Geweldig!

Allereerste prettige service. Voor onze genderreveal hadden wij de pop inside ballon. Groter dan verwacht en zag er prachtig uit. Leuk om met een peuter samen kapot te prikken. Veroorzaakt geen harde knal of rommel en leuk effect met de ballonnen en confetti binnenin. We hebben het gaatje meteen dichtgeplakt met tape en een week later is de ballon nog steeds mooi! Zeker waar voor je geld :)

Wij hadden de voetbal besteld die werd gebracht door m’n tante. Ook een mooi filmpje van gemaakt. Helaas sprong de bal wel een keer open. Erg fragiel. Wij hadden er verder zelf geen last van alleen de persoon die deze moet vullen heeft een uitdaging.

A ma zing!

Geweldig effect! Men wat een poeder komt eruit die grote bussen. Loved it! Tweeling, dus fantastisch feest:-)

Werkte goed

De ballon prikte makkelijk door zat genoeg confetti in! Mooie grote ballon ! Zkr een aanrader!

Wij hadden een brandblusser gekocht, alles wat we door hebben gegeven was perfect, de levertijd was super snel en het mooistee was dat je niet aan de doos of in de doos kon zien wat voor kleur er in zat, de letters op de brandblusser zijn leuk van kleur en lettertype als er weer een genderreveal moet worden georganiseerd dan komen wenzeker terug, en we raden jullie bij iedereen aan.

Snelle levering, kwalitatief zeer goed product en een leuke manier om een geslacht te onthullen!

Super goede service

Super service, snel verstuurd/geleverd en lieve eigenaresse die mee denkt!

Kleur explosie!

Wat was dit tof! We hadden de brandblusser besteld, wat zorgde voor een hoop leuke reactie. Een hele originele manier om het bekend te maken. Het was, zelfs in het donker, goed te zien voor iedereen. Veel kleur, veel poeder. Heel tof!

Kanon deed het perfect!

Spullen in goede staat ontvangen, en alles werkte naar behoren. iedereen blij!

Waardeloze ballon

Wij waren ontzettend blij met de kleur blauw en de party poppers die gelukkig de waardeloze ballon goed maakte !! Ballon aan niemand aan te bevelen.

Tevreden

Was een mooie ballon. Ik had pop inside ballon besteld en was in goede staat bezorg gekregen.

Teleurstellend

Wij hadden een mini-spuitbus besteld. Deze werkte op het moment van de reveal gewoon niet. We hebben alle stappen gevolgd en hadden ook een professionele fotograaf ingehuurd om dit moment vast te leggen. Helaas is dit dus compleet verpest. Nadat wij de klantendienst contacteerde kregen we de vraag om ons beeldmateriaal van de reveal te delen. Dit willen wij echter niet dit is een persoonlijk moment dat in het water gevallen is en de teleurstelling was groot. De klantenservice wou ons niet verder helpen tenzij wij heb beeldmateriaal bezorgden.

Goede snelle service Instructie voor het product was duidelijk en het product word leuk ingepakt

Geweldig!

Het was super geslaagd, mooie kleur roze!

Snelle en goede service.

Carkit wat ik besteld had was snel geleverd en netjes in een doos verpakt. Makkelijk te vullen en te monteren aan de (motor) band hoe wij dat gedaan hebben. En zag er erg mooi uit

Oke

De ballon wilde niet knappen

Geen instructie ontvangen

Er wordt op de site gezegd dat je een beschrijving ontvangt hoe je de ballon moet laten knappen...en er wordt nog uitdrukkelijk gezegd deze op te volgen. Helaas zowel digitaal als bij de levering niets ontvangen daarover. En aangezien ze niet telefonisch bereikbaar zijn in het weekend kon ik het niet aan ze vragen. Slechte levering én service!!

Snel en volgens afspraak!

Snel geleverd en er kon voldaan worden aan de opmerking die ik er bij had geplaatst, super fijn!

Voor betaalbare artikelen en mooi assortiment zeker een aanrader. En niet te vergeten super snelle levering.

Top! Heel handig een digitale uitnodiging, die je binnen non time binnen hebt.

Tot nu toe goed

Nog niet gehad, maar ik dacht bestel optijd de spullen. Ik ga aankomende week nog een brandblusser bestellen bij jullie. Zaterdag 1 okt vind de party plaatst en ik zal de foto's jullie toe sturen. Met vriendelijke groet Leonie van Rijen

Geweldig!!

Bedankt voor de snelle levering! Alles was is goede staat zoals gewenst. Super tevreden! Ik had een poederblusser besteld die was ook geweldig! Bedankt voor alles, ik bestel zeker nog!

Super tof!

850gram poeder in de uitlaat van de motor gaf een super mooi effect!

Leuk idee

Het was een mooi pakketje> ook hebben ze het gelukkig wat langer gehouden daar er wat problemen waren met de afspraken van de bezoekers. Wel even te vermelden is dat op de site staat dat er een prikker bij zit maar die hebben wij niet gevonden.

Helemaal top....

Ben enorm goed geholpen en het is allemaal top gegaan. Een echte aanrader...

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!