Geweldige ideeen en bezorging maar mindere kwaliteit

We vonden het disign van jullie ballonnen super leuk en de kaarten ook erg leuk! Ballon 2x besteld voor beide ouders Alleen 1e blies niet goed op, en was blijkbaar net te klein, moeilijk om te zien. 2e opgeblazen, klapte gelijk terwijl die niet veel groter was. Helaas moesten we snel op een zondag naar de Hema om alsnog onze ouders op afstand te kunnen verassen. Helaas, maar de kaarten gaan we nog sturen!

Poederkanon leuk idee om geslacht bekend te maken

De poederkanon moest door ons zelf gevuld worden. Dat wisten we van tevoren. Instructie was duidelijk. Effect had ik iets meer van verwacht, maar zal ongetwijfeld ook te maken hebben gehad met de Corona periode waar we middenin zitten. Wel veel reactie als gevolg op Facebook gehad. Jammer dat er niet meer mensen gewoon bij konden/ mochten zijn.

in 1 woord geweldig

super leuke gender reveal gehad dankzij de topspullen ! tot een volgende keer !

Geweldig!

Confettikanon werd snel geleverd! Hij was ook makkelijk te openen! Een geweldige ervaring!

Fantastisch!

Originele manier om in tijden van Corona het geslacht bekend te maken. Via videochat was de manier om reacties te zien en te kunnen blijven koesteren.

Super gaaf!

Dit was super gaaf. Heb 2 zoons die helemaal weg zijn van voetballen dus dit was echt super leuk. Makkelijk in elkaar te zetten!

Zijn mooi. Had 2 besteld maar 1 deed het maar.

Was mooi als ze het doen. De tweede lukte niet eens kon je niet aantrekken. Dit was wel heel jammer zijn voor die prijs dan wel duur. Beetje jammer was dat.

Helemaal goed!

Snel geleverd, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje erbij met extra uitleg. Een poederkanon, makkelijk te vullen en deed het erg goed! Confettikanon vond ik zelf de kleur iets minder goed te zien, deed het wel goed. Een geslaagd feestje voor de aanstaande ouders.

Slechte verzending

Ik heb netjes op dinsdag mijn confetti poppers besteld met als plan om donderdag avond een gender reveal te houden. Ze zouden donderdag overdag bezorgd worden. Woensdag netjes een mail gekregen dat mijn bestelling onderweg was, maar volgens de track en trace was mijn pakket alleen aangemeld maar niet ingeleverd bij DHL! Dus mijn pakketje kwam op vrijdag pas binnen waardoor ik snel heb moeten improviseren met iets anders op donderdag.

Fijne ervaring met genderreveal.nl

Fijne klantenservice. Wordt actief meegedacht en prima prijzen.

Super service

Echt een super service heel meedenkend en flexibel

Super snelle service

Prima service, ik had lastminute een reveal balon nodig en dit was binnen een half uur geregeld. Top!

Moment van onthullingen staat voor altijd op mijn netvlies!

Het was een ongelooflijke spannende dag. Vanaf het moment dat we met de kanon naar de verloskundige gingen. Zelfs de verloskundige vond t voor ons spannend om de kanon met de juiste kleur te vullen. Met ze 2en naar Volendam gereden en een mooi plekje op de dijk hebben we de kanon laten schieten. WAUW!! Wat een fantastisch moment toen er roze poeder uitkwam! Een moment om nog wel tig x over te willen doen. Geniet Reveal bedankt!!

GEWELDIG!

Snelle levering en super leuke manier om het geslacht bekend te maken!

Gewoonweg TOP!

Gender reveal top webshop/winkel! Veel leuke reacties op de voetbal gehad. Het werkte zoals het moest werken. Gewoonweg 5 sterren voor de snelle levering en de reveal opzich!

Na 1 week nog niks ontvangen

een week geleden een bestelling gedaan, maar helaas nog steeds niks ontvangen. Moest daarom snel nog wat anders regelen voor de geslachtsonthullig. Jammer..

Super!! Eentje om nooit meer te vergeten!

Wij hadden ervoor gekozen om ons te laten verrassen. Super makkelijk met betaling en snel thuis geleverd! En een verrassing was het zeker!

goed geregeld

Super ervaring gehad met de producten van gender reveal

Mooie producten tegen een goede prijs. Versiering precies zoals ik in gedachte had. Speels, leuk en kwalitatief.

Super service, top eind resultaat!

Wij hebben genoten van onze gender reveal party met de mooie ballon van genderreveal.nl

Super goed!

Snel levering, zelf ophaal mogelijkheid. Super leuk was t alles naar wens!

Bedrijf goed, product minder

Het bedrijf is allemaal goed👍🏻. Alleen ons gekochte product vond ik tegenvallen. Gender Reveal - D.I.Y. poeder kanon De poeder was helaas niet zo duidelijk.

Jullie hebben goed en snel werk geleverd . Helaas heeft post .nl minder goed zijn werk gedaan . Ik had na 1 week pas mijn spullen binnen . Gelukkig 1 dag voor de party .

Poeder kanon van top klasse

Dit product bij gender reveal beveel ik echt aan voor iedereen die het bekend wilt maken van het geslacht. Jammer dat de postbezorger wat domme fouten heeft gemaakt waardoor het later bezorgt werd dan gepland. Maar dit product is makkelijk om het te vullen en af te sluiten. En het geeft een boost waar je u tegen zegt. Geweldig!!!

Bestelling geplaatst en de volgende dag binnen. Ideaal, zeker als je kort na de uitslag je reveal hebt gepland. Hadden de poederkanonnen en deze werkten perfect!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!