Geweldig!

Gender reveal gedaan met de voetbal! Het was echt heel leuk en mooi!!! Goed gelukt

Een onvergetelijke gebeurtenis

wij hadden de rookbommen besteld. De instructies hierbij waren heel duidelijk. Meteen na het ontsteken volgt er eerst wat licht blauwe rook, daarna begint de uiteindelijke kleur in alle hevigheid. Het was voor ons leuk dat die ontsteking eerst wat blauwe rook gaf want dit verwarde onze bezoekers even vooraleer het roze duidelijk werd en wij houden wel van een beetje plagen.

Hogere verwachting dan daadwerkelijke uitkomst

Gender Reveal werkt samen met bezorgdienst dhl. De levering van Gender Reveal verloopt zoals zij op de website aangeven: voor 15:00 besteld vandaag op de post. DHL is hierin volkomen nalatig en bezorgd niet, bellen niet aan of doen simpelweg of je niet thuis bent. Hierdoor moest ik mijn geplande gender reveal feestje cancelen. Uiteindelijk toch de rookbommen kunnen gebruiken met als omschrijving dat de rook voor 50 sec zou duren. Helaas was dit slechts bij 1 roombom het geval. Heel teleurstellend

Geweldig!

De rookbom was super. Goeie duidelijke roze wolk en de 50 sec duren best nog wel lang, dat je mooie foto's kunt maken tijdens een fotoshoot of wat wij ook op een andere dag nog gedaan hebben filmen met een drone. Het is wat duurder dan een poederkanon, maar zoveel beter en langer van te genieten. Raad het iedereen aan, you do it only ones!!

Kwam lang en veel rook uit! Erg tevreden!

Super snelle en goeie service

Binnen 1 uur na mijn online bestelling had Gender Reveal al contact gehad met de echopraktijk en was mijn bestelling (rookbom en voorspellingskaarten) gereed gemaakt voor verzending en direct de volgende dag in huis. Rookbom was super! Net als de voorspellingskaarten, een grote hit.

De rookbom gaf een magische touch aan onze gender reveal!

Heel blij met de snelle service. Op vrijdag kregen wij het geslacht van onze baby te horen. We hebben diezelfde dag nog onze rookbom besteld, deze was de volgende dag (zaterdag) al in huis. Waardoor wij meteen het geslacht bekend konden maken aan onze dierbaren, wat heel fijn was. De rookbom rookte ruim een minuut, wat zorgde dat we veel leuke foto's konden maken. De rookbom gaf echt een magische touch aan onze gender reveal. Kortom, erg blij met dit product!

Wij zochten naar een leuke manier om het geslacht van ons kindje bekend te maken. Het moest praktisch en origineel zijn. Praktisch, omdat wij het op een mooie locatie wilden bekendmaken tijdens deze corona tijden. En origineel was het omdat niemand in de familie dit al gedaan had. Verder was het ook nog eens makkelijk in gebruik. Wij zijn tevreden toekomstige ouders, van ons eerste zoontje!

Top ervaring!

Wij hadden onze reveal met de voetbal, dit is een onwijs leuk idee! Wij wilde eerst eigenlijk een rookbom doen, maar dat vonden wij te lang duren. Dus hebben wij gekozen voor de voetbal, makkelijk en super snelle reveal! echt een aanrader

Super service en producten!

We hebben mede dankzij genderreveal.nl een super genderreveal gehad met onze dierbare!! Echt aan te raden voor iedereen die een genderreveal van plan is.

Super leuk om het geslacht op deze manier bekend te maken!

Het is heel erg leuk om het geslacht van de baby op een bijzondere manier bekend te maken. Door middel van het poeder kanon maakte dit het voor de familie nog extra spannend!

Onwijs leuk!

Hele leuke ervaring. We hebben de ballon gebruikt voor ons 3e kindje.

De bestelling was heel snel binnen. Onwijs leuk verpakt en heel makkelijk in gebruik. Wij hadden de d.i.y. poederkanonnen. Echt een aanrader!

Super mooi

Wij hadden de confetti en poeder kanonnen, en het wat prachtig!

Vlotte service!

Zeer vlotte service, last minute besteld en toch nog op tijd ontvangen. Super.

Onvergetelijk!

Wat een geweldige ervaring! We hebben een geweldige genderreveal gehad. Dankzij de goede service en kwaliteits producten een zorgeloze, onvergetelijke avond gehad. Dankjewel Manon!

Hele mooie gender reveal gehad. Was heel bijzonder.

Leuk!

Hele leuke reacties gekregen op de kraskaartjes, fijne manier om het geslacht bekend te maken! Ook heel leuk ingepakt, meteen klaar om uit te delen :)

Super producten

We hadden een grote bestellingen gedaan met meerdere producten voor onze gender-reveal borrels. Alles was heel snel binnen en netjes en duidelijke uitleg erbij. Heel blij met het resultaat.

Ik heb een goede ervaring

Ik heb de rookbommen besteld. Het kwam met eer gekleurd briefje zodat je weet welke kleur er in zat. Het afsteken ging iets lastig maar uiteindelijk een aansteker gepakt en kwam mooie rook uit en ook veel.

Enorm goede service. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of het word geregeld! Er word aan alle kanten met je mee gedacht!

Snelle levering en klantvriendelijk!

Snelle levering en klantvriendelijk!

Geweldige product!

Ik was verrast van de hoeveelheid confetti erin zat. Ik was bang dat er toch te weinig zat. Maar er zijn meer dan genoeg en confetti ging ook best ver! Onze zoontje van anderhalf jaar vond het geweldig. Hij was zo verbaasd en ging gelijk mee spelen (onder toezicht uiteraard). Ook was het snel bezorgd! kortom, geweldig!

Goede en fijne klantservice!

Alles was er snel! En werd super geholpen! Wij hadden als verassing, confetti kanon en was top geregeld. Dank jullie wel!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!