Nvt

Gezond worden met weinig moeite

De diabetes omkeren methode heeft mijn gezondheid teruggegeven en dit met weinig moeite. Ik weeg ondertussen 20 kilo minder. Het eten is zo lekker, dat ik zelf geen zin meer heb om terug gelijk vroeger te eten. Het is zeker een aanrader.

Dankzij dit initiatief veel mensen grote verbeteringen in de omgang met suikerziekte type 2

Door DOM is mijn leven in positieve zin geweldig verbeterd

Ik ben zeer positief over DOM. Zo ben ik van mijn diabetes medicijnen af. Heb ik een normale bloedsuiker. Ben 30 kg afgevallen en heb nu dus een bloeddruk die geweldig is. De cursusleiders helpen je geweldig. Met advies als je vragen hebt en ze bieden je mogelijkheden als je het even niet meer weet.

Ik ben in 12 weken geheel van mijn diabetes type 2 afgekomen.

De aanpak van deze methode is voor mij heel duidelijk, en er wordt steeds gewerkt aan verbetering en aanpassingen. Deelnemers kunnen hun ervaringen ontwikkeling vragen en zorgen altijd kwijt op de speciale fb pagina waar direct door meerdere deelnemers wordt gereageerd! Ook door Ben en Marloes Hendriks wordt constant bijgehouden wat er leeft onder de deelnemers en gereageerd indien nodig. Verder is er altijd de mogelijkheid om via de mail vragen te stellen of problemen aan te kaarten, hierop wordt zo mogelijk de zelfde dag nog gereageerd en als er niet direct een passend antwoord paraat is wordt dit grondig uitgezocht en alsnog beantwoord.

Van diabetes en medicijnen verlost in 12 cursusgelden

Het perfecte hulpmiddel om je hersenen opnieuw te programmeren om koolhydraat behoefte het hoofd te bieden. Geen jojo en ondersteuning van de app van het Voedingscentrum. En altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan Ben/Marloes

Ik voel me er prima bij

Ziektevrijleven is een uitstekend goede basis om het diabeet probleem onder controle te houden.

De DOM methode vind ik geweldig.

Inmiddels veel bewuster gaan eten, daardoor betere bloedwaarden en ook meer levenskwaliteit. Als ik me strikt aan het dieet houd, dan voel ik mij vele malen beter dan voordat ik met de DOM cursus begon. Smokkelen met verkeerde voeding, vertaalt zich de volgende dag in een gevoel van malaise bij mij. Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd en na mijn verhuizing ga ik nog serieuzer eten. Dank Ben en Marloes!

Mooi verkoop praatje

Alle boeken van de cursus gekocht met mooie vooruitzichten en wel heel tevreden deelnemers . Maar in de praktijk na een jaar is mijn gewicht hetzelfde en mijn suiker hoger. Maar iedere keer trappen we er weer in om iets te proberen om je suiker te doen zakken . Bijna de gehele gezondheid sector is een soort van medischemaffia . U begrijpt het al dat ik er totaal geen vertrouwen in heb.

Deze methode is erg effectief en ook plezierig om vol te houden

Met deze methode was mijn diabetes in drie maanden verdwenen. Maar daarnaast bleek het ook heel effectief voor het verlagen van bloeddruk en cholesterol. Tenslotte leverde het mij ook nog 4 kilo gewichtsvermindering op.

Een zeer goede cursus

Een goede cursus met een haalbaar stappenplan en een verzekerd resultaat . Vergt wat moed en inspanning maar is een aanrader. Ik ben alvast heel gelukkig met deze nieuwe levensmethode.

Doet wat het moet als je maar doet wat je moet.

Toegegeven, ik moest een zekere weerstand overwinnen om met Ziektevrijleven, kortweg DOM, te beginnen. Ik vond de marketing wat opdringerig en veel weg hebben van een massa opheffingsuitverkoop Perzische tapijten. Na een paar (betrouwbare) recensies te hebben gelezen ben ik er toch maar aan begonnen. En geen moment spijt. De cursus-opzet is heel evenwichtig en goed getimed waardoor het ook echt mogelijk is een blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen en diabetes doet verdwijnen. Veel succesverhalen, goede inhoudelijke ondersteuning bij een levendige Facebook-groep. En uitstekende kookboeken met een grote variatie aan heerlijke gerechten waar voor iedereen wel een goede selectie uit te halen is. Maar je moet wel doen wat je moet doen. Voor iemand met gehoorproblemen, zoals ik, is er wel een verbeterpunt. De gesproken tekst bij de filmpjes zou ondertiteld moeten worden.

Duidelijke uitleg

Goed resultaat gehad en volg nog steeds de principes

Life changing

Sceptisch daar ik van artsen en specialisten het gevoel kreeg levenslang te hebben aangaande Type ll diabetes. Enkele jaren later eerst lid geworden van de nieuwsbrief, kookboek besteld en enkele weken later de cursus aangevraagd. Nooit een seconde spijt van gehad. Het heeft mijn leven 180 graden omgedraaid in de positieve zin des woords.

Alleen positief.

Wat we dienen te weten wordt klaar en duidelijk uitgelegd. Ook de ondersteuning en de aansporing om het vol te houden is prima.

In drie maanden tijd vrij van medicatie

Ik heb met behulp van de Diabetes Omkeren Methode mijn bloedglucose waarden en gewicht op een gezond niveau kunnen krijgen en houden. De informatie en tips die je krijgt zijn zeer nuttig bij het bepalen van wat je wel en niet moet eten en geeft ook veel inzicht in de onderliggende processen.

geweldig bedrijf , kan niet anders zeggen

ik heb bij dit bedrijf een cursus ziektevrij leven gevolgd en samen hebben we er voor geszorgd, dat mijn diabetes type 2 bijna helemaal verdwenen is en ik er een VEEL gezonder levensstijl heb. Allemaal dankzij de cursus van Zietevrij leven.

Het is duidelijk, feitelijk en goed begeleidend.

Goede resultaten, maar ik vind dat er wel meer aandacht besteed kan worden voor personen ouder dan 70 jaar v.w.b. stofwisseling en effect op de suikerwaarden.

Briljant

Van een moment dat ik insuline moet spuiten naar een moment dat ik bijna medicijnvrij ben.

Dom een uitkomst voor mij

Nu zonder medicijnen heerlijk gevoel. DOEN!

voor mij was het geweldig.

maar het is moeilijk om je aan de voorgeschreven regels te houden je moet daar wel n goed karakter voor hebben om het vol te houden , veel mensen kunnen dit niet.

Heel goed en het werkt

Doen wat ze beloven. Het werkt

't is mij niet gelukt mijn diabetes om te keren.

Ondanks dat ik mij stipt aan denvoorschriften heb gehouden, is het mij niet gelukt mijn diabetes 2 om te keren. hoewel ik blijf volhouden met het koolhydraat arme dieet en mijn redelijk onder controle is. ik moet nog steeds 4 keer per dag insuline spuiten. hetzal wel niet voor iedereen gelden want iedere mens is anders en ik zit al zoveel jaren vast aan die insuline, dat mijn oud lichaam, ik word in Juli 90,niet meer te redden is . toch dank ik jullie voor de moeite. ik b lijf het koolhydraat arme dieet volgen. groetjes Hubert Stijns hshustymass2gmail.com

Deskundig en betrouwbaar.

Diabetes2 omkeren bleek te kunnen!

alles goed te volgen, is alleen af en toe moeilijk om in dorp alle ingredienten aan te kunne komen.

Het valt niet altijd mee, maar komt goed.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 12000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.