Geweldig!

Wat hebben we genoten van onze gender reveal samen met onze 2 kinderen! Makkelijk, snel en duidelijk contact. Snelle levering. En, geweldige producten!! Gewoon in 1 woord TOP!!

GEWELDIG!!!

Binnen een dag in huis. En de rookbom duurde echt minuten! Dus meer dan genoeg tijd om mooie foto's te maken:D

Top spullen

Beide rookbommen rookte minimaal 50 seconden en waren goed van kleur!

Duurde maar 15 seconden wat een teleurstelling

Zijn geld echt niet waard!

Super gender reveal met rookbox!

Wij hebben een super leuke gender reveal party gehad met de rookbox en de kraskaarten! Het was super geregeld en super makkelijk, doordat een vriendin het geslacht door kon mailen! Heel erg bedankt voor deze super ervaring!

Super leuk!

Het koppel was zo blij met hoe de reveal eruit zag. Super mooie en felle kleuren! Bedankt

Geweldig!

Zowel communicatie en klantvriendelijkheid, meedenkend en ze reageren ook nog eens heel snel. De druk-knop als onthulling was een geweldig nieuw ervaren! Geen moment spijt gehad van de producten en was snel, makkelijk in elkaar te zetten.

Was super leuk!

Mooi rookkanon met een fel roze kleur. Hij gaat best lang door dus extra lang genieten van de reacties!

Snel geleverd, goede producten tegen een goede prijs en origineel. Erg tevreden!

Speciaal moment, met kers op de taart de rook box!

Een geweldige dag waar Gender Reveal een groot steentje bij heeft gedragen. Alle decoratie voor een mooie dag hebben ze in hun winkel. Verder is alles mogelijk bij ze, wij hadden gekozen om het voor ons ook als verrassing te houden, hier spelen ze geweldig op in. En je kunt nergens aan de buitenkant zien of het blauw of roze is. Dit alles bezorgde ons een geweldige dag om nooit meer te vergeten. Met als hoogte punt, ons eerste kindje word een meisje!

De poster en stickers bij jullie gekocht en opgehaald de poster had ik in wissellijst gedaan met gouden stift erbij en stickers team boy en team girl voor op kleding was gewoon erg leuk de competitie terwijl het natuurlijk niet uitmaakt wie er wint!

Sterke/duidelijke kleuren van de rook’bommen’

De materialen die wij gekocht hadden hebben mooi hun werk gedaan. Mooie blauwe rook en de confettie was mooi en duidelijk blauw. Wij hadden 2 rook dingen waarvan er 1 niet aan ging. Dit kwam door mijzelf. Een tip? Als er er 2 hebt doe dan gelijk die ene bovenop die andere zetten zodat hij ook aangaat.

Leuk idee uitwerking kan beter

Wij hadden twee x de kaart setjes besteld. Om naar onze ouders en mijn schoonouders en zusje en zus te sturen. Zo dat we tegelijkertijd konden krassen. Dat is ook gelukt. En ging allemaal goed. Tot het moment van krassen. En ik en mij partner (toekomstige ouders) en mijn schoonzusje drie kaarten hadden die niet krasbaar waren helaas en Wij er alsnog via de familie achter kwamen wat het geslacht van de baby was/is. Het is een super leuke verassing en super leuke ervaring. En uniek. Alleen de werking van de kaartjes kan helaas wat beter. Cijfer beoordeling. Het uiterlijk en idee geef ik een 9 Werking 4,5 Prijs: als ze het doen 6. Best duur nog Prijs : nu een 4.

Geweldige dag dankzij jullie

Alles was goed, goede omschrijving erbij

Het echt geweldig, en ook nog een meisje, dus mijn geluk kan niet op. Anderhalf jaar geleden een jongen, en nu een meisje, meer s.aken zijn er niet. Dus een super gelukkuge Oma.

Fantastische producten en snelle levering!

Van te voren een aantal keer met zeer vriendelijke medewerkers gesproken. De rookbommen gaven veel en prachtige (roze) rook die goed zichtbaar was en ze gingen lang mee! Genoeg om rustig een filmpje te maken en foto's te nemen.

Makkelijk in gebruik

Het is erg makkelijk aan te krijgen! De kleur komt lekker snel door en t brand best lang! Wij hadden een mooie donkere kleur blauw.

Na 1week nog niks ontvangen

Na 1week nog niks ontvangen

Snel en goede service

Ik bestelde met kerst en kon de maandag na kerst meteen mijn spulletjes ophalen. Ze had alles in een leuk tasje gedaan en het was topmateriaal. Meer dan genoeg confetti in de ballonnen en ik vond het fijn dat we hem zelf op konden blazen.

Snelle levering en de producten waren precies zo als op de foto, geen nep of slechte kwaliteit. Echt heel tevreden over wat ik besteld heb

Top ervaring. Goed geregeld en super aardig

Fijne ervaring, ik heb mijn bestelling donderdag gedaan en vrijdag werd mijn pakket al geleverd. En dit met de feestperiode, super service ! Fijne communicatie , er werd vermeld als het pakket verzonden werd. En een fijn kaartje erbij. De rookpluim werkte zoals het hoorde. Ik kan jullie met veel liefde aanbevelen aan alle toekomstige ouders.

Heel erg tevreden!

Een brandblusser en 2 confetti kanonnen besteld. Kwam binnen op de afgesproken dag, netjes en veilig verpakt met veel bescherming. Uitleg van gebruik zat erbij dat was fijn. Brandblusser “blusde” zeker een minuut! De confetti kanonnen waren insane!! Echt een super mooi effect in combinatie met de brandblusser. Maar ook zonder zouden ze erg mooi zijn omdat ze tot een flinke hoogte komen. Zou jullie bij iedereen aanraden!

Geweldig feestelijk effect dankzij jullie!

Vriendinnen van mij hadden 2 rookstaven opgehaald bij jullie in de winkel. Want een prachtig effect gaf dat! Daardoor zat ze feeststemming er meteen in!

Snelle service, mooie spullen

Heb gebeld en alles stond 1 dag later klaar om op te halen.

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!