Klasse service

Producten besteld. Bleven een week bij DHL stilstaan! Belletjes naar Cada en namen het serieus op. Dezelfde avond een presentje ontvangen van Cada. Uiteindelijk heeft DHL toch het topproduct in de super verpakking geleverd.

Top Produkt Cada sneaker sok!

Een fijne sneakersok die goed blijft zitten aan de voet! Zacht materiaal wat comfortabel aan voelt aan je voeten. Houd mijn voeten droog en fris! Top Produkt!

Goed en supersnel!

Er was een klein foutje gemaakt. Ik heb gelijk gebeld. En de volgende dag is het super opgelost. De enige opmerking die ik nog heb is: De enquete kwam al 10 minuten na ontvangst pakketje. Is mijns inziens iets te vroeg om te kunnen oordelen of iets goed is.

Deze blijven wel zitten

Dit zijn de eerste sneaker sokjes die tijdens het lopen en sporten wel op hun plek blijven... Wel de juiste maat bestellen, als normaal sokken koop dan bestel ik altijd kleiner. ( heb maat 45, en dan bestel ik normaal 39/42, maar dat is nu niet nodig). Dus gewoon 43/46 besteld en die zitten perfect

Mooi product met super kwaliteit

Een handig te gebruiken website, snelle levering en een kwalitatief product. Zeer tevreden. Sokken zitten super en zijn van een fijn materiaal.

Super fijne sokjes

Snelle levering van goed product

Top sokken!

Sokken blijven heel erg goed zitten, en zijn niet zichtbaar. Ook zitten ze erg prettig om je voet.

Het materiaal had wel iets dikker gekund

Vlotte service

Socks that don’t suck and sack

Happy with my purchase they are as promised les sweaty than other brands.

Fijne sokken, jammer van de verpakking

De sokken zijn echt helemaal top. Eindelijk no show sokken die om mijn hak blijven zitten. Mijn voeten blijven ook goed droog na een flink stuk wandelen en het feit dat ze naadloos zijn is een extra pluspunt. Groot nadeel vind ik de verpakking waarin ze worden verzonden. De sokken zijn dan made in green oeko tex maar de enveloppe waarin ze worden verzonden hebben een leuk design maar duidelijk minder milieu vriendelijk. Als ik ze zelf opnieuw zou kopen dan alleen als de verpakking aangepast is.

Perfect!!!

Ik ben tevreden...zitten goed, zakken niet af!!

Hele fijne socks

Ze passen goed om de voeten en zitten heerlijk.

Blijven inderdaad zitten!

Hadden iets dikker mogen zijn maar ben verder zeer tevreden over de pasvorm en blijven ook echt goed zitten!

Zitten heerlijk

Zitten supergoed !!!

Prima sokjes, bestellong snel maar niet helemaal correct geleverdt

De sokjes passen goed en schuiven niet van de hiel af. Ik had 2 paar in de kleine maat en 2 paar in de grote maar besteld. Kreeg 3 paar kleine en 1 paar groot geleverd

Ik heb ze vandaag een paar uur aan geweldig

Ze zitten lekker en vooral ze zakken niet af de siliconen puntjes doen het werk goed en het materiaal uitstekend. Ik ben uiterst tevreden.

Hele fijne sokjes

De sokjes zitten heel fijn. Zakken niet af en voelen zacht aan. Levering was ook snel. Echt top!

Lekker zittende sokjes

Ik ben heel blij met de sokjes die ik bij jullie heb besteld! Ze zitten heerlijk!

matig

De bovenrand van de sneaker sock geeft een pijnlijke afdruk op je voet. Zodat je na een poosje gedwongen wordt de sock uit te doen. Erg jammer!!

Snel besteld, snel geleverd. Fijn door de brievenbus

Prima product,zeer tevreden

Eindelijk een sneakersok die niet afzakt!

Zeer tevreden met sneakersok van Cada. Materiaal is kwalitatief goed. Ze zakken dus echt niet af in welke schoen dan ook. Voorkomt door de fijne stof ook dat het gaat zweten. Leuk dat er zoveel kleuren in de collectie zitten!

Goede producten, snelle levering

De sneakersokken zijn heel erg fijn en door de silicone stukjes in de hak zakken ze ook niet af! De sokken werden netjes verpakt de volgende dag al bezorgd, complimenten!

Hele fijne sneakersokken!

Zitten fijn en blijven goed zitten! De eerste sneakersokken die dat doen! Ik heb ze gekocht in de aanbieding met 50% korting. Voor de normale prijs vind ik ze te duur!

Top kwaliteit

Goeie sokken. Blijven zitten ondanks dat mijn schoenen schuiven :)

Oranjestraat 47

5091BK Middelbeers

+311132400001

Over Cada

CADA the future of sneaker socks!