Heb heel mijn eetpatroon kunnen omdraaien op een gezonde manier

Ik was verwonderd hoe je met verschillende kookformules zo gezond konden eten En ik verwonderde mij dat het ook met de producten waren waar ik van dacht dat het slechte producten waren die uiteindelijk voor ons het beste was om ons diabetes type2 helemaal om te draaien En daar ben ik blij om Dankbaar aan Ben en Marloes

Een openbaring!

Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd en heb er veel profijt van gehad. Bravo Ziektevrij Leven. jullie voorzien absoluut in een behoefte.

het is mijn voedingsgewoonte en gezondheid ten goede gekomen

er wordt duidelijk uitleg gegeven hoe je lichaam reageert op voeding stap voor stap, heb je vragen kan je die online stellen, worden redelijk snel beantwoord

Had niet gedacht dat ik in zo'n korte tijd de suiker kon omdraaien.

ik vond dat alles netjes was geregeld, bij problemen kon ik altijd terecht bij Ben of Marloes en anders was er wel iemand in de groep de een goede reactie gaf. ben zeer tevreden over de cursus.

Geweldig goede cursus en materialen!

De informatie is uitgebreid en duidelijk! Veel goede recepten en goede ondersteuning!

de cursus is me goed bevallen ben anders gaan eten en bevalt goed.

verbazend

Dat je door je leef style aan te passen zoveel kan bereiken.........

ik geef nu ziektevrij

IK BLIJF BIJ MIJN JAARLIJKSE CONTROLE BINNEN DE TOEGESTANE WAARDEN EN DE HELE CONTROLE IS DAN MET DE PRAKTIJK ONDERSTEUNEN EVEN EEN COMUTERLIJST DOORLOPEN; iK STA MET 20 MINUTEN WEER BUITEN!

mits een inspanning goed te volgen

De methode gevolgd in grote trekken met positieve resultaten. aan iedereen met diabetes aan te raden.

Beste Ben dankzij de Cursus ben ik van de Metfromine af

Ook weet ik nu dat koolhydraten door vezels moet delen dat vindt ik wel een belangrijke tip

Helder geschreven cursus die absoluut meer dan bij draagt om van Diabetes2 af te komen.

Tijdens de 12 weken waren Ben Marloes altijd snel met een antwoord op een vraag. Ook nu ruim na het afronden van de cursus beantwoorden ze altijd binnen een dag de vraag die ik heb gesteld. Nu nog na 10 maanden na de cursus.

niet van toepassing

Graag zou ik jullie van dienst willen zijn,maar helaas lukt dat niet,omdat ik de digitale cursus door omstandigheden NIET heb kunnen volgen (zo heb ik jullie zojuist laten weten). MvrGr. Peter Douffet.

Hier wordt iedereen fantastisch geholpen

Door mee te doen aan het programma heb ik inderdaad mijn diabetes om kunnen keren. Fantastisch. Duidelijk omschreven cursus waar ik veel aan heb gehad. Niet alleen mijn diabetes is omgekeerd, maar ook ben ik 7 kilo afgevallen. (Extra cadeautje). Mijn diabetesverpleegkundige had ook alleen maar complimentjes en gaat ook informatie op internet hierover zoeken.

Prima op de hoogte gehouden met alles

Een prima curses mijn suiker is gezakt soms gaat een omhoog maar dat ligt ook aan mezelf ik weet hoe ik ben ik moet aan alles wennen het gaat me steeds beter af en ik heb een indonesise vrouw die goed kan kokoen en de heerlijkste koolhydraat arme gerechten maakt

Met deze cursus absoluut resultaat

Als je aan deze cursus meedoet hou je de controle over diabetes 2.Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd zodat iedereen er profijt van heeft. Ook wordt je persoonlijk begeleid (mail)mocht je ergens vragen over hebben. Ook de kookboeken zijn een echte aanrader, en daar hoef je geen kok voor te zijn . Veel succes ben en Marloes dankzij jullie voel ik me weer helemaal top.

een verrijking van je leven

tevreden over de cursus die ik gevold heb.

een pittige cursus maar zeer nuttig

Gewichts verlies en een stabiele suiker

openbaring met enorme resultaten

ik kreeg mijn leven terug, meer dan die kleine moeite waard

Graag had ik deze adviezen minimaal 30 jaar geleden willen ontvangen.

In heel duidelijke taal wordt aangegeven welke gevaren kleven aan het overmatig gebruik van suiker. Verder worden analyses gegeven over voeding en dranken. Helaas hebben deze adviezen mij vele jaren te laat bereikt. De receptenboeken die aangeboden worden zien er lekker en gelikt uit maar helaas heb ik nooit geleerd om te koken. In dat opzicht doe ik, sinds het overlijden van mijn vrouw, nu mijn best om gezond voor me zelf te zorgen. Uw receptenboekjes bevatten opvallen veel gerechten met noten. Deze recepten kan ik door mijn allergie niet gebruiken. Mijn suiker is nu wel onder controle maar omkeren zal ik waarschijnlijk, mede gezien mijn leeftijd niet bereiken.

Cursus helder en duidelijk, het neemt je mee in een andere wereld, de wereld zonder diabetes

Afgevallen en opgeknapt

Ik ben van een zittend mens veranderd in een actief mens

De DOM cursus heeft bij mij tot gevolg gehad dat ik nu als 83 jarige man weer tamelijk actief ben, vooral in wandelen en fietsen..

Suikervrij en kilo,s kwijt.

Heerlijk eten, elke dag restaurant. Met de extra kookboeken van jullie erbij komt elke dag iets anders op tafel. Kan mij niet meer voorstellen hoe het vorig jaar was: aardappelen, 1 groente en vlees. Een echte aanrader zelfs voor niet dia beten.

Je voeding en leefpatroon veranderen kan heel leuk zijn

Diëten is niet het credo hier. Het veranderen van je leefstijl en eetpatroon wordt hier wel heel erg eenvoudig gemaakt, maar vooral blijvend! Dit is precies wat nodig is.

Onvoorstelbaar wat Zij voor diabetici bereikt hebben!!!

Andere manier van eten en geen pillen meer! Geweldig!!!

ik ben geinspireerd door de curus.

Ik heb diabetes 2 en heb dit lang ontkend. De cursus heeft mij geleerd deze ziekte een plaats te geven in mijn leven. Ik ben 8 kilo afgevallen en nu 67 kilo. Ik heb nog steeds diabetes, maar pas mijn eet e leefgewoonten hier nu meer op aan.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 12000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.