Top! Zeer professioneel en prachtige uitstraling

Niks negatiefs te melden allemaal maar teveredenheid!

Onwijs snel geleverd!

Binnen een dag hadden wij ons product binnen. Wij wisten zelf het geslacht nog niet, dus binnen deze tijd hebben ze ook nog contact gehad met ons vertrouwenspersoon. Super goed geregeld en we hebben veel plezier kunnen leveren aan onze reveal.

Super snelle service!

Op maandag besteld en dinsdag netjes in huis! De kleur rook die eruit kwam is ook erg mooi!

Der Service und die producte sind perfect.

Ich habe eine weile her einige produkte gekauft. Einer diese producte war defect. Der service war gut und ich habe sofort ein erzatzs product bekommen. Danke Gender Reveal!

Moeilijk open te draaien confetti en 1 rookbom was bijna zwart

Was erg teleurgesteld in de confettikanonnen. Moeilijk open te draaien!!!! En de eerste rookbom was tegen de zwarte kleur aan niet mooi helder blauw. Tweede was veel mooier en vellen qua kleur! Helaas kan je dit moment niet over doen dus was wel erg teleurgesteld!!!

Fantastisch!

De rookbom deed het fantastisch!! Simpel te ontsteken. Ook de andere ballonnen waren prachtig.

Tevreden, top service

Ze hebben leuke producten!

Helemaal top!

De rookbom werkte beter dan verwacht echt een pracht resultaat gekregen!

Gaaf!

Wonderlijk om zo het geslacht te weten te komen.

Prachtig effect! Precies zoals op de afbeeldingen

Het is wel prijzig voor zo’n kort moment, maar het is de ervaring waard!

GEWELDIGGG

Dat eruit zo iets kleins zoveel rook kan komen!! Was verrast ik zal zeker iedereen overtuigen om bij genderreveal te bestellen!

Door voor jullie te kiezen heeft onze reveal nog meer magie gekregen

Dezelfde avond als de 20 weken echo besteld in welke kleur wij onze spullen wouden en 2 dagen later binnen! Wij konden dat weekend meteen aan onze dierbaren Met trots laten zien wat wij dit keer zullen verwachten. Het pakketje alleen al was heel magisch en dan ook nog de rookbom en de confetti kanonnen. In 1 woord Wauw!! Onwijs bedankt dat door jullie onze genderparty extra magisch was! Vergeet deze dag nooit meer. En raad ook zeker deze site aan iedereen aan! Nogmaals bedankt voor de perfecte service!

Zeker een aanrader!

Wat een leuke producten hebben jullie! Wij hadden de rookbom besteld voor onze gender reveal en wat waren we er blij mee. De service was erg goed en het product was zoals afgesproken optijd binnen. Voor een volgend feestje zou ik hier zeker mijn spulletjes bestellen.

Slecht service/retourbeleid

Wanneer je meteen een gender reveal wilt doen na je echo moet je altijd 2 kleuren bestellen. Het retourbeleid blijkt maar 14 dagen te zijn terwijl de retourkosten hoe dan ook voor jezelf zijn. Helaas ben ik te laat met het retourneren en treffen ze geen enkele coulance regeling. Geen aanrader om hier te bestellen! Iedereen is nieuwsgierig naar het geslacht van de kleine en hier werken ze niet aan mee.

Precies wat ik besteld had en snel bezorgd

Ik had het heel snel in huis. Was in mooi papiertje ingepakt met persoonlijk kaartje. Alles decoraties waren precies zoals ik ze had voorgesteld. Ballonen waren allemaal erg mooi! Goede prijs kwaliteitvehoudinf!

Geweldig!

Ik had al een mailtje gestuurd hoe geslaagd onze gender reveal was! 1 puntje voor de pinata; je moet echt hard slaan wil die kapot gaan. Maar dat heeft de pret niet mogen verpesten het maakte het ook wel spannender voor de rest. Verder echt top gender gehad! Dankjewel en bedankt voor de super goede service!

Geweldig!

Mensen zijn vriendelijk, reacties waren snel. Ben zo blij dat er een plek is waar je de optie hebt om de gender voor iedereen een verassing te houden!

Toppie

Superrr!

Super leuke genderreveal

Genderreveal heeft mijn verloskundige gemaild, zo hoefde niemand die ik ken te weten wat t geslacht van ons kindje zou worden :) De confetti popper was super leuk, we hadden er twee besteld, mijn man draaide alleen de verkeerde kant op, haha

Het was fantastisch

We hebben genoten, het werkt heel goed en het is niet moeilijk in gebruik

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super rookbom

Rookbom met de keuze dat een vertrouwenspersoon de blauwe of roze besteld gedaan. Super service en snel alles geregeld!

Ik vind het vanwege Corona echt jammer dat er niemand kon komen Gelukkig heb ik met mijn vriend en dochter en beste vriendin de zelfde dag kunnen ontdekken dat we een zoon krijgen De producten zijn beter dan ik had verwacht !

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, snelle levering. Bij de producten zitten mooie kaartjes met uitleg hoe alles moet. Verpakking is ook echt super mooi afgewerkt ! De gender reveal moet nog komen maar dat kan niet missen met deze spulletjes.

Dienst na verkoop neemt verantwoordelijkheid op

We zijn in blije verwachting van onze rookbommen maar helaas is er een probleem bij de logistieke partner. Gelukkig is jullie aanpak en zoeken naar een oplossing stukken beter dan jullie partner. Hopelijk mogen we snel ons pakket ontvangen.

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!