Geweldige service.

Duidelijke site, makkelijk betalen, heel goed ingepakt! Was bang dat het glazen kistje beschadigt zou zijn maar het is heel goed ingepakt zodat er geen schade is opgelopen.

Mijn vrouw was heel erg blij mee

Mijn vrouw was blij met het kadootje, de ring was snel verzonden, mooi en van goede kwaliteit

Mooie ring!

Snelle levering, mooie ring. 1 ring heb ik helaas moeten terugsturen omdat het niet paste, maar her was duidelijk aangegeven hoe je dit moest doen

Een kadootje voor mijzelf

Verfijnd sieraad gekocht, verpakking leuk. Envelope kon in de brievenbus, ook prettig. Prijs

Prachtig

De ring is boven verwachting

Prachtig!

Goed verpakt en ontzettend blij met het meubeltje!

Heel snel bezorgd!

Tevreden

Érg mooi brocante sieradenkistje!

Het glazen kistje is nog mooier dan ik dacht! En het was supergoed verpakt. Ben er blij mee!

Prachtige ringen gekocht

Fijne werkbare en overzichtelijke website. Mooie ringen in de sales gekocht. Echt bijzondere ringen vind ik het, ik was al een tijdje op zoek naar iets aparts en bij Josephina heb ik dat absoluut gevonden. Ik zal de winkel regelmatig in de gaten houden, en zeker de sales.

Prachtige ringen en goede en snelle service!

Mooie vintage inspired ringen met super snelle levering

Snelle levering en mooie producten

Prachtige glazen herinnering dozen gekocht. Ook meteen eentje cadeau gedaan. Mooie artikelen, makkelijke website, snelle reactie per e-mail. Ik ben erg blij!

Prachtige ring

Super service

Hele goede en snelle service mijn vrouw is blij met haar ketting

Prachtige sieraden die ik elke dag draag!!!

Zeer snel verzonden en mogelijkheid tot persoonlijk contact via de mail bij vragen. Ook dan snelle reactie. Mooie sieraden. Armbandjes zijn wel wat groot, maar niet té groot.

Mooie ring.

Ring heeft een prachtige blauwe steen. Past goed.

Geweldig!

Me bestelling was goed ingepakt snel en mooi geleverd !

Mooie sieraden, snelle levering!

Alles wordt snel verstuurd zodat je het al de volgende dag in huis hebt, erg tevreden!

Mooie ring

Op dit moment erg gecharmeerd van de vintage sieraden en deze ring past goed en is van prima kwaliteit.

Snel geleverd ziet er goed uit, blij mee

Snelle levering en mooie sieraden. Naar verwachting

Snel en mooie kwaliteit

Zeer snelle reactie en levering. Ring is mooi van kwaliteit. Onze dochter was er zeer blij mee.

Snelle levering mooi product

Het is een cadeautje voor een vriendin die het pas op 3 maart krijgt ..ze zal het vast leuk vinden.

Perfect!

Ik heb een maand gewacht op de restock van de ring in mijn maand en het was het zeker waard! Ik heb het voor 16:00 besteld en het kwam de volgende dag meteen binnen in een mooi ringdoosje om in te bewaren. De ring zelf is prachtig. Precies wat ik verwachtte en voldoet aan de verwachtingen.

geweldig!

Nog mooiere dan verwacht. Echt een aanrader!

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.