Ik heb met de DIY burnout kit een leuke onthulling gedaan voor mijn zus. Ik heb het met mijn subaru impreza gedaan en het blauwe poeder kwam van elke band. Het was een spektakel!

Perfect!

Enkel de rookbom was moeilijk aan te krijgen. Misschien kunnen jullie dit via een lintje aansteken. De poeder voor de auto was geniaal!!

Hele mooie ervaring

Een mooie ervaring en een mooie manier om het geslacht van je kindje te onthullen. De rookbom brand echt super lang dus je kunt heel goed zien welke kleur eruit komt.

Erg leuk

Het was erg mooi in de doos verpakt. Kleuren konden niet duidelijker hahah.. super leuk.

Prachtige rook

De rook was prachtig en bleef lang aan het enige wat ik jammer vond was dat de rook er bijna meteen uit kwam en we nog niet klaar stonden..

Super goede service en de rookbox was echt top. Heel mooi moment & mooie foto’s kunnen maken!

jammer

helaas zie je meteen bij de popper welk geslacht je kindje wordt, de bovenkant is al roze of blauw gekleurd. vind dat voor deze prijs dan wel kwalijk, heb ze nu elders veel goedkoper gehaald, de rest van de spullen waren wel in orde

Goed en leuk

Het duurde even voor hij aan ging maar als hij eenmaal aan was.. was het ook erg leuk en hij was niet 1 2 3 klaar dus geen flut ding!!! Hebben er enorm van genoten

Dankzij de producten een geweldig feestje kunnen vieren!

Tijdens onze zoektocht kwamen we al snel op deze site uit. Wat een super leuk assortiment! Voor ieder wat wils kan ik me zo bedenken. (Helaas waren er tijdens onze periode wat dingen uitverkocht, maar er bleven nog zeker andere alternatieven over) Wat ik een groot plus punt vond is dat het onderling tussen deze shop en je echo praktijk door gegeven kan worden wat het geslacht is. Zodat het echt een grote verrassing is op de dag zelf voor iedereen. Het vergden wel even wat energie want de echo praktijk was niet heel vlot. Heel fijn dat gender reveal zelf heel goed bereikbaar is en super met je mee denkt. Die zelfde dag de spullen nog verzonden en de volgende dag in huis. Gelukkig nog op tijd voor het feest. Ook met de producten waren wij zeer tevreden. Leuk verpakt in de doos, en alles zag er prachtig uit. Nogmaals een zeer geslaagd feestje vóór ons mede dankzij jullie!

Mwa

De taarttopper is van slechte kwaliteit. De lijmdraadjes hingen eraan en er was een gedeelte niet compleet gelijmd. Helaas waren de ‘team boy/girl stickers’ ook veel kleiner als verwacht. Maar dat had ik natuurlijk zelf ook kunnen kijken.

Helemaal top

Leuke winkel met ruim assortiment

Erg leuke spullen. De rookbommen waren goed gevuld. Goede prijs kwaliteit

Rookbom werkt niet

Wij hadden twee rookbommen die we niet goed aan kregen. 1 ervan deed het wel, de ander kwam rook maar stopte ermee. Dat was wel echt erg jammer voor het moment. Ik zou dit product niet aanraden. Prijs kwaliteit voldoet zeker niet aan mijn verwachting.

Heel erg leuk !

Wij hadden ingevuld dat het een verassing was. De bakker heeft het mailtje beantwoord. Was zo leuk om het zo bekend te maken.

Snel en zorgvuldig

Ik vind het prettig dat er zo snel contact is geweest tussen Genderreveal en de verloskundige over het geslacht van de baby. We wilden het graag in het bijzijn vsn familie en vrienden te weten komen. Ook de service was snel! Supergaaf dat we het op deze manier ook een verassing konden houden voor onszelf! Bedankt! Celine

Eenvoudige gebruiks aanwijzing en knalt goed uitnelkaar

Super leuk idee alleen was het te weinig

Het was jammer dat het niet zolang bleef hangen. Het was te weinig om goed te blijven hangen en te zien

Top service!

Onlangs een rookbom besteld, door de dhl parcel kwam deze helaas niet aan. Vervolgens sprak ik met de medewerkers van Gender Reveal. Zij hadden het pakket retour gestuurd gekregen. Ik kreeg het volledige bedrag teruggestort op mijn bankrekening. Erg fijne service! Zou er weer bestellen!

De rookbom was een hit!

Super snelle service en levering, wat fijn dat dit bij jullie geregeld kan worden, via een vertrouwenspersoon om het geslacht van de baby door te geven. Wij hadden een roze rookbom besteld en deze werkte fantastisch, er kwam mooie roze rook uit en bleef lang rook afgeven. Dit gaf onze genderreveal letterlijk kleur! Een dag om nooit te vergeten.

Fantastische ervaring!

Na de spanning volgde de trots... Geen twijfel mogelijk, duidelijk zichtbare blauwe rook! Mijn eerste kleinkind word overduidelijk een jongen ♡ Ontzettend bedankt voor de snelle levering, de discretie en de daardoor fantastische middag! En wie weet, tot de volgende keer!

Opzich goed, alleen duurde de brandblusser maar kort

Opzich goede ervaring. Snel geleverd. Hebben alles wat we moesten doen. Gedaan alleen de brandblusser stopte er sneller mee dan 10sec. Erg jammer.

Perfect!!!

De poederkanonnen waren makkelijk klaar te maken en het effect was super mooi! De spuitbussen idemdito!

Zeer tevreden!

De levering was snel en het product was top! Erg duidelijke instructies en onze gender reveal is meer dan geweldig verlopen dankzij jullie! :)

De rookbom maakte het moment

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie blauwe rook vulde onze tuin en zorgde voor een mooie verassing. Artikel was binnen enkele dagen binnen. Bij een 2e, komen we zeker terug.

Slechte ervaring

De rookbom ontvlamde niet. We waren er 25 min mee bezig. Zelfs met een aansteker wilde hij niet ontvlammen. Uiteindelijk onder de gas gehouden en toen deed ie het 30 sec. Ik vind het zeer teleurstellend ook qua prijs verhouding. Te duur voor 30 sec rook.

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!