twijfelachtig

ballon was mooi en leuk verpakt! alleen bij het opblazen van de ballon met de helium ging de ballon niet omhoog... ik weet niet of dit aan de ballon lag of aan de helium. naderhand ergens anders een andere ballon gehaald en die ging wel de lucht in.

Het was echt super

We hebben voor mijn zoon en schoondochter een gender reveal georganiseerd. In eerste instantie hadden we rookbommen, maar na een filmpje op insta wilde we toch liever de rookbox. Gelukkig konden we zonder probleem om gaan ruilen. Wat een spanning bij het aansteken...super....en het werd roze, een een-eiige meisjes tweeling.

Het was een succes! Fijn dat het een minuutje blijft doorroken zodat je nog tijd hebt om foto's te maken. Rook was precies goed, niet teveel en niet te weinig. Bedankt!

alleen bij het opendraaien van de dop die er vanaf moest zagen we al wat blauwe poeder dit vonden we wel super jammer! Wel blij met de mooie foto’s!

Top service en flexibel

Omdat we het geslacht nog niet wisten wel alvast de bestelling geplaatst. Nadat het bekend was het geslacht doorgegeven en binnen een half uur daarna konden we het ophalen. Perfect geregeld!

Heel tevreden.

Wij hadden 6 rookbommen, voor 2 baby's (twin). 3 voor baby 1 & 3 voor baby 2! Helaas eentje functioneerde niet maar dat mocht de pret niet drukken. Hoeraaaa, twee jongens! Wat een mooie ervaring om het op deze manier te delen.

Leuk idee, maar te kort

Wij hadden er maar 1 besteld, Er kwam ‘voldoende’ rook uit, maar geen 2 minuten wat ze beloven. Wij hadden er meer van verwacht, maar het was even leuk.

Geweldig!

Snelle levering en blij met de kraskaarten!

Super leuke rookbox en manier van onthullen wat voor geslacht mijn baby is. Ik ben erg hoed geholpen door een lieve mevrouw. Top service!

Het product was precies zoals beschreven . Goede communicatie en de volgende dag al in huis .

Alles verliep zoals gepland! Ging supermakkelijk om de rookbom te ontsteken en kleurde snel roze❤

Zalig om dit op zo een manier te kunnen doen. Great product

Uitstekend!

Ik heb een grote brandblusser besteld voor mijn broer en zijn vrouw. Zij vonden het geweldig!

Super fijne ervaring

Gender reveal voor m’n broertje georganiseerd. Had eerst een bericht gestuurd met vragen waar ik vrij snel al antwoord op kreeg. Bestelling was ook super snel in huis, de rook was mooi blauw en lang genoeg om foto’s en filmpjes te kunnen maken.

Geweldig!

Super snelle levering en het was echt een verrassing! Enorm bedankt !

2 fakkels besteld. Deze met veel plezier gebruikt. Blijven nog een tijdje aan voor mooie foto’s. Erg tevreden dus.

We hebben een super leuke gender reveal gehad. Corona proof. Alles was super en de voetbal super makkelijk te vullen met de poeder. Het was in een woord fantastisch echt een dag om nooit te vergeten. Familie en vrienden vonden het ook heel mooi ook omdat dit met de voetbal niet veel voor komt is het extra apart dus extra leuk. Dus echt een aanrader

Een mega geslaagde dag.

Onze rookbom ging heel makkelijk aan en de rook was heel mooi dik precies genoeg!

Hij was geweldig, wij hadden de brandblusser en 3 rookbommen. Echt heel gaaf!

Heel leuk zo met de familie buiten om dit spannende moment zo te delen

Superlative

Uitstekende productkwaliteit en supersnelle verzending!

Super product!

We hebben de rook bom gekocht - echt super duidelijke en lange rook!

Mooie felle kleur

Ik vond de confetti gender reveal erg leuk! Alleen jammer dat ze het al konden zien voordat het afgeschoten werd. Er stak een plukje roze uit de canon. Misschien even naar kijken voordat je het uitstuurt. Levering was op tijd en we waren er wel blij mee hoor.

Goed !

Het product is net zoals beschreven op de website. We hebben een goede ervaring met de rookbom tijdens de fotoshoot gehad.

Ik had hier graag een foto toegevoegd

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!