leuke doos, goede service

Ongelofelijk

Wij hebben last minute beslist om de gender reveal te organiseren en dus ook alles last minute besteld. En zoals verwacht, alles netjes optijd en alles in orde! Bedankt

Super service

Hele goede service, snelle reactie op de vragen. Snelle levering

Zeer snelle levering niets op aan te merken top

Goede producten en goede service

Onze gender reveal party was op de zelfde dag als de echo, maar dat was geen probleem En we konden de rookbommen meteen ophalen. De bommen waren erg mooi!

Snelle levering, discrete verpakkingen, persoonlijk berichtje erbij. Top service! De holipowder was ik ietwat bang voor om te vullen maar het was super easy! Makkelijke en duidelijke instructie en het was een super verrassing voor de ouders

Enorme verassing!

Wij hadden een confettikanon en een rookstaaf. Het was een geweldige ervaring en de kleur was goed zichtbaar!

Heel fijn

Wat ik jammer vond aan de gender poppers met rook dat als je de dop eraf haalde dat je dan al de kleur zag zitten van het geslacht, voor de rest waren ze super ze bleven heeel lang na roken was super mooi voor de fotos!

Perfect!

Ziet er allemaal leuk uit! Snelle verzending!

Super leuke manier om onze families te verrassen dat we een dochtertje krijgen. Ze waren helemaal enthousiast!!

Goede kwaliteit en service

Voor onze gender reveal hebben we gekozen voor een ballon. Fijn dat de mogelijkheid bestaat om zelf de tekst op de ballon te bepalen.

Verassend en super leuk!

Super fijn dat jullie het mogelijk maakten dat we zelf nog niets wisten van wat het zou worden!

Super geregeld allemaal!

Wij wilden zelf het geslacht nog niet weten, maar Genderreveal.nl heeft het perfect geregeld met de verloskundige. Rookbom en confetti kanon waren echt super leuk!

Heel leuk

Snelle levering vd ballon, kwam er toen pas achter dat er helium in moest, heb ik of overheen gelezen of stond niet vermeld op de website, jammer!

Geweldig!

Super mooie ervaring om het zo bekend te maken. Dit is onze 3e zwangerschap en het nog niet eerder zo gedaan. Onze jongens vonden het ook heel mooi maar ook eng door de knal van de confetti.

Nog geen ervaring, we zijn bezig

Is nog niet gehouden is in begin september! Mvg Marie-Jeane Cecilia

GEWELDIG

Wij hadden de brandblusser besteld. Wat een effect geeft deze zeg, echt prachtig! Prachtige dag dankzij jullie ook, bedankt! Liefs.

Blauwe rookbom

Effect was super! Precies naar wat ik opzoek was!

Snelle levering werkte alleen niet

Levering was echt bizar snel maar het werkte totaal niet

De levering was erg snel. Op de dag zelf totaal verrast hoeveel rook er daadwerkelijk uit de rookbommen uitkwam. Het was een zeer geslaagde dag en reveal!

Geweldig!

Hele goede service! Ook heel fijn dat je als mommy-to-be het product kan bestellen en dan het e-mailadres van de verloskundige kan doorgeven. Die kan dan het geslacht doorgeven. Echt super fijn zo was iedereen uit de familie ook verrast! Ook hele goede gebruiksaanwijzingen en een leuk kaartje die je erbij krijgt. Heel blij met alles!

Geweldige & originele producten voor een Gender Reveal

Op vrijdag de gender reveal kaarten setjes besteld en zaterdag al in huis. De levering was snel en de kaartjes waren prachtig en precies zoals besteld. Als suggestie zouden er misschien mooie bijpassende enveloppen gemaakt kunnen worden, om set helemaal compleet te maken.

Onwijs leuk om zo bekend te maken

Wij hadden een poeder kanon besteld met een roze en een blauwe vulling want we wisten nog niet wat het werd. Bij thuis komst na de geslachtsbepaling hebben we het in orde gemaakt en met de kanon bekend gemaakt aan onze directe dierbaren. Zeker voor herhaling vatbaar voor in de toekomst :)

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!