De spullen werden zoals aangegeven op de site netjes en op tijd geleverd. Geen spijt van het betaalde bedrag voor de rookbommen. Zijn de moeite waard. Makkelijk aan te steken

Top!!!

We hadden het poeder kanon, confetti kanon en de rookbom. Was ontzettend leuk voor op de foto’s!!

Leuke producten

Leuke producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ballon iets groter verwacht. Leuk ingepakt.

Geweldig!

Het was een mooi moment om met onze geliefden te delen. De krasloten vielen in smaak en de ballon werd door onze ouders kapot geprikt. Een moment om nooit meer te vergeten.

Erg leuk! Een minpuntje

De voorspellingskaarten zijn erg leuk! De ballonnen waren ook leuk, maar erg jammer dat sommige niet knapte, maar leeg liepen, waardoor je het effect niet echt hebt wat we wilde. We moesten de ballon dan wanneer hij leeg was open scheuren, dat was jammer. Verder snelle levering!

Prachtig

Ik had als kado een taart gemaakt. Taart topper He or She stond er prachtig op. Snelle levering, ik ben er tevreden mee.

Gaaf!

Afgelopen weekend onze rookbom afgestoken. Wat een spektakel! Donderdagmiddag in laten vullen door de echoscopiste en vrijdagochtend al geleverd. Dank voor de goede en snelle service!

Snelle en vriendelijke service!

Goed product, rookbom bleef erg lang en mooi roken! De service was snel en vriendelijk

Wij lieten ons verrassen, super gelukt!

Alles netjes geregeld, we wisten zelf het geslacht nog niet, bestelling was binnen 1 dag binnen en zowel de rookbom voor onszelf als de mini-ballonnen voor de opa's en oma's waren erg leuk!

Leuk product voor goede prijs en snel geleverd. Fijn dat we contactpersoon konden opgeven zodat het echt een verrassing was. Op de verpakking zelf staat niet dat het product tot 6m hoog kan schieten, dit heb ik van de site gehaald. Lijkt me belangrijk dat dit ook op de verpakking vermeld staat.

Top voor reveal op afstand

Ook al hebben we de pakketjes zelf niet in handen gehad, dit was heel leuk om te geven. Beide opa’s en oma’s hadden een doosje en met elkaar hebben we via Zoom een reveal gedaan. Het gaf net dat feestelijke verrassingseffect. Extra pluim voor de snelle verzending en bezorging waardoor wij niet te lang het nieuws voor ons hoefden te houden!

Superleuk ❤❤❤

Zo een brandblusser maakt je dag wel helemaal af. Zo knal je wel in een keer een leuke verassing❤

Super leuk!

Het was iets moeilijk aan te steken maar het effect was super mooi!!!

Geweldige Rookbom

Wij hebben de gender reveal, corona proof, met de rookbommen gedaan. Dit was echt super leuk en we hebben er veel complimenten over gehad! De rookbommen hebben een hele mooie kleur (blauw, in ons geval) en deden het lang genoeg, voldoende tijd om mooie filmpjes/ foto's te maken. 1 nadeel waar wij vlak voor de onthulling achter kwamen is dat toen we het dopje eraf haalde, er blauwe 'vul' restjes(?) op de top/ papier zaten. Hieraan konden we eigenlijk al zien dat het een jongen zou worden, terwijl wij het ook nog niet wisten en met de rookbom erachter zouden komen. Dit vonden we best zonde, en waren achteraf heel blij dat we ze niet eerder die week gezien hadden, toen we het binnen hadden gekregen (goede en snelle bezorging overigens). Contact tussen de website en de echoscopie (vertrouwenspersoon) liep ook snel en vlekkeloos (bij optie: ik laat me verrassen).

All products were good quality

and great choice of products.

het was fantastisch !

wij hadden 2 staven waar rook uit kwam en 2 confetti poppers, het was een super leuke gender reveal en natuurlijk vooral door de mooie en makkelijk te gebruiken spullen van genderreveal!

Brandblusser

Ik heb de brandblusser besteld voor een gender reveal. Het effect was niet helemaal wat we hadden verwacht maar fijn dat er met mij meegedacht is door Manon. De klantenservice is top! In de toekomst zal ik hier vaker producten bestellen

Super leuke ervaring!

Is echt een aanrader. Vooral de taart!

Super !!

Het was echt een hele leuke bekendmaking met de rookstaaf! Super tof! Ik raadt het iedereen aan:)

fantastisch!

ging super makkelijk, en was super leuk.

Geweldig!

Wij hebben gebruik gemaakt van jullie rookbommen. Deze zijn erg makkelijk in gebruik. De service is perfect er wordt goed meegedacht. Al met al hadden wij een top ervaring en raad ik jullie aan bij alle zwangere die nog komen gaan!

Fiasco

Na lang zenuwachtig wachten konden we eindelijk de confetti kanonnen laten schieten. Alleen hij ging erg moeizaam open! wat voor enige stres zorgde. heel erg jammer!

Vanwege technische storing niet helemaal in orde maar goed afgehandeld door u

Uitstekende service en heel vriendelijk en onze gender reveal was top en mama was zeer tevreden

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!