Snelle levering en prima service.

Heb mijn lenovo t520 voorzien van extra geheugen 2x8gb kingston . Alles werkt prima

Verschrikkelijk goed!

Ik wist niet precies welk geheugen mijn laptop nodig had in verband met uitbreiding. Gechat met een medewerker die erg specialistisch was en mij een aanbeveling deed van 2x 8GB voor mijn MacBook Pro. Dus besteld en de volgende dag al in huis door de brievenbus. Even de laptop openschoven, en de bestelde bankjes geheugen erin plaatsen. Perfect, 16 GB geheugen......werkt als een treintje, dankzij de verschrikkelijk goede service en aflevering! Zeker aan te bevelen!

Betrouwbare leverancier.

Kwalitatieve producten, snelle levering, scherpe prijzen, goede adviezen.

Juiste geheugen

Top geregeld!

De levering was snel in huis en zo geplaatst! Onze Imac loopt weer als een zonnetje :-)

Levering volgens belofte, houden zo!!

Prima ervaring

Helaas heb ik het bestelde geheugen NOOIT ontvangen.

Dacht eerst dat de verzending rond koningsdag de problemen had veroorzaakt, maar een week na de bestelling niets ontvangen en ook niets gehoord of gelezen. Wel op 26 april een mail ontvangen om deze site te beoordelen. Voorlopige conclusie: Eens, maar NOOIT weer.

Snelle levering, duidelijke factuur, goeie duidelijke webshop

Snelle levering, alles werkt. Prima service

Het door mij ingewonnen advies via de chat was prima, de levering was snel en zonder problemen. Het Ramgeheugen werkt perfect, de PC werkt weer een stuk sneller.

RAM lat werkt niet

na toevoegen wordt de 4GB extra RAM niet herkend door mijn lenovo laptop, na verwijderen van bestaande RAM en opstarten met alleen nieuwe RAM dan wil de laptop niet opstarten, conclusie: geleverde RAM is defect : (

Veel te late levering door drukte bij postNL en feestdagen

Vrijdagavond besteld in de hoop het Zaterdag te ontvangen. Zaterdag was het pakket nog niet ontvangen door postNL. Zondag wordt post niet bezorgd. Maandag wordt post niet bezorgd. Dinsdag geen post ivm koningsdag. Waarschijnlijk komt het nu Woensdag. Heb in ieder geval al ergens anders besteld en had het binnen 12 uur in huis(via postNL!!!). Deze zending gaat onmiddelijk retour.

snelle levering goed ram

Prima en betrouwbare service

Ik heb weinig ervaring in het kopen van geheugen. Maar wist dat je wel de juiste chips moest hebben. Een snel telefonisch advies, een vlotte levering. Ik heb ze in mijn desktop gezet en alles werkt perfect. Bedankt.

werkt prima ook al was mijn iMac 12 jaar oud!

Goede (chat) service en snelle levering

Zeer positieve ervaring met Ram-Geheugen. Via chat werd ik goed geholpen om het juiste type geheugen te bestellen voor mijn oude (10 jaar) PC. Besteld en toen pas alle negatieve verhalen op internet gelezen. Werd toen een beetjes angstig, maar dit was nergens voor nodig. De volgende morgen de factuur ontvangen en na 1 dag kwam de bestelling via de standaard postbode. Alles prima in orde. M'n oude PC doet het weer als vanouds.

Snelle levering !

Meteen het juiste RAM geheugen ontvangen !

aankoop is verlopen zoals beloofd.

korrekte afhandeling,dus OK.

Supersnel en goed verpakt

Zeer positief

Voor geheugen, behulpzaam en.....snel

Hoe je het wendt of keert voor kwaliteit enz. enz. Dit is het.

Super geholpen met kiezen!

Ben totaal geen computer persoon, maar de Mac was na 6 jaar niet meer vooruit te trappen. Met de specs doorgeven binnen 2 minuten de link naar de juiste ram geheugen. Eenmaal binnen 2 dagen in huis was de montage met 15 minuten gedaan. Nu weer lekker op tempo.

Goede service zorgt voor een goede klantervaring

Ik wilde graag mijn ram geheugen van mijn MacBook uitbreiden. Zelf heb ik wel wat kennis over computers, maar het was erg fijn dat ik nog snel om advies kon vragen aan een expert van ram-geheugen.nl. Ik werd snel geholpen en nadat ik mijn bestelling had geplaatst, was het ook snel geleverd. Top service en zeker een aanrader!

Snelle correcte levering

Ik had KVR16N11S8/4 besteld en KVR16N11/4 gekregen. Maar na een benchmark test is de hardware van m'n PC toch stabiel.

Snelle levering, goede helpdesk

Hier mijn 8gb ram gekocht. Via de chat functie goed geholpen om het juiste product te kiezen. Bestelling in 2 dagen geleverd!

Antwoordt zeer snel en geeft nuttige advies. De RAM plaketten waren snel geleverd en werken perfect. Top!

Super, prima prijs kwaliteit en super snel geleverd

type DIMM3 snel geleverd en snelle reactie op een specifieke vraag.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies