Top ervaring!

Met een rookbom het geslacht onthullen is echt zo ontzettend leuk! De rookbom blijft ook een poos branden dus wij hebben onwijs leuke foto’s!

Voor onze gender reveal van onze twins hebben wij de rookbommen gebruikt. Deze waren Makkelijk en veilig te gebruiken. Super tevreden over de rookbommen van gender reveal, zeker een aanrader!

Superr effect !

Het effect van de rookbom was echt super mooi En duurde ook nog eens best lang ! We hebben super mooie foto’s kunnen maken !

Het was geweldig

Overigens was de brandblusser wel van korte duur

Super leuke ervaring en kwalitatief goed!

Ik had twee rookbommen besteld voor de Gender Reveal. Ze bleven lang doorrroken, dus kwalitatief goede producten. Er kwam alleen door de vlam blauwe rook van de staaf af, waardoor in de eerste instatie werd gedacht dat er blauw uit de rookbom kwam, terwijl het uiteindelijk roze moest worden. Levering was erg snel!

Klacht goed opgelost

Na onderstaande reactie gegeven te hebben, is dit keurig netjes opgelost door het bedrijf. Ze toonden begrip en hebben het aankoopbedrag hebben ze teruggestort. Bedankt voor de service! Mijn vriend haalde het witte en groene dopje eraf en toen hij met het groene dopje de fakkel wou gaan ontsteken, kwam er heel iets roze uit. Na ongeveer 3 seconden stopte het echter al! Gelukkig hadden wij een gasbrander thuis en toen deed hij het gelukkig wel goed, maar de teleurstelling was er al en het was wel een domper op de feestvreugde. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Super geholpen en een geweldige ervaring!

Heel fijn geholpen, alles kon geregeld worden! Super producten en daardoor een geweldige ervaring!

Fantastisch!!!

De brandblusser was heel gemakkelijk te gebruiken en de rook was enorm veel. Het was een geslaagde gender revael!

Het is enorm leuk om zo het geslacht van toekomstig baby’tje te mogen vertellen aan je kennissen/familie

Geslaagd feestje!

De rookbommen geven super veel rook, de hele wijk weet dat we een jongen verwachten! We vonden het even spannend omdat er op de verpakking niet staat wat voor kleur erin zit. Logisch, want voor sommige is het een verrassing. Maar je hoopt dan toch maar dat ze goed hebben opgelet met inpakken. Gelukkig ging alles goed! De rookbommen waren een groot succes en bleven best een tijd roken. Ze zijn gemakkelijk aan te steken. De overige spulletjes (bordjes etc) maken het feestje compleet.

De confetti en de rookbom waren samen super!

Het bekend maken met de confetti en rookbom kanon is echt een leuke manier om je familie en vrienden te vertellen wat er verwacht wordt. Zelf wisten wij het ook niet op het moment dat er gepopt werd wat het effect nog leuker maakte. Het nadeel is dat je heen en terug verzendkosten moet betalen voor de kleur die geretourneerd moet worden.

Heel veel blauwe rook, geen twijfel meer mogelijk

Gebruik van de rook fakkel is simpel werkt als een strijker en er komt een enorme hoeveelheid gekleurde rook uit.

Goeie kwaliteit van spullen. Vooral voldoende om het geslacht goed bekend te maken. Geen half werk. Het is misschien iets prijziger dan andere sites maar de kwaliteit is daar ook naar!

We zijn erg tevreden! Op een bijzondere manier uitgevonden dat wij een meisje krijgen via de rook staaf. Er kwam super veel rook uit! Klein minpuntje, de staaf vloog na gebruik wel in de fik. Water bij de hand houden!

Een mooie extra bij de gender reveal

Een hele mooi gender reveal gehad! Wij hadden een doos met ballonen er in waarvan we zelf ook nog niet wisten welke kleur er in zou zitten. Super goed geregeld heeft het moment nog extra bijzonder gemaakt!

Heel leuk!

We zijn goed geholpen, ook waren de producten erg goed, de kleuren vielen erg op en waren heel mooi.

Geweldig!

We wilden zelf her geslacht bij bestellen van de doos met ballonnen nog niet weten. We hebben de verloskundige een mail laten sturen na bestelling met het geslacht. We konden de doos de ochtend van de reveal ophalen. Het was geen probleem dat dit in het weekend was. Er zat een krijtje bij om op het hart te schrijven. Het was een prachtige reveal door jullie goede service en de mooie doos met ballonnen!

Leuke webshop met mooie artikelen.

De confetti popper was wat moeilijk te openen maar zag er prachtig uit. Zowel buitenkant als de confetti die eruit kwam.

Snelle service en goed product

snel opgestuurd goed persoonlijk verpakt en top brandblusser

Prachtige versiering

De prachtige versiering maakte onze Gender Reveal een nog groter feestje! Zo mooi! De ballonnen, slingers, borden, servetten... Alles past zó mooi bij elkaar. De slingers & ballonnen met 'Hello Little One' laten we nog even in de verpakking tot ons meisje er is.

Leuke reveal naar verwachting met de poederkanonnen!

4 poederkanonnen met roze poeder besteld. Snel geleverd, stevig genoeg ingepakt, duidelijke flyer met info hoe de kanonnen voor te bereiden en te gebruiken. Alle 4 gingen af, alleen 1 persoon was 2 sec te laat (draaide eerst verkeerd... is menselijk)! Mooi duidelijk effect en als je buiten bent, geen rommel om op te ruimen en milieuvriendelijk! Aanrader! :)

Geweldig!

De rookbom is echt een topper! Er staat bij dat het 50 seconde rookt, voor de hoeveelheid rook en dikke wolken is dit echt lang zat! Geweldige dingen. De foto’s en filmlje is zo leuk!

Top service!

Wat een fijn en vriendelijk bedrijf! Als je vragen hebt en je belt, zijn ze super vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. Wij wisten op korte termijn pas wat het geslacht van onze kleine was, maar door de snelle levering was alles op tijd binnen en hebben totaal geen moment stress gehad of alles wel op tijd zou zijn.

Mooiste memorie

FANTASTISCH!

Ik was super zenuwachtig omdat wij ook niet wist en wat het geslacht was. De rookbom deed het echt super goed, boven onze verwachting! helemaal blij dat het zo gegaan is, en de dag super goed verlopen is. BEDANKT!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!