Stoere brandblusser!

Echte brandblusser met een heel gaaf effect als de poeder eruit gespoten wordt!

Fantastisch!

Het was een super snelle levering en het resultaat was prachtig! We hadden een rookbom besteld en de kleur was ook heel mooi helder/duidelijk te zien. Zeker een aanrader!

Geweldig!

Super leuk assortiment. Ik heb vorige week een bestelling gedaan en alles is heel soepel gelopen. De communicatie was fijn (er was een product niet leverbaar, maar dat werd netjes gecompenseerd). De spullen waren compleet en ruim op tijd geleverd. Ik, de papa to be en onze families hebben een qeweldiqe onthullinq qehad hierdoor!

Blauw

De rookbom met blauwe rook is echt super, werkt goed en lang. Het poeder kanon vond ik wel tegen vallen.

Super snelle en goede service!

Goede en snelle service! Met twee dagen had ik mijn bestelling binnen.

Mooie confetti, lastig te poppen

De draai pijltjes, voor het poppen van de kanon, zit niet gelijk aan het systeem. Het systeem zit lager. Waardoor het ons slecht lukte om het te poppen. Er ging er uiteindelijk na veel moeite , 1tje af. Helaas niet tegelijk dus. Waardoor ik dit niet nog een keer zou doen als ik mocht kiezen.

De poeder kanonnen deden het erg goed! We hebben iedereen verrast met een toekomstig zoontje

In 1 woord geweldig

Super goede ervaring! Wij lieten ons verassen en ondanks een tussenpersoon toch een super snelle levering! De vernieuwde rookbom was ook een groot succes! Lange tijd mooie blauwe rook! Ook het confettikanon was een succes met enorm veel confetti! Wij zijn super tevreden en zullen het zo weer doen! Dankzij jullie compleet!

Doet wat het beloofd

Overwelmd

Had de kleur die uit de balon kwam zeker nooit verwacht service super ! Vriendelijk snel en goede comunicatie Bedankt voor de onvergetelijke dag

De genderreveal was echt super. De ballon was ook perfect. Je kon er op geen enkele manier doorheen kijken.

Wij hadden een rookkanon! En was eerst bang dat het misschien niet zo n mooie zou zijn!! Maar hij was super!! Echt heel blij ermee! Zeker aan te raden!!

Keurig afhandeling!

Wij hadden de brandblusser! Deze geeft echt een super effect! Mail contact over ophalen brandblusser ook super geregeld!

Ik had de brandblusser en partypoppers besteld, echt hele goede/mooie producten. Duidelijk uitleg hoe je het moest doen en was snel geleverd! Als er ooit nog een feestje is, dan ga ik zeker weer bestellen

Super geregeld

Super fijne genderreveal , makkelijk te bestellen en vriendelijk. Zeker een aanrader

Geweldig!

Confetti kanonnen (30 cm) zijn het meer dan waard om te bestellen! Let wel op binnen knalt het wat hard hihi. Komt lekker veel confetti uit! Als we dat hadden geweten hadden we er meer besteld. Er leuk om zo aan alle ouders (ivm corona) apart bekend te maken! Ook goede en snelle service.

Prima kwaliteit

Snelle levering producten, vriendelijke klantenservice

Fantastish

****

Super snelle vriendelijke service!

Het contact ging snel en vriendelijk via de mail. Ze dacht mee in oplossingen wat heel fijn was! Echt aan te raden!!

Alleen maar enthousiaste reacties!

Dit was een erg goed alternatief voor een gender reveal party. Aangezien dat nu niet kan ivm Corona. Elke ontvanger stuurde een filmpje en/of foto’s waardoor ik toch een reactie kon zien.

Top Service & Product

Ik had best veel haast met de bestelling, die was binnen 2 werkdagen binnen. 1 dag voor de bezorging ook extra bestelling geplaatst en die is ook mee verzonden. Afspraak gemaakt met de klantenservice om de artikelen die niet gebruikt zijn te mogen retourneren dus zowel blauw en roze besteld

Het was een lekkere taart en een leuke genderreveal bedankt :)

Helemaal super!

Afgelopen vrijdag onze gender reveal gehad en het was echt super! Heel makkelijk om de kanonnen te vullen!

Snelle levering en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Geweldig!

Wij hadden de poederkanonnen, en wat een tof effect!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!