Onberispelijk

Snel antwoord op een gestelde vraag en pijlsnelle levering van heg bestelde produkt.

Vlugge levering en korekt

Ik ben zeer tevreden

Snelle reactie op vragen. Snelle levering

Uitstekend. Aantrekkelijk is ook de check die de leverancier uitvoert om te kijken of juiste geheugen wordt besteld.

Snelle levering, goed spul!

Installeren is een fluitje van een cent, MacBook werkt weer als nieuw! Supertevreden!

Snelle levering, goed product.

correcte afhandeling

na bestelling en controle verliep alles zéér vlot, het geheugen werd binnen de opgegeven tijd met de post geleverd en het bleek 1 op 1 overeen te stemmen met het type dat in mijn pc zat, dus géén problemen om het toe te voegen en mijn pc loopt als een trein

Prima voor een nette prijs

Alles naar wens voor een nette prijs, en snelle levering

Snel, correct en redelijk van prijs

Oude laptop van zo'n 10 jaar 4 Gbyte extra gegeven om hem nog wat extra adem te geven. Geheugen makkelijk gevonden via de website en snel geleverd aan een redelijke prijs. Hij kan er nu nog wel een aantal jaartjes bij doen.

snelle levering na snelle reactie van uw team voor meer inlichtingen

Maar geleverde geheugenmodule is dood.

perfecte keuze

goede service van Ram geheugen .nl . duidelijk advies en een goed contact. een aanrader!!

Snelle levering, product in goede orde ontvangen, top service

Prima de luxe

Alles ging perfect , snelle levering, en goede kwaliteit, wat wil je nog meer oke en een goede prijs

Great service and good products

I have bought some RAM for my fathers Toshiba Sattelite laptop from 2011. I have send him 2 pieces of 4 GB DDR3 1333 MHz (PC3-10600) Kingston So-Dimm, after they have arrived. He replaced his old memory with the two new ones, jumping from 4GB to 8GM of ram, and although laptop has almost 10 years plays nice Rise Of The Tomb Raider which is quite a recent game. To be honest he has i7 line of processor, but anyway he lacked decent amount of ram. I am quite happy with this purchase and I would recommend RAM-Gehugen to anyone. Especially due to the fact that they have helped me to confirm which ram I should by through webchat. All in all good store.

Top serivce!

Super snelle levering

Gewoon Super

Hoi allemaal, Ik kende deze online shop niet en zocht naar uitbreiding van ram geheugen voor mijn PC.Ze hebben voor mij het snel uitgezocht wat voor soort ram geheugen bij mijn pc hoorde en gegarandeerd dat deze zou passen.Vervolgens is het binnen 24 uur geleverd! Echt een top service en mijn PC werkt weer want het paste inderdaad. Daar waar andere grote IT shops falen ,je van het kastje naar de muur sturen en geen IT kennis hebben van hetgene wat in jouw pc past of niet willen luisteren naar jouw echte behoefte, kun je het beste jouw RAM geheugen kopen bij deze online zaak want zij weten wel wat de klant wenst en kunnen dit zeker leveren!!! Ik beveel iedereen deze online shop aan.100% betrouwbaar als je goed geheugen wil aanschaffen. Gewoon doen. Groeten, Monica K

goed service

Goed communicatie en service

Snelle levering en goed advies

Goede website snel online advies en snelle levering

Super hoe zij begeleiden en leveren. Dikke pluim !!

Heb zelf geen verstand van het geheel, maar ram-geheugen.nl heeft mij super begeleid. De levering was goed. Mijn laptop is weer up-to-date. Dank jullie wel. Gr

Goed en snel

Overzichtelijke webside goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

De juiste so-dimm modules voor een hele nette prijs

Bij een harddisk naar SSD upgrade van een paar oudere i5 en i7 laptops zocht ik ook 4GB DDR3 1333 modules om het werkgeheugen uit te breiden van 4GB naar 8GB. Bij RAM-Geheugen.nl vond ik die tegen een hele nette prijs. De laptops kunnen nu weer een aantal jaren extra mee met de laatste versie van Windows 10.

Mijn bestelde ram geheugen bleek niet de juiste steekaansluiting te hebben, geen probleem met de retournering ondervonden. Alles perfect opgelost.

Super service en goede kwaliteit

Eenvoudige bestelling, heel snelle levering en top kwaliteit. Ik kan deze shop helemaal aanbevelen. Hartelijk bedankt.

Geweldig, hulp via chat en snel geleverd.

Ik was op zoek naar RAM geheugen voor mijn laptop en wist niet precies welk type. Via chat werd ik meteen geholpen. De prijzen zijn aantrekkelijk en de levering is zeer snel. Bedankt RAM-Geheugen.NL

Goede service en levering

Snel en goed geleverd

Snel geholpen en snel geleverd

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies