Wij hebben de colorpoederkanonnen gebruikt om het geslacht van ons kindje te onthullen, en beter als dit kon het niet! Tot op het laatste ment spannend, en de Reveal met een Bang! Supertof!!!
De taart was heerlijk. Echter vond ik het erg jammer dat ik van de twee pakken ballonnen had gekocht er uiteindelijk maar ander half pakje van over hield. Heb helaas 5 ballonnen weg moeten gooien omdat er een gaatje in zat. Buiten al heel klant vriendelijk ontvangen met lachend gezicht. Een super lekkere taart waar iedereen van heeft gesmuld.
We hadden 2 kanonnen en een ballon. Effect was echt top! Service is 1000 punten waard!!!!
Makkelijke website En zeer vlotte service !!
Allen spullen zijn zeer snel geleverd in een nette verpakking. Ik zou hier zo weer iets bestellen.
Wij hebben in Okt 6 confetti kanonnen besteld voor onze gender party. Snelle levering en mooie spullentjes. Zeker een aanrader en beveel het in mijn fam en vriendenkring echt ook om hier te bestellen!😊
Ho Elvira, wat fijn dat jullie Gender Reveal geslaagd was. Dankjewel voor de mooie recensie!
De levering was perfect. Ga zo door
Bedankt voor de complimenten Samer!
Fijn overzicht om te bestellen. Daarnaast.nog goed te betalen en d levering was 1 werkdag dus perfect.
Hoi Bregtje, Bedankt voor de mooie review, fijn om te lezen dat je het overzichtelijk vond!
Hele goede ervaring met Gender Reveal, wij zijn goed geholpen en de ballon was geweldig! Dikke aanrader!
Hoi Lotte, Bedankt voor jouw mooie woorden! Fijn dat de ballon naar wens is geweest.
Wij hebben de poeder zakjes gekocht bij jullie en het in onze uitlaat van de auto gedaan, met het gas geven kwam onze kleur eruit het was prachtig!
Hoi Kimberly, Dankjewel voor de recensie! Fijn dat het allemaal gelukt is met de poeder.
Wij hebben met confetti kanonnen bekend gemaakt wat het geslacht van onze baby is. Wij hebben een vertrouwenspersoon opgegeven en het contact is hartstikke goed verlopen. Wij hebben zelf onze artikelen opgehaald en hebben gelukkig niet eerder gezien wat het geslacht van onze baby is. De communicatie is goed, levering is professioneel en betrokken. Hartstikke leuk!
Hoi Silke, Bedankt voor de mooie recensie, wat fijn dat jullie Gender Reveal zo geslaagd is geweest mede dankzij ons! :)
Naast de leuke confettikanonnen die wij hebben gebruikt was de service erg goed. Wij hebben de bestelling opgehaald, deze afspraak is verplaatst geweest en we hebben een paar kanonnen teruggebracht, omdat we uiteindelijk van beide geslachten kannonen hadden besteld. Dit alles in zeer kort tijdbestek. Ondanks dat wij een lastige klant waren zijn wij erg vriendelijk en behulpzaam behandeld.
Hoi Bart, Jullie waren absoluut geen lastige klant hoor, maar heel erg bedankt voor de mooie recensie!
De bestelling en het ophalen ging heel soepel. Manon heeft ook goed meegedacht over wat handig was qua ophalen.
Heel verrassend zeker omdat ik bijna 99% zeker wist dat het een meisje was. Vier confetti kanonnen die super waren! Ook heel goed geholpen door de eigenaresse. Mochten we ooit een tweede krijgen dan gaan we hier zeker weer naartoe.
Het was geweldig geregeld. van mooie letters tot de mooiste veren, ballonnen en confetti Ze maakte zelf tijd om 1ste kerstdag een ballon te maken Echt een aanrader top. Prijs kwaliteit is top
Hoi Mike, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de ballon naar wens was.
De poederkanonnen waren gemakkelijk in elkaar te zetten en het effect was heel mooi. Ik heb een vriendin heel blij kunnen maken met hun Genderreveal.
Hoi Romy, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat je iemand zo blij hebt kunnen maken met onze producten.
Ik heb me pakket ontvangen door vertraging van bezorger. Was ik paniek dat ik het niet zou ontvangen gelukkig heb ik mooie bestelling ontvangen en helemaal blij met wat ik heb gekregen is gewoon wat ik had verwacht bedankt voor alles jullie zijn top ik zou weer bij jullie bestellen maar dan niet op feest dagen 😅😄
Beste Moschgan, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. De feestdagen zijn altijd een drukke periode bij de bezorger :). Team Gender Reveal
Originele beoordeling
Ik zou het volgende dag bezorgd krijgen maar kreeg in eens melding dat het vrijdag bezorgd word ik hoop dat ik het tot vrijdag ontvang want anders heb ik ze niet nodig !! Want zaterdag is mijn feestje .
Beste Moschgan, Zoals telefonisch besproken is het erg vervelend dat het pakket vertraagd is, echter hebben wij het pakket wel op tijd naar je verzonden maar door de drukke kerstperiode bij PostNL is het bij hun wat langer blijven liggen. Dit is helaas iets waar wij als webshop geen invloed op hebben. Gelukkig is je pakket alsnog op tijd geleverd (vandaag, te zien in de track & trace) en zijn je spulletjes binnen vóór je Gender Reveal party morgen. Wij wensen jullie heel veel plezier met de aankopen! Team Gender Reveal
Wij hadden onze gender reveal met kerstavond als verassing. Dankzei manon is het een avond geworden om nooit te vergeten.
Een super website om je gender spulletjes te bestellen. Manon doet erg haar best om je zo snel mogelijk te helpen. Ook is zij bereid om je telefonisch alle uitleg te geven die je maar wenst. Als ze contact heeft gehad met je verloskundige of vertrouwenspersoon (als je je laat verassen) stuurt ze je een bericht dat de spullen onderweg zijn. Echt een webshop die je in deze tijd eigenlijk niet meer tegen komt. Persoonlijke touch! Dankje wel voor je fijne hulp. Ik kan niet wachten op de onthulling van het geslacht van de baby.
Hoi Romy, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Uiteraard denken wij graag mee in originele ideeën, er is altijd wel een oplossing :).
Super tevreden met onze genderreveal box. Wensen worden gehoord en begrepen. Daarnaast ook een super goede service. Al met al erg blij!
Voor onze gender reveal wat spullen gekocht via de website. Producten waren snel binnen en wat me opviel was de hoge productie waarde en het logo. Ik had nog een vraag over een product en heb toen gebeld. De eigenares oogt als een vriendelijke en professionele vrouw. Al met al een dikke 10. Groet, Kevin
Wij hadden gebruik gemaakt van de confetti kanonnen om het geslacht van ons 2de kindje bekend te maken. Super product, en weer een mooie herinnering rijker dankzij genderreveal.nl
Super snelle goede en vriendelijke service!
Een bestelling gedaan van 1 brandblusser en meerdere rookkanonnen en confetti kanonnen. Goed spul, goede levering. Top bedrijf wat ook erg betrokken is bij de klant!
Begin van mijn zwangerschap kwam ik al snel Gender Reveal tegen en ik was meteen enthousiast. Ruime keuze om het geslacht van je kindje te ‘vieren’. Onze keuze was een ballon. Top service én kwaliteit. Ik raad Gender Reveal dan ook bij iedereen aan!
Langstraat 3 5a
5595AA Leende
Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!