Snelle en correcte bezorging.
Gewoon goed
Goeie prijs en snelle levering
Overzichtelijke website, veel artikelen gunstig (af)geprijsd t.o.v. andere verkopers, vlotte levering en bestelling netjes en stevig verpakt. Ontving ook nog een mooie kortingscode voor bij een volgende bestelling, meteen maar gebruik van gemaakt!
Als cadeau in laten pakken, zag er heel mooi uit Eerste instantie zou ik het zelf ophalen bij Gestrikt omdat ik in de buurt woon. Maar werd netjes opgebeld of ik thuis was want dan kwam, ik denk de eigenaar, het even afgeven. Super service.
Zondag besteld, dinsdag in huis (BE) alles zeer vlot gegaan, product ook zeer goed verpakt!
Super geholpen door de klantenservice
Bestellen ging simpel. Snel verzonden en netjes verpakt. Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.
Niks mis mee, goede hulp bij vragen, kreeg het snel geleverd. Product naar behoren.
Ik had een issue met een product dat niet voorradig was. Ze namen contact op en hebben het op een fijne, persoonlijke manier opgelost. Prima website dus, aanrader!
Stop met spamnen
Jammer dat de levering zich niet aan de afspraak hield.
Gewoon goed, bestellen is makkelijk en de levering was zoals beloofd. Ook nog eens netjes ingepakt (= gratis optie) met leuk ogend papier
Mooie producten en geweldig en ook nog gratis ingepakt!
Vandaag besteld is echt morgen in huis, supersnel en netjes
Super snel, ook reaktie via app, ivm de kleur
Direct bevestigingsmiddelen en later mail met bezorg info
Een bestelling van magnetron schaaltjes van Sistema gedaan, een van de artikel was niet het juiste model, met Richard van de klantenservice prettig contact gehad en er werd meteen een nieuwe gestuurd! De verkeerde mocht ik houden om iemand blij mee te maken!! Hoe leuk is dat! Super!
Webshop kan nog iets klantvriendelijker, maar van mij krijgen jullie toch gewoon een 10.
Ik heb een doos vol sistema producten gekocht. Alle spullen netjes verpakt binnen 2 dagen thuis ontvangen. Blij mee!
Mijn bestelling is snel geleverd en prima verpakt
Prettig contact en prima afhandeling van telefonisch gesprek
De bestelling was er snel en netjes ingepakt. Heel fijn
Lange Brugstraat 37
4871CM Etten-leur
Gestrikt B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van cadeauartikelen en relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid kunt u bij Gestrikt terecht. Als particulier maar ook als bedrijf. Speciaal voor bedrijven bieden wij een concept dat er voor zorgt dat u nooit meer iemand vergeet te bedanken en waarbij we het meeste werk uit handen nemen. Bij Gestrikt verkopen we alleen topmerken met kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Behalve cadeauartikelen biedt Gestrikt een uitgebreid aanbod lunch gerelateerde artikelen. Al deze producten worden uit voorraad geleverd en kunnen op elke gewenste manier worden gepersonaliseerd.