Eind goed, al goed
Een Samsung RAM-module besteld, een paar dagen later iets ontvangen die niet verzegeld was en met een partnummer dat niet klopte (en die er niet uitzag als een standard Samsung module, vermoedilijk nep).
Heb contact opgenomen om te laten weten dat ik het verkeerde product had ontvangen, mij is gevraagd om het terug te sturen om te wisselen. Dit heb ik gedaan.
Een week later gemaild om de status te vragen, mij is verteld dat ze de module toevallig die dag zou verzenden.
Nog een week later gemaild om de status te vragen, mij is verteld dat het wel verzonden was maar iets langer zou kunnen duren door PostNL.
Nog een week later gemaild omdat ik nog steeds niets had ontvangen, met het verzoek om een nieuwe exemplaar te sturen. Dit hebben ze wel gedaan (en excuses aangeboden).
Een paar dagen later de module ontvangen, deze keer de juiste, verzegeld, ziet eruit als echt, en werkt in mijn computer. Wel een maand na bestelling, en in die tijd had ik een RAM-module uit China kunnen bestellen voor een derde van de prijs.
Toch 4 sterren gegeven want ze hebben helemaal niet moeilijk gedaan over het wisselen of over een nieuwe exemplaar sturen (ik moest wel de verzendkosten voor het terugsturen zelf betalen).
E-mails worden snel beantwoord, verwacht alleen geen uitgebreide reactie (en helemaal geen reactie als je vraag te uitgebreid is).
Ik heb extra betaald om met PayPal te betalen, dus als het toch mis was gegaan had ik beroep kunnen doen op de afleveringsgarantie van mijn creditcard.