooie sieraden, valt nooit tegen

Al meerdere ringen met edelsteen bij Josephina gekocht en ze zijn altijd erg mooi en net even anders dan anders, erg blij mee!

Mooie afgewerkte Ring

Door onoplettendheid van mijn kant had ik de verkeerde ring besteld en ik kreeg keurig een e-mail of dat wel de goede was dus de dame die mij mailde heeft het keurig in orde gemaakt om het te veranderen en ik had ring met één of twee dagen binnen precies op tijd

Blij!

Ben blij met mijn ring! Het is precies zoals omhad verwacht!

Zeer blij mee

De steen is adembenemend en de ring is erg sterk qua materiaal. Een klein nadeel is dat de steen een beetje scheef op de ring zit, maar dat is niet storend. Ik ben er heel erg blij mee.

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.