Zeer mooi product om de komst van ons klei ine kereltje aan de familie te laten zien

Mooie producten Goede kwaliteit Snelle service Goede reactietijd Zeer feestelijk Kortom, een aanrader voor iedereen!

Geweldig!

Alle producten waren op tijd binnen en de Genderreveal was echt top! Contact met Genderreveal liep ook vlot (had nog wat vragen van te voren die via de chat meteen werden beantwoordt). Aanrader!

Geweldig echt de moeite waard

Een brandblusser besteld. Zeer goede service komen hun afspraken na en zijn geweldig kwa klandizie.

Geweldig!

Onze Gender Reveal was 100% geslaagd dankzij www.genderreveal.nl. Super goede service. Wij wisten het geslacht zelf ook niet, de producten waren anoniem aan de buitenzijde. Echt een uitkomst!

Alles was makkelijk te vinden en het was snel geleverd

Ga zo door!

Perfecte service!!!

Zeker een aanrader!

Perfecte service!!!

Zeker een aanrader!

Zeer tevreden!

Ga zo door!

Leuk assortiment!

Wij Wilde het geslacht pas weten bij de gender reveal party alleen werd dat bijna onmogelijk omdat we de poederkanonnen hadden gekozen en er iemand dus moest mailen en daarna ook nog iemand de kanonnen moest vullen. Het zou een stuk makkelijker zijn om de dichte envelop af te geven(mailen) en alles is gedaan.

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!