Meer dan tevreden!

Goede prijs, kwaliteit en service!

Bij online bestellen ging wat mis, dit werd de volgende dag netjes opgelost. Levering optijd en van de 60m2 maar 2 stenen die beschadigt waren

Goed assortiment en goede service

Ik ben erg goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Dat was best lastig vanwege het grote assortiment. Maar door steeds weg te strepen kwam ik tot een goed besluit. Ben erg blij met de grote en de kleur van de stenen. Het staat prachtig.

Uitstekende service en komen afspraken na.

Uitstekende service en komen afspraken na.

Scherpe prijzen, goed service

Alles goed geregeld, duidelijk en stipt!

Goed advies en fijn meedenkend

Bij Timmerman Sierbestrating geven ze goed advies en weten ze waar ze over praten. Ook wordt er fijn meegedacht, zonder daar bij dingen op te dringen.

Tot zo ver goed

Heb de bestelling nog niet ,maar is ook nog masr paar dagen geleden dus nog geen totaal plaatje

Er was iets kapot, we hebben nog nooit zo’n goede service gehad van een bedrijf

In tijden niet zo netjes geholpen! Ontzettend goede service.

een goede keuze materiaal en assortiment staat in uw website

door de offerte aanvraag heeft de klant een juiste prijs opgave en uw advies wat er misschien nog bij moet om aan alle plaatsing materiaal e voldoen

Alles voor elkaar

Prima service en sneller geleverd dan verwacht.

Vriendelijk vlotte levering en snelle reactie op mail

De prijs van de door ons bestelde produkten was aantrekkelijk. Het contact met Timmerman bestrating is vlot, er wordt snel op mail gereageerd. We kregen een mail wanneer de bestelling bezorgd zou worden en of dat ons zou passen. Vlak voor het arriveren van de chauffeur werden we door de chauffeur nog gebeld dat hij onderweg is en wanneer hij aan zou komen. Minpunt is dat er toch een aantal stapelblokken en opsluitbanden stuk waren gegaan. Erg jammer.

Supersnel en vakkundig geholpen

Prettig geholpen Snel contact via de mail

Top bedrijf goede kwaliteit en aardig personeel

Super goed bedrijf. Wij komen er graag leuk personeel en goede service

beter gaat nie

gister al een belletje gedaan en m.n complimenten overgebracht ... prijs product en levering meer dan voldoende ... mijn volgende bestelling ligt zonder twijfel bij timmerman bedankt Bert Poede

fijne bedrijf met een hoge service

Inmiddels 7,5 jaar klant bij Timmerman. Altijd een prettige samenwerking met goed overleg en een snelle en vooral hoge service. Timmerman denkt mee met hun klanten en alles is mogelijk ;)

Klantgericht en behulpzaam

Ik beleef een goed contact met het bedrijf en er zijn veel dingen bespreekbaar.

Fijne communicatie

Fijne communicatie met duidelijke afspraken.

Goede hulp en snelle service.

Er is een groot assortiment.

Alles klopte

Met de klant meedenken, bedrijf ziet er keurig uit, de mensen helpen vriendelijk. Gewoon top.

Word goed geholpen,veel keuze,redelijke prijzen. Mensen die veel ervaring hebben en met je meedenken

mooie stenen, volgens afspraak geleverd, goede prijs

Omdat er wat geschoven werd in de planning van het bestraten maakte ik me nogal zorgen over de levering maar men dacht mee en leverde keurig op de tijd en dag die we in onze planning nodig hadden. Prima service, heel erg bedankt. Er komt nog meer straatwerk en ik zal zeker dan ook bij Timmerman bestellen.

Prachtige klinkers, erg goede service

We hebben 140 vkm .getrommelde klinkers besteld bij Timmerman. Exact op tijd zijn ze geleverd, ze zijn van goede kwaliteit en de service vind ik uitstekend.

Goede en snelle levering!

Mooi bedrijf en correct en snelle levering en een groot assortiment!

Woldweg 2

7961EB Ruinerwold

Over Timmerman Sierbestrating BV

Timmerman Sierbestrating is uw specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Wij nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en u vakkundig te adviseren. Zo brengen wij uw wensen en onze expertise samen tot de voor u perfecte keuze. Of u nu zoekt naar Oud, trendy, nostalgisch of landelijk, bij ons bent u aan het juiste adres. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige (overdekte) showroom. Wij streven naar een perfect advies, een klantvriendelijke service en een tevreden klant.