Deskundig advies

Via de chat zelfs ‘s-avonds snelle reactie en deskundig advies. Extra handig is dat je merk en type kan opgeven zodat ze voor je meekijken. Jammer dat PostNL niet helemaal meewerkte maar daar kunnen de medewerkers niets aan doen. Verzendkosten zijn beperkt.

Goed en snel geleverd

Wat ik uitstekend vind is dat je merk en type computer kunt opgeven bij de bestelling van ram zodat Ram-Geheugen kan controleren of het bestelde item daadwerkelijk geschikt is voor je computer.

slechte communicatie.

De geheugens waren in mijn PC niet bruikbaar. Het geleverde ram geheugen kwam wat kloksnelheid niet overeen (cas-6) met de kloksnelheid van het geheugen in mijn PC (cas-5). Deze waarden worden in de website niet vermeld. In het contact formulier het probleem vermeld en een e-mail gestuurd. Niets van ram geheugen gehoord!

Snel en zorgeloos

Ik had een set ram geheugen nodig voor een oudere laptop Ram-geheugen had ze gewoon op voorraad! Mooi toch!?

Mijn ervaring is slecht

Ik heb afgelopen maandag mijn Ram-memory besteld en betaald het is vandaag vrijdag en ik heb de bestelde geheugen nog niet binnen. Ik heb gekeken op de website en mijn pakket is nog niet afgeleverd aan post.nl. Ik koop daar niets meer.

Functioneel stukje hardware

Beetje vies, maar het werkt. Mijn notebook herkent het stukje ram. Het werkt, het is bruikbaar dusja. Meer vraag ik niet. Tevreden klant.

snel geleverd, goede informatie op de site.

Slecht

Ram geheugen bestelt maar verkeerde geleverd (8 gb besteld 2x2gb gekregen) Gelijk terug gestuurd na ander halve week nog geen reactie , bellen is niet mogelijk mailen wordt niet op gereageerd. Ook via de site geprobeerd maar geen reactie. Slechte zaak druk of niet druk wel zorgen dat je je klanten houdt.

Snelle levering. Zeer veilig verpakt

Ik heb mijn RAM geheugen op 1 vrijdag besteld in samenspraak met een vriend en we dachten beide dat het pas na het weekend ging toekomen. We waren beide verbaasd dat het zaterdag al geleverd was. Bovendien was elke slot apart verpakt zodat er geen schade kan ontstaan. Dus veilig, snel en het werkt. Wat wil je nog meer?

Kwalitatieve ervaring!

Ram-geheugen heeft mij meer dan een positieve ervaring gegeven. Prima service bij het selecteren van het werkgeheugen voor mijn oude Mac. Snel geleverd en het geheugen is van prima kwaliteit. Mijn oude Mac kan nog even mee door Ram-geheugen.nl. Dank hiervoor en ga zo door!

professionals

they took all the steps to ensure that the memory bank ordered by me will fit and will be also compatible with the old bank ( I added extra 4 Gb) the memory was very good protected and the package arrived quickly I know where to buy if I will need more memory in the future

Exact wat ik nodig had.

Product snel en goed geleverd. De RAM module voor mijn Synology werkt uitstekend!

Super snelle levering

Doet wat er verwacht wordt

Snelle levering.

Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Prima advies, netjes verpakt en snel geleverd!

Prima advies, netjes verpakt en snel geleverd!

goed advies en snel geleverd

online passend geheugen gevonden voor een scherpe prijs

Goed en snel!

Donderdagavond laat besteld, zaterdagochtend op de mat. Prima geregeld. De mogelijkheid op te geven voor welk merk en type computer het geheugen bestemd is, is een goed idee. Ik had het niet nodig in dit geval maar je weet nooit wanneer wel.

Portable start niet op

Ik heb een 4GB DDR3 en 16GB DDR4 besteld. De DDR3 gaf geen enkel probleem na inbouw (oudere computer). De portable (nieuwer model) startte echter niet op na plaatsen van de 16GB DDR4. Na herplaatsen van de oorspronkelijke 8GB startte die opnieuw op. De RAM was van hetzelfde merk en type - DDR4 2400Mhz (PC4-19200) SO-Dimm Kingston, enkel de geheugen capaciteit is groter.

Top bedrijf

meteen goede hulp via chat ivm met het juiste ramgeheugen toen bestelprogramma doorlopen en de volgende dag kwam de postbode met de enveloppe gewoon top dankjewel

Snel ontvangen en alles ging naar wens.

Uitstekend!

Heel goed geadviseerd en het RAM-geheugen werkt perfect! mijn pc draait weer als een zonnetje!

Goede ervaring !

Was op zoek naar een ram-geheugen uitbreiding en wist niet exact wat zou passen. Moest modelnummer ingeven en zoals beloofd de dag erna had ik een passend geheugen voor mijn laptop. Dus vlugge levering en goed geholpen. Zeker aan te bevelen!

nooit aangekomen!

Mijn bestelling is nooit aangekomen en op mijn mailbericht wordt niet gereageerd. Zeer teleurstellend en nu maar zien of ik mijn geld terug krijg.

snelle levering en exact wit ik wilde hebben , werkt na installatie prima

Online sales zoals het moet!

Correcte informatie, controle van compatibiliteit v/h product, snelle levering, what more could you ask for?

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies