Duidelijke website, goede prijs van de producten, supersnelle levering, een webwinkel om weer voor te gaan
Goede prijs kwaliteitsverhouding Mooi verpakt als cadeau Vriendelijk
snelle en stipte afhandeling
Alles is perfect verlopen, blij mee
Besteld wat ik wilde , en het werd snel geleverd. Top!
Product is precies zoals omschreven en via app goed geholpen ivm levering.
Mooie kwaliteit van de producten
De producten waar ik naar op zoek was, waren op voorraad, en ik kreeg de bestelling al de volgende dag geleverd!
Snelle levering en keurig ingepakt
Ik zocht waterflessen voor onderweg. Ze hadden via Sistema precies wat ik zocht. Werd snel geleverd.
Drinkbekers voor de kinderen besteld bij Sistema, bestelling ging uiteindelijk via Gestrikt. Prima op de hoogte gehouden van het proces en bestelling was binnen 1 of 2 werkdagen thuis.
super snel geleverd, heel goede qualiteit
Degelijke producten, stevig, gebruiksvriendelijk, handig te openen door de kinderen Zeer vlotte levering
Alles is goed en snel bij mij aangekomen. Bedankt voor de goede service.
Duidelijk en vlot. Alleen, Jammer van de tijdsverandering en dan toch de 1e tijd aanduiding leveren.
Snelle levering en goede communicatie. Top
De producten zijn geweldig. Verzending en ontvangst waren sneller dan verwacht. Ook het mailcontact nav mijn vraag was snel en duidelijk. Ik ben zeer tevreden.
Gebeld en vriendelijk te woord gestaan, wordt zelfs meegedacht naar alternatieven, erg fijn.
De levering is snel, goed verpakt en mooi. Ik kom zeker nog een keer terug.
Heel tevreden met mijn bestelling, aanrader! Precies wat ik zocht. Zou er zo weer bestellen!
2 leuke drinkbekers besteld en kreeg ze al snel binnen. 1 mooi verpakt voor mijn dochter haar verjaardag(deze dus nog niet kunnen zien) en mijn beker erg tevreden mee. Ga er vanuit dat kado-beker ook gewoon in orde is.
In eerste instantie via email contact over kapotte deksel. Supersnelle reactie. 2 nieuwe bakjes besteld en Sistema deed er gratis een vervangende deksel bij. Volgende dag bestelling in huis met gratis vervangende deksel.
Mooie producten en een hele snelle levering. Ik ben er super blij mee
Lange Brugstraat 37
4871CM Etten-leur
Gestrikt B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van cadeauartikelen en relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid kunt u bij Gestrikt terecht. Als particulier maar ook als bedrijf. Speciaal voor bedrijven bieden wij een concept dat er voor zorgt dat u nooit meer iemand vergeet te bedanken en waarbij we het meeste werk uit handen nemen. Bij Gestrikt verkopen we alleen topmerken met kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Behalve cadeauartikelen biedt Gestrikt een uitgebreid aanbod lunch gerelateerde artikelen. Al deze producten worden uit voorraad geleverd en kunnen op elke gewenste manier worden gepersonaliseerd.