Goed advies en snel geleverd

Gevraagd wat nodig is, snel antwoord en goed advies, gratis en vrijblijvend. Dan besteld en ook nog eens snel geleverd!

eenvoudig en snel

werkt prima. probleemloos!

Perfekt

Uitstekende service

Snel het juiste onderdeel!

Het juiste onderdeel, makkelijk te vinden en snel geleverd voor een redelijke prijs.

Goed geholpen, snel gevonden

Nadat ik de goede informatie over mijn laptop had gevonden werd ik binnen 1 vraag meteen geholpen door de chat functie met de juiste RAM-geheugen kaart. Het enige nadeel was dat de chat functie niet goed werkte toen ik meerdere tabbladen open had staan.

Snel en scherp geprijst!

Zeer snel binnen en ook de juiste ram kaart ontvangen! Voor herhaling vatbaar als ik nog eens ram nodig heb in de toekomst

Super snelle service

Ik heb de ram geheugen op donderdag en het lag in de postbus op zaterdag. Geinstalleerd en alles werkt prima.

De dochter van mijn nichtje had de laptop laten vallen, daarmee was er een geheugenkaartje half uitgevallen. De laptop deed het niet meer. Na het vervangen van de HDD door een SSD en mits hulp van een medewerker van RAM-Geheugen.nl het juiste nieuwe geheugenkaartje er in gestopt. Deze PC loopt beter dan dat ie ooit heeft gedaan vroeger. Mooi werk.

Deskundig

Had een bepaald type besteld. Er bleken echter meerdere versies van te zijn. Werd keurig gemaild en geadviseerd.

Sodimm

Goedenavond, ja de Ram is goed aangekomen, het werkt, ik heb de Toshiba geprobeerd, geen probleem dat het begint. Bedankt voor uw snelle service. Haal al mijn groeten. Albert

SUPER.

Snelle en duidelijke reactie op vraag via de chat voor uitbreiding RAM geheugen. Gelijk besteld, en op de tweede dag in huis. Dus. Goede service, snelle levering, en goede prijs.

Ram geheugen pc

Ik heb bij hun voor 16GB aan geheugen besteld snelle levering geheugen werkt ook goed ik heb door deze website nu een leuke game pc

Prima service en snelle levering

Heel tevreden. Product was als beschreven en snel geleverd.

top

top

goede hulp bij bestellen en goede afhandeling

Na invoer van type geheugen snel naar de desbetreffende geheugen geleid. Eerste zending bij de post zoek geraakt maar zonder gezeur voor een tweede keer opgestuurd. Snelle e-mail response.

fijn dat jullie kunnen uitzoeken welk geheugen je nodig hebt voor een bepaalde laptop

Prachtig

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Nieuw orgineel product

Heb zelfs op zondag feedback gehad . Duidelijke uitleg. snel geleverd

Goed advies, snelle levering, topzaak!

Voor mijn zoon was ik op zoek naar een bepaald soort RAM. In de chat afgestemd wat ik nodig had. Daar kreeg ik een prima advies. Bestelling gedaan en een dag later lag het geheugen keurig op de mat. Inmiddels draait het als een zonnetje. Als je overweegt om hier geheugen te kopen : DOEN!

Kleine hobbel bij afleveren

Kreeg eerst de verkeerde daarna weer de juiste besteld en wacht nu op restitutie van eerste bestelling

Tevreden, bijna toch

Prima service, alleen heb ik een factuur gevraagd zonder btw, omdat ik een Belgisch btwnummer heb, en heb ik dit niet gekregen.

prima investering

Ik had me deze geheugenuitbreiding al veel langer moeten aanschaffen. Na ruggespraak met uw medewerking het juiste type vlot besteld - snelle levering - goede ervaring.

Goei prijs/kwaliteit-verhouding en snelle levering

2 * 2 GB geheugenmodules besteld. De producten zijn uitstekend, net als de service.

Super snel en goed

Kan gewoon niet beter, snel en zeer goed TOP

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies