Bestelling snel en goed geleverd

Ik heb precies gekregen wat ik had besteld en binnen de vooraf beloofde afleveringstermijn.

prachtige armbanden!

Snelle levering Attent ingepakt Mooie producten

Kleur kwam helaas heel anders over in het echt dan op de foto

De twee kaarsen die ik heb besteld leken op de foto richting een taupe kleur maar in het echt neigt deze veel meer naar het roze.

Mooi sieraad voor een leuke prijs!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

De bezorging was wel okay, de bezorger was wat onhandig met mijn pakket afleveren, deed er niet voorzichtig mee Wel heel aangekomen maar hier en daar een paar krasjes en hij is veel kleiner dan op de site afgebeeld.... had ik niet verwacht

Super snelle service, mooie website en hele mooie sieraden, erg blij mee!

Zie de zin ;-)

Geweldige service!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van Josephina Jewelry! De verzending was snel en ik ben goed op de hoogte gehouden van de verzending. Mijn aankoop is van topkwaliteit, bedankt!

Prachtig

Heel blij met mijn ring! Erg mooi gemaakt!

Mooie ring en zeker voor de prijs. Ben er blij mee

Mooie ring in een leuk doosje.

Heel erg blij mee!

Precies zoals aangegeven op de website! Heel mooi kastje! Ben er super blij mee!! Bedankt!

Super blij mee!

Erg mooie zilveren ring van goede kwaliteit. Ben er super blij mee en krijg er veel complimenten over!

Mooi product en nette levering

Alles was gewoon netjes.

Keurige en snelle levering.

Bestelling goed en stevig ingepakt en snel geleverd.

Goede kwaliteit, lage prijs. Super snel verzonden, zelfs tussen kerst en oud&nieuw!

Bestelling ontvangen

Kaarsen zijn mooi!

Geweldige ring, helaas iets te groot besteld

Geweldige ring, helaas iets te groot besteld

Hele snelle bezorging en hele leuke kaarsen!

Snel en precies wat ik zocht!

De ring die ik zocht was uitverkocht. Kreeg netjes een mail toen hij weer beschikbaar was. Snelle verzending en precies zoals ik verwachtte. Prachtig!

Supergoed

Zeer tevreden over de ring en de service

TOP product en service

Ik heb al meerdere ringen van Josephina. Als er iets mis is met de bestelling kun je mailen en reageren ze direct. Daarnaast blijft de gold plating lang mooi in vergelijking met andere merken. Scherpe prijzen en goede kwaliteit! Het blijft natuurlijk een gold plating maar wel het geld waard bij Josephina. Ik ga nog veel bestellen.

Het is een feest om een pakket van Josephina Jewlery te ontvangen!

De site ziet er goed uit en het pakket is super snel verstuurd. Bij het open maken van de doos is alles zo mooi verzorgd dat het fijn is om iets te ontvangen of te geven.

Pakketje duurde iets langer dan gehoopt.,maar meteen pakte ze het goed op en zijn ze er achter aan gaan bellen het is super goed opgelost .

Super mooie producten met een prachtige steen met betekenis

Ik heb de sieraden cadeau gegeven en iedereeen was super blij en krijg vaak een appje om nog een keer te bedanken voor de cadeaus :)

Prachtig product

Besteld, na 2 dagen in huis en het product is zo mooi als op de foto’s!

Super vlotte levering in mooie verpakking

Mooie ring, mooi verpakt Snelle levering en goede communicatie

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.