Vervelend

Makkelijke communicatie, waarbij ik duidelijk vroeg of ik 2 kleuren rookbommen mocht bestellen en 1 kleur retour kon? Dit kon!! Bestelling ging fijn en snel. Levering liep helemaal mis, waardoor het product pas dagen later opgehaald kon worden bij een niet zelf uitgezochte locatie. Product was echt prima!! Maar op 31-1 beide kleuren besteld Op 4-2 komen ze met de mededeling dat de rookbommen niet meer retour mochten Inmiddels geprobeerd de ongebruikte kleur te verkopen zonder succes… 2x 16,95 naar de haaien… Eigenlijk gelden de retourvoorwaarde van 31-1 maar daar geven ze niet aan thuis, jammer als ik dit had geweten had ik noooooit besteld bij gender reveal aangezien ik nu met 2 rookbommen zit die ik niet kwijt kan…

Spuitbus fles

Het was geweldig

Super leuke genderreveal gehad, de “brandblusser” zo noem ik ze, zijn zo gaaf er komt al zoveel rook uit de kleine variant. Mooi om al dat roze te zien !

Super!!!

Een echte aanrader!! Super gaaf om te zien hoe de lucht blauw kleurde.

Onze ervaring was geweldig! Alles makkelijk via de website besteld en kwam goed verpakt binnen. De confettipoppers en de poederblusser waren echt top kwaliteit. Veel complimenten en positieve reactie ontvangen. Zij hebben contact opgenomen met het echocentrum en het was zo geregeld om het geslacht door te geven, zonder dat wij een naasten hiervoor moesten inzetten. Dus iedereen wist het tegelijkertijd met ons!

Leuke versiering en poederkanon

Er kwam een mooie blauwe rookwolk uit het poederkanon!

Totaal iets anders dan wat ik dagelijks tegenkom prachtig gewoon

Enige nadeel was dat ik tot leende moest rijden vanuit België! Voor de rest echt niks op aan te merken! Ik heb het als cadeau voor mijn vriendin gedaan ze was er erg blij mee prachtige ballon gewoon PS ze heeft het nog paar dagen nog thuis kunnen laten staan Hartelijk dank daarvoor Ihssane

Super leuk, snel geleverd.. Makkelijk in elkaar te zetten, kwaliteit Prijs helemaal goed. En ook zoveel keus naar iedereen zijn budget. Mijn fotograaf heeft het besteld omdat wij gekozen hadden voor de voetbal. Deze moest op het moment zelf in elkaar gezet worden we hebben een prachtig filmpje met 2 grote broers die de bal trappen.. super leuk.

Perfect!

Voor de 2e keer spullen besteld bij Gender Reveal. Wederom super tevrede! Dankzij de goede service en kwaliteits producten was het weer een geweldig moment. Dankjewel voor de service en het gezellig kletsen Manon!

Fantastisch!

De service van deze shop is zó fijn! Hele lieve meiden en snelle reacties op mails etc. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit, dat merk je aan alles. Aanrader!

Ik was er niet bij maar het was wel een leuke manier van bekend maken.

De Stof die uit de fles kwam was niet zo makkelijk weg te krijgen uit kleren of van handen. Dat was een min puntje, op een groot grasveld ofso is dit geen probleem en dan heb je dit probleem ook niet. In een tuintje met meerdere mensen zou ik het niet aanraden.

We hadden die burn-out poeder het was zo mooi Iedereen was enthousiast erover

Zeer teleurstellend

De verpakking was goed binnen gekomen de zakjes gevuld zoals beschreven. Wat tegen viel en niet van te voren getest kon worden was de plakmethode. Ze bleven helemaal niet plakken. Zodra je de gewichten op tilde vielen de zakken eraf waardoor elke keer de spanning steeds meer afnam. Op het laatst maar de zakken op de grond gelegd en gewicht erop laten vallen wat nog steeds niet het gewenste effect toonde er kwam een sprankje poeder uit. Heel heel erg jammer en dat voor 35 euro.

Wat een belevenis!

6 confettikanonnen bleek een explosie te zijn aan confetti, we zagen geen hand voor ogen. Wat een belevenis en wat een goede kwaliteit kanonnen! Ook het bestellen (ik laat mij verrassen) ging super en soepel. Echt een aanrader!

Wat een troep

Het zakje ging open en het waaide iets omhoog maar niet veel. De rest bleef gewoon op de grond liggen. 3 zakjes waren dezelfde kleur roze en eentje iets oranje der. Hier kwamen we de dag dat we de gender reveal hadden achter. Vind het nu een hoop geld wat ik betaald heb voor een verloren moment.

De zakjes gingen niet kapot

De zakjes waren op 2 boks handschoenen geplakt ze gingen niet kapot werden er vanaf geslagen en vielen een paar meter veder opende grond

Precies zoals ik in mijn hoofd had

Levering top en snel! Brandblusser gaf veel poeder met een mooie kleur. De accesoires waren ook helemaal super!

Geweldige ervaring en top levering

Na ongeduldig wachten kregen we de mini spray op één dag al geleverd en konden we op een fantastische zonnige dag onder ons 2tjes het geslacht ontdekken. De mini spray gaf geweldig rook af, met een prachtkleur en voldoende rook. Een onbeschrijfelijk gevoel die ik voelde bij het zien van de rook. Mijn wereld stond eventjes stil van de emoties! Top ervaring.

Helaas niet als gedacht

We hadden de pop in ballon besteld. Zo voorzichtig mogelijk doorgeprikt maar helaas is de ballon kapot geknapt. Heel erg jammer.(helaas kan dit natuurlijk gebeuren ivm dat het een ballon is dus kwetsbaar) Verder was de service top. Zou, heus nog wel (mocht het in de toekomst nodig zijn) iets bestellen maar dat word zeker geen ballon

Fantastisch!

Super fijn dat je de optie hebt ‘ik laat me verrassen’ zo blijft het écht voor de aanstaande ouders ook een verrassing. De firma nam snel contact op met onze vertrouwenspersoon en de bestelling was binnen 1 dag binnen! Mooi verzorgd en de confetti kanonnen waren perfect!

Top service! Top product!

Snelle levering! Goede en eenvoudige site in te bestellen. Product voldoet aan de omschrijving en verwachting. Goede en duidelijke instructies erbij geleverd. Super leuk ingepakt pakketje.

jammer

de gender reveal ging goed tot dat de rookbommen aangingen! ze sprongen natuurlijk in de lucht van geluk naar de rookbom ontplofte en kwam op hun gezicht terecht !.. nu hebben ze allebei een brandplek in hun gezicht!..

Kleur was paars

De kleur was niet fel blauw zoals was weergegeven, maar meer paars groen blauw, niet zo mooi, jammer

Wat een mega verassingseffect!!

Onze verloskundige heeft Genderreveal gemaild met het geslacht zodat we echt allemaal niks wisten! Een druk op de knop, een knal en daar was de roze confetti. Echt fantastisch! We hebben zo'n mooie dag gehad.

Goed opgelost

Ondanks bezorgfouten van GLS heeft Gender Reveal de fout goed opgelost.

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!