Geweldig leuke webshop

Onlangs hebben wij dmv de brandblusser poeder spray het geslacht van ons kindje bekend gemaakt! Het was een geweldig en unieke ervaring en we raden iedereen dit product aan. De service was uitstekend. Aangezien wij van te voren niet wisten wat het geslacht van ons kindje was hebben wij de brandblusser persoonlijk opgehaald en er is heel secuur te werk gegaan door de medewerkers van genderreveal.nl

Very nice stuffs

We are very happy and contented of what we have purchased and the delivery was so fast.

Snelle levering, Prachtig verpakt met persoonlijke note! Zeer tevreden

De order was snel geleverd. Een mooie doos waarin de artikelen prachtig in zaten verpakt en een persoonlijk briefje erbij. Erg persoonlijk gemaakt. Leuke producten. Ik ben echt zeer tevreden over deze website. Het was een prachtige reveal

geweldig!

Wij hadden een brandblusser besteld. Deze werd erg snel geleverd. Tijdens de gender reveal, deed de brandblusser goed zijn werk. De kleur roze die er uit kwam was ontzettend mooi en de brandblusser werkte naar behoren.

Super gaaf!

Het effect van de poeder van de voetbal in combinatie met een confetti kanon was onwijs leuk! Niet verwacht dat die voetbal met poeder zo’n gaaf beeld gaf!

Bijzonder

Door de fakkel was het een bijzonder moment voor ons

Snelle service, goede kwaliteit

Het pakketje was heel snel verzonden , daardoor nog net optijd , erg blij mee! Kwam mooie rook uit

Waanzinnig gaaf

Het was een echte knalverrassing! De kanonnen waren spectaculair en ze waren ook heel snel binnen! We zijn heel tevreden!

Geweldig!

Super dag gehad! Op de site van gender reveal bieden ze alles aan wat je nodig hebt voor een leuke en geslaagde gender reveal. Ook nog rookbommen besteld voor onze aankomende fotoshoot! Dus daar hebben ze ook leuks voor! Een echte aanrader.

Zo een leuke ervaring niet weten wat het geslacht is en met een rookbom het bekend maken. Onze kleine is een meisje !!!

Top service!

De bestelling ging geweldig. Een product was helaas out of stock, maar paar dagen later alweer beschikbaar. Ik heb een deel van mijn bestelling moeten retourneren, ging helemaal vlekkeloos. Ben echt tevreden. Ik kan nog niets zeggen over de producten, ga ze pas over een paar dagen gebruiken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook naar behoren zal zijn.

Kon beter

Super tevreden over de snelle levering. Wij hadden het poeder kanon en confetti kanon besteld. Echt super jammer dat het poederkanon niet werkte. We hadden alles gedaan zoals het op de beschrijving stond maar toch werkte het niet. Erg jammer dus deze kon iets gebruiksvriendelijker. Gelukkige hadden we het confetti kanon nog deze werkte wel goed.

Tijdens onze bruiloft bekend gemaakt dat we een meisje verwachten.

goede service door zeer goed contact

ik had gevraagd om online contact ik hoefde amper te wachten en het contact was zeer duidelijk

super snelle service en handig om te gebruiken en leuk om de reactie van de aanstaande ouders te zien

De perfecte Gender Reveal!

Wij hebben een g e w e l d i g e Gender Reveal gehad! Gekozen voor de ballon en daarnaast drie confettikanonnen als extra besteld. Verder ook nog wat decoratie uitgekozen via de site en alles was heel goed van kwaliteit. Het is ook super fijn dat er zo’n website speciaal voor de Gender Reveal bestaat en je kan echt met alle vragen terecht. Als laatste wil ik ook nog erbij zeggen dat de communicatie tussen ons heel goed verliep. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles en misschien tot ooit :)

Mooie heldere kleuren en snelle en goede service!

Ik bestelde maandagavond onze rookbom en kreeg deze woensdag thuis geleverd. Perfect! De kleur was felblauw en ze zijn eenvoudig in gebruik!

GE-WEL-DIG

Ondanks de corona een klein gender reveal kunnen houden. Iedereen was reuze enthousiast en vonden het ook heel origineel! Wij hebben het geslacht van ons eerste kindje , bekend gemaakt met jullie voetbal. Bedankt voor de leuke herinneringen. Wij raden het iedereen aan!

Onbeschrijfelijk

Tja wat moet ik ervan zeggen. Als vader van 2 prachtige meiden was mijn stiekeme hoop nu toch een jongetje. En het is gelukt.

Veertjes

2 super grote ballonnen had ik besteld bij Genderreveal te Geldrop. De ballonnen zelf waren groot en dat vond ik erg tof!

Persoonlijke service

Ik had een gender reveal pakketje besteld met 6 kraskaartjes, waar confetti en nog extra kaartjes bij zaten om iets op te schrijven. We hebben het rond gestuurd naar familie die ver weg wonen. Op de dag dat de post bezorgd zou worden hebben we iedereen geïnformeerd die iets zouden ontvangen en gevraagd of ze ons wilden videobellen als de post bezorgd werd. Iedereen heeft met spanning bij de brievenbus gelegen. Het was een groot succes! Leuk dat er bij het pakketje nog een persoonlijk berichtje zat waarbij ons veel plezier werd gewenst bij de gender reveal.

Donderdagavond om 23u besteld en zaterdagochtend in huis, top! Mooi verpakt en duidelijke uitleg bij het artikel. Ik had het D.I.Y. poederkanon en ballon Ready to pop besteld.

Uitstekend!

Wat een geweldige rookbom! Ik kan het echt iedereen aanraden. Je zal geen spijt krijgen als je het hebt besteld.

snel geleverd en heel mooi resultaat

rookbom en confettikanon besteld die snel geleverd werden. Nergens aan de buitenkant of op mailverkeer/orderbevestiging te zien om welk geslacht het ging, dus helemaal prima. De gebruiksaanwijzing waren heel duidelijk en het bleek allemaal heel eenvoudig! Super resultaat, zeker ook het confettikanon, waar overigens wel echt veel druk achter zit, maar dan heb je ook wat!

GEWELDIG!

Wat een fantastische dag met de grootste verrassing van ons leven! Gevierd met onze vrienden en familie! Met dank aan de mooie versiering, want wat zag het er mooi uit

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!