De kwaliteit van de ring valt enorm tegen. Na een ferme handdruk is hij helemaal uit model

Ik heb een erg symphatieke reactie ontvangen van het bedrijf. Na een opmerking van mijn kant. Werd dus serieus genomen, dat was fijn.

Alles na wens en snelle levering.

Ketting zoals verwacht, helemaal tevreden.

Fijne service, andere verwachtingen

Fijn bedrijf en snelle verzending maar de ring is helaas vrij anders dan ik verwacht had.. Het is een mooie ring maar de steen is voor mijn gevoel wat kleiner/smaller waardoor het niet erg op een zegelring lijkt wat ik wel gehoopt had.

Klantvriendelijk en goed geholpen.

Toen ik een mailtje stuurde met een vraag over de bestelling kreeg ik heel snel antwoord en werd ik goed geholpen. De ring die ik heb besteld is helaas niet helemaal goud zoals m’n andere sierraden. Hij lijkt eerder een beetje wat rosé goud wat jammer is.

Snel, goede service, goede communicatie

Allemaal goed, kwaliteit van het saffier(diamantje) viel in eerste instantie tegen. Hopelijk blijft hij lang goed!

Hele mooie sieraden

Heel snel verstuurd, mooi verpakt. Omdat ik zelf 14 karaats echt vintage sieraden heb matcht het net niet, vandaar dat het retour is gegaan. Maar de sieraden zijn prachtig.

Prima+

Snel geleverd & goed verpakt

Snelle levering, uitstekend verpakt.

Hele goede ervaring. Netjes ingepakt, aan de deur geleverd, keurig allemaal.

Wat een prachtig ringetje. Niet teveel opsmuk. Ben er echt heel blij mee!! Blijf zo doorgaan. Ik zal zeker meer gaan kopen!

Mooie ring, ringmaat te groot

Ring ziet er erg mooi uit! Ik heb mn ringvinger opgemeten om de goede maat te bepalen. Na overleg met klantenservice via insta (binnen 2 minuten reactie) gekozen voor maat 17. Helaas is deze toch de groot. Maar de ring is toch zo mooi dat ik hem hou en om mn middelvinger draag.

Erg snel en klantvriendelijk.

Ik had een te grote ring besteld. Heb hem teruggestuurd en binnen een paar dagen had ik de goede maat in de bus. Super bedankt!

Leuk verpakt en mooie sieraden

Erg goed en mooi verpakt. Een echt luxegevoel. De sieraden zelf zien er ook heel goed uit.

Snelle service en prachtig product

Prachtig sieraad en zeer snelle levering!

Goede service, prachtige ring!

Er staat zoveel moois op de site dat ik moeite had met kiezen. Uiteindelijk koos ik voor de ring met maansteen en deze is in het echt nog mooier dan ik had verwacht. Ik ben er ongelofelijk blij mee! Snelle en goede service. Ring wordt geleverd in een mooi doosje waar ook een doekje bij zit. Heel tevreden, ik ga hier zeker vaker een sieraad kopen!

Positief

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Vrij goedkoop en mooi product.

Al eerder wat besteld en nu weer tevreden. Komt snel aan en is goed verpakt zodat het niet breekt. Prijs is ook niet verkeerd

Erg mooi sieraad!

Heel blij met mijn ring! Mooie kwaliteit, snel geleverd.

Product voldoet aan verwachting. Het was glas, breekbaar was zorgvuldig verpakt.

Super goed

Ik heb 3 ringen besteld, die allemaal prachtig zijn! Ik had perongeluk het verkeerde mailadres opgegeven en ik ben echt super snel en goed geholpen daar mee!

mooi en snel

snelle levering en mooie artikelen

Helemaal top

Snelle bezorging en de ring is nog mooier in het echt!!! Super top kerstacadeau

Top kwaliteit

De ringen zijn erg mooi ben er heel blij mee!

Prima kettinkje. Prijs kwaliteitsverhouding vind ik wel een beetje matig. Sluiting is erg fragiel maar verder is het een mooi kettinkje.

Super mooie sieraden

Ik heb 3 ringen besteld. Zijn allemaal prachtig en van goede kwaliteit. De levering ging snel.

Geweldig!

Super blij , nette verkoper.

Kerkeland 11

6651KN Druten

Over Josephina Jewelry

Op zoek naar betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met echte edelstenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een sieraad die bij jou past.