super

heel veel geleerd tijdens de cursus, praktisch toe te passen. Een aanrader

het is heel goed te doen, om deze dieet methode te doen. Geen probleem

Het dieet gaat mij heel makkelijk af.nooit gedacht dat het zo makkelijk is. Dan nog de vermindering van het medicijn gebruik dat is mooi. Ik heb het idee dat ik nooit helemaal medicijn vrij kom door de complicaties die ik heb., maar ik blijf stug door gaan met dit dieet.

Vakkundige begeleiding

In gewone mensentaal goed uitgelegd en bij vragen persoonlijke antwoorden. Zelfs op zondag! Een echte aanrader voor elke diabetici.

Duidelijk en inspirerend

Ben ermee aan de slag gegaan en heb een beter voedingspatroon, ben gezonder gaan eten!

schitterend

alles heel goed omschreven fijne recepten goede coaching

De diabetes omkeren methode maakt zijn beloften waar.

Na het volgen van de diabetes omkeren methode ben ik meer dan 10 kilo kwijt en is mijn Medformine-dosering verlaagd. Daarnaast is mijn eetgedrag blijvend aangepast waardoor verdere verbetering op termijn veelbelovend is.

Zie hieronder.

Zeer goed. De huisarts is er niet blIj mee.

Informatief en theoretisch zeer sterk en een beproefde link met de praktijk.

Zeker de cursus volgen bij diabetes, type 2. Voor diabetes type 1 haal je er toch ook heel wat tips uit.

Heel hulpvaardig.

Keert echt diabetes 2 om.

Bij mij was diabetes 2 ook wel ouderdoms-diabetes vastgesteld.Ik kreeg metforminepillen voorgeschreven.Ik ben op internet gaan zoeken en kwam daar de DOMcursus tegen.Deze cursus heb ik de twaalf weken gevolgd en ook daarna de lessen volgehouden.Resultaat was geweldig.De glucosewaardes weer binnen de veilige matches en als bonus ruim 13 kilo gewicht kwijt.Al met al voel ik mij weer fit en gezond.

Een zinvolle begeleiding om een goed resultaat te behalen bij het verlagen van je bloesuikerwarde.

Door een goede uitleg en juiste snaren te bespelen word je door deze cursus goed gemotiveerd. Bij mij was na 3 maanden ca. 8 kilo lichaamsgewicht verdwenen. Dat is nu na weer bijna 6 maanden nog steeds zo. Mijn bloedsuiker is behoorlijk gedaald waardoor mijn medicatie metformine 1000 mg. is gehalveerd en bij de volgen controle waarschijnlijk kan vervallen.

Geweldig maar maar het is voor mij een drama .

Ik heb meerdere problemen ,ik eet denk ik veel te eenzijdig omdat ik bijna niets lust de handicap heb dat ik flink diabetes ben ik een hekel heb aan koken . In het begin dat ik ziektevrijleven heb ontdekt heb ik ook div. boeken besteld en deze zijn heel mooi en goed maar voor mij totaal ongeschikt wat ik heel jammer vindt , des ondanks heb ik toch enige dingen gevonden die wel geschikt zij voor mensen met diabetes maar dat wordt weer het bewuste eenzijdige eetpatroon , maar ik ben in dit anderhalve jaar dat ik het probeer teruggezakt met m'n lange termijn suiker van 10.1 naar 7.4 en dat is voor mij wel een opgave geweest , en daar ben ik wel heel erg blij mee. Maar nogmaals het is voor mij heel saai eten .

Tried everything. Nothing worked in the long term. This one did. 18 months of succes.

Best reachable step by step plan. No short term "hype". This is the real thing. First you understand. Then you apply. Happy results make you continue. Sad though, my medical doctor doesn't (want) to understand. I dropped all my medicine after a full year of good results and stubborn discussions. May I say this? A medical doctor is needed for sick-care. This treatment is health-care.

Stimulerend

Ben en Marloes weten waar ze het over hebben.

Geweldige ervaring dat je met goed eten suikerspiegel goed kunt houden

Omkeer methode gevolgd en met de recepten alles weer onder kontrole , Dikke pluim

Een echt theoretisch houvast voor wie verantwoord wil omgaan met zijn Diabetes Type 2

De cursus is goed opgebouwd, de verschillende stappen worden goed uitgelegd en gemotiveerd, de opdrachten zijn zinvol. Het gebruik van de Eetmeter van het Voedingscentrum is superbelangrijk (het geeft een realistisch beeld van je calorie-opname en confronteert op welke punten je steken laat vallen). De Facebookpagina laat je mee-leven met de pogingen en resultaten van anderen. En Ben of Marloes antwoorden prompt op persoonlijke vragen. Zwakkere punten: de partner meekrijgen in het verhaal. Het zgn. "eetvenster" dat eigenlijk alleen voor gepensioneerden realistisch is. De alsmaar herhaalde commerciële mails. Hoe de huisarts motiveren om mee te denken en op te volgen. Alles samen: deze cursus is zijn geld meer dan waard.

Levenveranderend!

Door deze cursus heb ik stukje voor stukje mijn gezondheid en daarmee mijn leven weer teruggepakt. Per week ga je vooruit met je gezondheid en onderuit met je overgewicht. In 12 weken heb je handvatten gekregen om een gezond en diabetesvrij leven te kunnen leiden. Mijn diabetesmedicijnen en cholesteroltabletten ben ik kwijt. Ik ben 12 kg afgevallen in een klein half jaar en ik voel me geweldig! BMI 25

Zo kom je écht van je diabetes af!

Ik heb al anderhalf jaar GEEN diabetes meer! Cursus gedaan. Bij vragen direct een vriendelijk en helder antwoord. Eetgewoontes door hierdoor blijvend veranderd. Wel 10 sterren waard! Groetjes, Barbara

Heel blij mee.

Mijn suiker was onverwacht gestegen, moesten maatregelen genomen . DOM METHODE OP INTERNET gevonden, Kookboeken en cursus besteld.binnen 10 wkn 14 kg. kwijt en nog belangrijker suiker fors omlaag. Ca. Nov gestart en nog steeds actief.

Na alle andere wegen voor diabetes patiënten gevolgd te hebben eindelijk iets dat werkt!

Duidelijk verhaal, prima vol te houden!!!!

Door gebruik te maken van de aangeboden richtlijnen, heb ik diabetisch omkeer methode als prettig en praktisch ervaren. Mijn gewicht is door de methode van 115 kg teruggebracht naar 79 kg . Ik heb waarneembaar meer energie en kon stoppen met de Insuline. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt!!!

Zeer doeltreffende cursus

Deze 12 weekse cursus is zeer effectief. Je ontwikkeld een gezonder eet- en leefpatroon. Je gewicht wordt beter. De medicatie inname verminderd.

goed informerende cursus.

aan de hand van deze cursus, ben ik veel bewuster leren omgaan met mijn leef- en eetgewoonten. momenteel behaal ik hierdoor al goede resultaten.

Supergoed!

De curcus diabetes omkeren methode is duidelijk, stap voor stap wordt alles uitgelegd Je kunt altijd alles vragen en krijgt dan snel antwoord Je kunt contact hebben met medecurcisten over maaltijden en over alles wat met diabetes te maken heeft en dat is erg prettig. En het belangrijkste is wel dat het wérkt! Ik zie en voel wat het voor me doet!

een prachtige cursus met groots resultaat

Ik heb de cursus gevolgd voor ongeveer 75 % en daarna raakte ik van het pad door prive omstandigheden; dus ik ben zeker niet van de medicijnen af, en ben ook geen gewicht kwijt, maar wel voel ik mij veel beter en dat is voor mij persoonlijk erg fijn.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 12000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.