Super mooi

Snel en netjes

Snelle bezorging en netjes afgewerkt

Mooi kettinkje

Het kettinkje ziet er net zo uit als de op de foto. Ben er erg blij mee, het enige minpuntje is de sluiting, deze werkt erg last omdat het haakje voor het openen recht tegenover de aansluiting van het kettinkje zit, hierdoor krijg ik het kettinkje zelf niet op. Verder is alles prima :)

Alles was perfect

Super mooi kistje voor al mijn stenen :)

Product zoals omschreven en een erg mooi kistje om je schatten in te bewaren :)

Super mooie ring en snelle levering!

Ik had een ring besteld die later niet meer in mijn maat verkrijgbaar was, hier werd ik heel snel over op de hoogte gesteld en hebben ze me de keuze gegeven of ik mijn geld terug wilde of een andere ring wilde uitzoeken. Ik heb gekozen om een maatje kleiner te bestellen en deze paste perfect! De ring was de volgende dag al binnen

Tijdens het late-night shoppen had ik een vraag voordat ik mijn product wilde bestellen. Binnen 10 minuten had ik mijn antwoord; heel erg fijn geholpen. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Snelle verzending van prachtige ring

Heel erg blij met mijn ring!

Perfect, eerlijk en snel!

Perfect, product is net als op foto en finally een grote maatπŸ™πŸΌ Snelle reactie op mailtjes, dm’s etc. Eerlijk, als er een foutje aan het product is laten ze het eerlijk en snel weten. Thanks!

Hele mooie ring en super snel en goed geleverd!!

Hele mooie ring en super snel en goed geleverd!!

Super aankopen voor een leuke prijs

Ik heb met veel plezier geshopt in de webwinkel. Ik heb een ring voor mezelf gekocht en een armband voor een vriendin en we zijn beide super blij met de aankoop. De bestelling kwam ook super snel binnen.

Hele mooie sieraden,snelle service,heel netje in gepakt,ik ben zeer tevreden πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mooie ring, komt overeen met de foto!

Super mooie ringen, precies zoals op de foto!

Super looierijen, precies zoals op de foto!

Prachtig

Meteen reactie op mail. Perfecte maat. Prachtig sieraad.

Mooie ringen

Snelle levering, mooi sieraad

Snelle levering, mooi sieraad zoals vermeld

Een zeer tevreden klant!

Ik heb hier voor de tweede keer een ketting besteld en wat is hij prachtig!Ik vind de kwaliteit erg mooi en het was mooi verpakt en een snelle verzending!

Leuke betaalbaar sieraden!

Super blij met mij aankoop!

Goede service en mooie armband

Mooie armband ontvangen en netjes op tijd ontvangen. Goede service. Erg behulpzaam.

Geweldige service en zeer persoonlijk

Mooie ringen, netjes verzonden en zeer persoonlijke service. Aan te raden.. Retour zenden wel voor eigen rekening.

Zeer tevreden, een aanrader!

Ik heb 2 hele mooie ringen gekocht! Ben er echt blij mee. Snelle levering en ook nog een handig spiegeltje erbij. Superlief!

Snelle levering mooi product!

πŸ‘

Mooie ring!

Erg blij met deze ring! In het echt is hij net zoals op de site. Mooi afgewerkt allemaal.

Mooie producten met een uitstekende kwaliteit

Ik ben heel tevreden over alle producten die ik heb besteld bij Josephina Jewelry! De kwaliteit is uitstekend en de bezorging erg snel.

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.