Super sokjes
Snelle levering en erg blij met kwaliteit van het product
ik verwachte a.d.h.v. de reviews van andere klanten een goede kwaliteit sok. echter toen ik mijn pakketje opende en zag hoe de stiksels van de sok was, was ik erg ontevreden. het is simpelweg een slechte kwaliteit sok.
Eindelijk sokken gevonden, die niet vooraan in mijn sneakers verdwijnen...!!
Eerste sok die wel blijft zitten!
Fijne sokken. Stof voelt fijn aan en blijven goed om de voet zitten. Heb er de hele dag op mee gelopen en hoefde niet 1 keer mijn sok goed te doen. Goede service. Ivm met vragen over de maat contact gehad via mail. Kreeg snelle reactie en goede feedback. Een aanrader als je opzoek bent naar goede sneakersokken.
Originele beoordeling
Ik heb maat 43 TM 46 genomen. Ik heb maat 41 en zelfs deze zijn veels te klein. Kwa stof voelen ze fijn aan. Dus overal niet tevreden.
Lekker dun en sluiten mooi aan
Heerlijk sokken en een top service !!
Originele beoordeling
Na 1 x wassen hangen de draden eraan! Zitten lekker maar slechte kwaliteit !
Geweldige sokken ben dr blij mee
Vallen best klein dus bestelde maat was te klein. Na contact via mail werden er gelijk grotere opgestuurd, zelfs voor dat andere retour ontvangen waren. Das pas, service Grotere maat zit prima en blijven zoals beloofd goed zitten
Heb wat besteld maar kunnen mij niet zeggen wanneer ik het kan verwachten. Lees wel op Facebook dat ze het wel kunnen zeggen. Dus ik snap niet waarom bij mij niet. Heb er weinig vertrouwen in.
Beste Kitty, Helaas hebben wij geen reactie meer ontvangen via welke weg er geprobeerd is ons te bereiken. Uiteraard staat ons team klaar om alle vragen te beantwoorden via de mail, app en telefonisch. Helaas hebben wij geen invloed op de koeriersdiensten en zijn wij vanaf verzending afhankelijk van de koeriersdienst en zijn levertijd. Zeker tijdens deze corona tijden hebben zij te maken met ''top'' drukte. Wij hopen dat de sokken u bevallen en dat deze het wachten waard waren. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons bereiken via [email protected] of +31 13 240 0001 Met vriendelijke groet, Team CADA
Vandaag eindelijk de zending in de bus gehad. Of ik het zal aanbevelen; niet als ze de zending vlot willen ontvangen masr aan de andere kant heeft cada excuus aan geboden en bij de volgende bestelling een paar gratis sokken erbij doen en dat siert dan ook wel
Beste Cathy, Nogmaals onze excuses voor de langere levertijd, helaas hebben wij geen invloed op de koeriersdiensten en zijn wij vanaf verzending afhankelijk van de koeriersdienst en zijn levertijd. Zeker tijdens deze corona tijden hebben zij te maken met ''top'' drukte. Wij hopen dat de sokken u bevallen en dat deze het wachten waard waren. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons bereiken via [email protected] of +31 13 240 0001 Met vriendelijke groet, Team CADA
Originele beoordeling
Heb mijn zending nog steeds niet ontvangen
Wat een super lekkere sneaker sokken. Ze zijn mooi dun geen hinderlijke naden en heel belangrijk ze blijven heel goed zitten en komen niet boven de sneakers uit.
Mooie en goed zittende sokken, wel iets anders dan op de foto
Uiteraard zijn er meer sneakersokken die blijven zitten maar die vind ik vaak te warm voor in de zomer. De sokken van Cada zijn dun, absorberen goed en blijven ook mooi na het wassen!
De sneakdersokken besteld op aanraden van vrienden. Blijven goed zitten, rollen niet af. Daarnaast naadloos en lekkere dunne stof. Verschillende leuke kleuren. Echt een aanrader!
Fijne sokken, snelle levering
Snelle bezorging en deze blijven perfect zitten
Ondanks Corona toch redelijk snelle aflevering,prima product.
Medio Mei plaatste ik mijn bestelling bij Cada. Zover alles goed, krijgt track&trace van hun, DHL zou het leveren, maar helaas naar 1,5 week wachten niks ontvangen. Contact opgenomen met Cada, ze waren verbaasd hierover, ze hebben contact opgenomen met DHL, pakket zou in de verzendstroom ergens zijn blijven steken, ze zouden het alsnog voorzien van nieuw label en verzenden, maar helaas week verder nog niks. Weer contact gezocht met Cada, ze gaan een claim bij DHL indienen hiervoor, ook hebben ze hebben meteen met Post.NL alvast kosteloos enkele paar extra sneakersokken gestuurd, die heb ik inmiddels ontvangen. Ze zitten fantastisch, erg zacht aan de voeten en zakken niet af. Mijn bestelling zal ik alsnog opnieuw ontvangen. Kan alleen maar zeggen veel lof voor Cada, prima afgehandeld, dank hiervoor.
Geweldig! Normaal zakken mijn sokken al af als ik 's morgens de trap af loop... Bij deze sokken geen last van! Top! Blijven vanaf dat je ze aantrekt gelijk goed zitten. En er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling qua maten maar dit werd gelijk goed opgelost! Fijne service!
De eerste sokjes die heel goed aan de voeten blijven zitten. Heel erg blij mee
Werd ontzettend goed geholpen via de chat. Snelle levering, de volgende dag al. En de sneaker sokken zijn geweldig. Ze zitten heerlijk zakken niet af. Ben er erg blij mee.
Nadeel is de dikke naad op de wreef. Dit geeft na bepaalde tijd een pijnlijke afdruk op de wreef waardoor je de sokken moet uit doen. Jammer!! N.a.v van bovenstaande werd direct contact opgenomen over een eventuele oplossing. Een paar sokken werden opgestuurd die hoger op wreef zaten. Voor mij waren deze perfect. Dus direct besteld. Ik ben blij met deze zeer goede service.
Originele beoordeling
De sokken hadden wat vertraging door DHL, Cada heeft dit vervolgens goed aangepakt en alsnog de sokken ontvangen, waarvoor dank! Ze zitten heerlijk zacht en zakken niet halverwege de voet (wat alle andere sneakersokken wel doen).
Oranjestraat 47
5091BK Middelbeers
CADA the future of sneaker socks!