Het is was echt een mooi moment

Ik ben blij dat ik bij jullie heb besteld alles was optijd binnen! En het was een mooie dag. ❤️

De dag was 100x mooier dan verwacht

Onze echoscopiste had het geslacht doorgegeven voor ons. Heel spannend om te zien welke kleur rook er uiteindelijk uit de rookstick kwam! BLAUW WAUWWW!!! Wij waren blij verrast!

Alles op tijd geleverd. Netjes in doos en de reveal ging in 1 keer goed. Zeker aan te raden!

Heel fijn!

Besteld en gelijk verzonden en een van de enige sites in nederland waar je de burnout kit kunt aanschaffen! Zeker een aanrader

Geweldige rook fakkel!

Product was snel verzonden, en de werking was perfect! Voldoende tijd om na het verrassings moment nog foto’s en filmpjes te maken. Heel blij mee. Ik had vooraf beide kleuren besteld zodat iemand anders voor ons de juiste kleur kon klaar maken, na de reveal kon er dus een terug, de verzendkosten voor het retouren hier van vind ik wel duur.

Snelle levering, kwaliteit producten en uitstekende service

Binnen 1,5 week een geweldige gender-reveal georganiseerd mede dankzij de snelle levering, en de fijne klantenservice.

Super tevreden

Wij hadden de mini spray en waren super tevreden echt een aanrader! Heel erg leuk

Snelle levering en top product!

Hele snelle levering

Hele goede service en mooi winkeltje om het op te halen! Hele lieve mensen en goed geregeld

Redelijk

Wat ik had: 2x kleurpoeder voor in de ballon. 2x rookgranaten. Wat werkte er: 1 kleurpoeder de andere was nat aangekomen. 1 rookgranaat werkte. Kortom, de reveal was behoorlijk beperkt geworden. Voor anderen die dit lezen. Airsoft/paintball rook granaten hebben meer kans om beter te werken en geven nog meer rook voor hetzelfde geld

Leuke spulletjes voor een gender reveal

Alles wat tip top in orde!

Leuke producten

Ik kan het artikel niet beoordelen aangezien ik het nooit heb kunnen gebruiken. Ik heb gehoord dat GLS weer vertragingen heeft door een inval van de fiscus, maar hierdoor moest ik nog snel naar een winkel rijden zodat ik een oplossing kon zoeken. Heel jammer, want bij die rookbommen moest ik ze helemaal afplakken zodat je niet zag dat het een meisje werd. Ik zeg NIET dat dit een slechte webshop is, want helaas hebben zij de levering van GLS niet in eigen handen. Zij hebben het pakje weldegelijk op tijd opgestuurd. Hun aanbod aan producten ziet er daarnaast ook heel leuk uit en de rookbommen werden uiteindelijk wel geleverd met een duidelijke handleiding.

Het was hartstikke leuk

Helaas was de box die ik eerst wilde uitverkocht. Maar door dat er zoveel andere mogelijkheden waren heb ik toch een leuk gender reveal gehad. Het is een mooi filmpje geworden.

Helemaal toppie. Mooie rookpluim, makkelijk in het gebruik. Komt wel veel rook vanaf dus ramen en deuren dicht anders komt het binnen. Was daarna ook goed je handen en gezicht, want het kan lichtelijk aan je blijven zitten. Het ruikt ook niet megalekker, maar dat is detail. 5/5

Top spullen!

Super site! Poeder kanonnen geven een waanzinnig effect, uitnodiging word super leuk gemaakt en snel in je mail. En de kraskaarten ook een leuk idee! En alles snel verzonden en in huis!!

Snelle levering super..!!

Snel geleverd en netjes een witte dop inplaats van de kleur van het geslacht, Top..!!

Die smoke was thicc!

We hebben de rookbommen/staven gebruikt, op de website stond dat deze 50 seconden branden maar bij ons was dat véél langer. De rook was lekker dik en het zorgde echt wel voor een fijn moment met leuke foto's.

Ge-wel-dig!

Super bedankt! We hebben echt een geweldige reveal gehad! Super geregeld met het doorgeven van het geslacht en de spuitbus bevat mega veel kleur!

Het was echt super! We hebben gebruik gemaakt van drie confetti kanonnen. En wauw, wat een mooi effect gaf dat! En het heeft ook hele mooie foto's opgeleverd. Bedankt jullie, keep up the good work!

Geweldig! Prettige communicatie en precies zoals we het in gedachten hadden!

We zijn enorm te spreken over Gender Reveal. Prettig contact, zeer behulpzaam en alles perfect verzorgd. Het was precies zoals we het in gedachten hadden. Het is zeker een aanrader! Enorm bedankt!

Geweldig! Prettige communicatie en precies zoals we het in gedachten hadden!

Snelle levering en super mooi rookbom!

Roze rookbom besteld en rook was super dik en de kleur duidelijk te zien. Super tof. Ook snelle levering.

GE-WEL-DIG

Hele leuke dag gehad, zo leuk dat foto’s maken niet eens is gelukt door alle enthousiasme.

Heb de gender reveal georganiseerd voor me zus. Ze heeft er van moeten huilen. Was echt geweldig. Goede service en leuke spullen

Mooie artikelen

Ik had de kraskaartjes en kleine ballonnetjes in doosjes besteld. De kraskaartjes erg mooi met confetti in de verpakking. Waren wel een beetje lastig te krassen. Maar alsnog was de verrassing erg leuk voor de familie! De kleine ballonnetjes in mooi doosje en mooi gouden lint er om heen: Prachtig om te geven en door anderen te laten ploppen. Enige minpunt bij deze ballonnetjes is dat de roze confetti wel heel licht van kleur was. Waren bijna wit. Dat was wel jammer. Verder top. Ook super snel geleverd en goede prijs!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!