Snelle levering, goed product

We hadden gekozen om zakjes met de losse poeder te kopen, want mijn man is gek van squashen, maar er was geen squashbal of iets wat daarop leek. Dus we hebben de poeder (2 zakjes) in een een stukje dunne, zwarte vuilniszak gedaan en dicht geknoopt. Het effect was echt heel leuk en goed zichtbaar op foto's en film. Zeker een aanrader :)

Super!!

Super leuke producten iedereen werd wel blauw van de poeder maar d a t ging er gelukkig snel en makkelijk af. Echt een aanrader !!!

Zeker een aanrader!

Echt een top product, enorme rookwolk, heel leuk effect. Zeker bestellen!

WAAAAUUUWWW!!

Wij hadden de brandblussers en confetti shooters besteld en dit was echt ons geld waard!!!

Voor de tweede keer producten besteld en zeer snelle reactie over hoe wat en wanneer van hun gehad. Twee totaal verschillende reveals gehad. Ik ben zeer tevreden over hun producten en service!

hele goede ervaring met Gender Reveal

Alles is snel geregeld en in goede staat bij ons terecht gekomen.

Mijn nichtje en haar man waren zeer verrast en hebben genoten van hun gender reveal party. We hebben gelachen en ook gehuild met elkaar omdat het witte vlindertje, dat mijn overleden vader is, zelfs op de gender reveal party erbij was. En opa zorgde ervoor dat de eerste keer de ballon doorprikken niet lukte. De tweede keer was de onthulling dat ze in januari volgend jaar een dochter krijgen.

Zeer snelle levering. & product nog mooier dan op de foto! De ballonnen blijven lang mooi vol.

Wat was dit gaaf!

De bal

Super!!! Een grote roze wolk kwam er uit. ik krijg een kleindochter er bij super gelukkig!!!

Onze reveal is helaas mislukt

Helaas zijn beide ballonnen gepopt ondanks het volgen van de meegeleverde handleiding. Dit heeft de reveal voor ons helaas wel enigszins verpest. De teleurstelling van de mislukte reveal was helaas toch erg sterk aanwezig.

Goed geregeld

Super fijn dat we zelf niet met onze envelop moest leuren. En dat dat rechtstreeks na jullie werd verzonden

We hadden een fantastische dag met de mooie decoratie van Gender Reveal! En als klap op de vuurpijl 2 super gave confetti kanonnen! Zelf wisten we ook nog niet wat het geslacht was. Doordat Gender Reveal aanbied de vertrouwenspersoon te mailen hebben we hier alle spullen gekocht. It's a boy❤️

De brandblusser en confetti kanonnen maakten onze gender reveal helemaal af! Super handig systeem bij het bestellen dat je het emailadres van je vertrouwenspersoon doorgeeft en zij verder de rest kunnen afhandelen.

Het was super goed geregeld! Wij hebben de keuze gemaakt; wij laten ons verrassen. En dit is echt gelukt, op de brandblusser was niets te zien overal is rekening mee gehouden tot op moment van onthulling. Wij krijgen een meisje!!

Snelle levering spuitbus ook goed product

Compleet

Fijn dat je zelf de touwtjes in handen kan hebben zonder de uitslag te weten. Prettig contact gehad met de medewerkers. Contact via mail gaat super snel, op DM in Insta wordt helaas niet gereageerd. Maar dat heeft zeker geen invloed op de service.

Heel goed snellere levering en top kwaliteit

GE-WEL-DIG

Het was echt magisch. We hadden een bestelling geplaatst zonder dat wij zelf wisten wat het werd. Er werd een mail verstuurd wanneer het pakketje verzonden werd (zo wisten wij dat het goed was ingevuld door ons vertrouwenspersoon). Tevens hadden we nog wat voorspellingskaarten en stickers bij gekocht, ook een erg leuke toevoeging voor ons feestje. Het was snel geleverd! Al met al dus een MEGA geslaagd feestje dankzij de webshop Gender Reveal!

Super effect, werkte goed

Werkte goed, had misschien wel een test zakje er bij willen kopen om zeker te weten dat het effect gewenst is.

Onvergetelijk! ( Jammer genoeg zonder jullie toffe items)

Beste, ik moet met spijt zeggen dat we het materiaal die jullie ons hebben opgestuurd niet hebben kunnen gebruiken op onze gender reveal doordat GLS de overeenkomst van de levering niet is nagekomen! Wij waren vol verwachting op vrijdag van het pakket zoals gemeld werd... Zonder enige tegenmelding en door zelf te checken zijn we tot de vaststelling moeten komen dat ons pakket niet werd geleverd en pas de volgende werkdag (maandag) zou geleverd worden. Onze gender reveal was zondag. Wij hadden dan ook graag willen vragen of we het jammer genoeg ongebruikte materiaal mogen terug sturen en ons geld terug vragen? Wij weten dat jullie er zelf niks aan kunnen doen, maar wij zijn nu ook niets meer met dit materiaal.... Met vriendelijke groet. Jonas Strumane We zijn uiteindelijk zelf creatief nog aan het werk gegaan en hebben er een onvergetlijke dag kunnen van maken. Vol blijdschap mogen we melden na 2 flinke zoontjes we nu een dochtertje verwachten.

Top service, leuk verpakt, erg tevreden

Reageren snel op vragen. Het pakketje was erg leuk verpakt, met gebruiksaanwijzing erbij. De gender reveal is zeker geslaagd!

Goede ervaring!

Fijne ervaring en super kwaliteit van de artikelen. Super fijn dat je de optie hebt om ‘je te laten verrassen’

Het was heel mooie geweldig moet ik zeggen

Top! En super snelle levering!

Super geregeld ook kwa verrassings reveal! Mail adres van de verloskundige opgegeven en alles werd geregeld, zodat echt niemand het geslacht wist!

Langstraat 3 5a

5595AA Leende

0852007595

Over Gender Reveal

Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!