Info die je overal op internet vindt.

Toen ik voor veel geld de cursus ging volgen, heb ik nauwelijks iets nieuws ontdekt.

Prachtig programma en initiatief.

Heb het programma niet strikt gevolgd en toch had ik na enkele weken een redelijk goed resultaat. Hiermee wil ik de mensen zeer zeker niet aanzetten tot het niet strikt volgen van de cursus. Ik bedoel maar: als je al goede (niet voor iedereen!) resultaten kan boeken met enkele aanbevelingen te volgen. Wat resultaat kan je dan inderdaad bekomen als je de cursus strikt zou volgen.

Hulpvaardig,

Ondersteuning van leden erg goed. Het helpt echt.

Heeft me zo ontzettend geholpen, 18 kilo af fgevallen

Geweldig stappenplan, elke week nieuwe uitleg en opdrachten. Beginnende diabetes totaal omgekeerd. Top, zo blij mee. Voel me super fit!

Top! het program doet 100% wat het zegt ik ben met pracht bloedwaardes pilvrij!!!

Het is een uiterst doeltreffende cursus die je zeer eenvoudig in 12 weken leert -- zonder dat het een kwelling is, of een dieet waardoor je honger hebt en gaat JoJo-en -- hoe je eigen lichaam weer in staat is de pillen volledig overbodig te maken. Ik viel inmiddels 11 kilo af en val nog steeds af en nog 3 kilo en ik zit op m'n streefgewicht. Gewoon proberen en ervaren dat het werkt! Ook de recepten/kookboeken zijn top, zonder honger en met een regelmatig glas rode wijn geen Metformine of bloeddrukverlagers meer.

Ik ben ondanks vele jaren diabetes 2 veel stabieler!

Ik at al weinig koolhydraten maar kreeg het laatste zetje door de cursus. Ik eet ruim een jaar nog meer aan groenten, heel weinig granen en suikers, tamelijk veel pitten en noten. Bak een speciaal broodje zonder granen met o.a. eieren en Griekse yoghurt, lijnzaad en pitten dat heel goed bevalt. Maak vaak soep met enorme massa's groenten in allerlei combinaties. Je moet immers wel de darmen aan de praat houden! De drang naar tussendoortjes is weg en ik val niet om of flauw als ik wat later eet. De behoefte aan zoete dingen is minimaal geworden, behalve dat ik graag eens mee wil doen! En héél donkere chocola blijf ik heerlijk - en soms onweerstaanbaar- vinden. Het blijft wel lastig als je elders eet, in een hotel bijvoorbeeld. Bij de diabetes-controle is er niet veel aan te merken ook al krijg ik iets meer verzadigde vetten binnen. De cholesterolwaarden veranderen iets maar het totale cholesterol is is niet slechter! Ik krijg complimenten voor de bloedwaarden terwijl ik al meer dan 25 jaar weet dat ik diabetes 2 heb en vergeefs allerlei aanpakken heb geprobeerd.

Diabetes type II en gewicht onder controle binnen enkele maanden

Toen ik eind 2018 de diagnose Diabetes type II kreeg van de huisarts kwam hij gelijk met medicatie op de proppen omdat mijn bloedwaarde erg slecht was. Na thuis bijgekomen te zijn van de eerste schrik, ben ik op internet gaan googelen en kwam daar al snel uit bij de diabetesomkeermethode. Ik had er nog nooit van gehoord, maar alles wat ik erover las sprak mij aan. Geen marketing-nonsens, maar kritische informatie, duidelijke uitleg en onderbouwde adviezen. Ik heb direct de cursus aangevraagd en het kookboek. Ongelooflijk wat er toen gebeurde. Ik heb de cursus gewoon verslonden. Zo gretig was ik om te onderzoeken of het voor mij zou kunnen werken. Toen ik na twee weken bij de huisarts was voor controle en hij mijn bloedwaarde meette, wist hij niet wat hij zag. Ik vertelde dat ik was gestart met een andere manier van eten en dat ik van plan was om het maximale eruit te halen en ook wilde proberen om zo snel mogelijk van de medicatie af te kunnen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen twee maanden diabetesvrij en ruim 10kg afgevallen. Belangrijkste, ik voel me geweldig, als herboren. Ik kreeg mijn gezichtsvermogen stap voor stap weer terug en de uitputtende vermoeidheid verdween ook. Ik hoefde ook niet meer aan de waterkraan te hangen vanwege ongelooflijke dorst. Binnen een half jaar was ik volledig hersteld en had ik energie voor 10. Mocht je al twijfelen over de diabetesomkerenmethode, doe dan net als ik. Geef het een kans en waarschijnlijk krijg je dan net als ik, weer een gezonder leven terug. Ik raad het iedereen aan!

super

Bevlogen mensen die Ben en Marloes. Je krijgt regelmatig goeie tips. Zijn echt een stok achter de deur. Ze zetten de tanden in je en laten ook niet meer los!

Buitengewoon geslaagde cursus

Een jaar gelden sloot ik de cursus af en werd van diabetespatiënt tot glucosegevoelig verklaard. Na een jaar geheel medicijnvrij blijven de suikerwaarden stabiel positief, is mijn gewicht stabiel en visceraal vet optimaal en mijn conditie beter dan 15 jaar geleden. Kortom een geweldig resultaat dankzij ziektevrij leven

Prima uitleg en respons indien nodig

Positief , ik blijf er aan werken .

Subliem!!!

Zeer positief! Af en toe heel zwaar, maar het resultaat mag er zijn!

Alles verloopt zeer correct !

Ikzelf had wat moeite met de cursus en vooral met het naleven ervan. Je moet er niet aan beginnen wanneer je denkt dat het allemaal VANZELF gaat ! Ik heb via mail veel goede raad gekregen van Ben en Marlies. Ze laten je niet in de steek eens je de cursus hebt aangekocht. Ze blijven je met goede raad steunen !!!

Duidelijk en goede info

Goede adviezen fijne kookboeken en nazorg

Werkt prima, koolhydraatarm.

In drie maanden was mijn man afgevallen, zonder diabetes medicijnen en een bloeddrukpil eraf. Het kookboek heeft wat kleine onvolkomenheden in de recepten, maar met wat kookervaring is dit op te lossen.

heel goed

Heb de cursus gevolgd, ben 10 kg afgevallen en ben van mijn Metformine medicijnen af, huisarts heel verbaasd dat dat kan.

Heel dankbaar

Alle begin is moeilijk. Meer voor de omgeving dan voor mijzelf... Na ongeveer 1 jaar zonder medicijn en nog steeds (nu 5 maanden) nog steeds stabiel.

Meer dan geweldig.

De cursus is geweldig éénvoudig. Een heel goede uitleg. Je weet precies wat je moet doen. Vragen over de cursus, online, worden goed en heel vlug beantwoord. Mensen met en zonder diabetes kunnen nooit aan deze cursus voorbijgaan.

Iedereen die kan / wil ziektevrijleven het is zo.

Na enige scepsis heb ik het leefstijl veranderend programma gevolgd en uitgevoerd. De resultaten zijn verbluffend.

HbA1c is van 85 teruggelopen naar 53.

Het begin is er dus al. Ik verwacht bij de komende meting wederom een daling.

Prima cursus.

Prima te volgen cursus. Goede uitleg. Eenvoudige teksten en dus goed te begrijpen. Het beste is het eindresultaat. Al 8 maanden zonder medicijnen. Blijf ook eenvoudig op mijn streefgewicht.

Perfecte cursus

Perfecte begeleiding boeken met uitleg ook worden vragen meteen beantwoord beide zijn experts op dit gebied . Ben nu geen diabetes 2 meer !

heel goed

Hiermee is het mogenlijk om diabetes type 2 om te keren. Kan het iedereen aanraden

Duidelijke, eenvoudige cursus. Goede begeleiding. Op vragen wordt snel gereageerd. Deze levensstijl zou elk mens moeten aanleren. Binnen 3 maanden al op de helft van de medicatie. In één woord SUPER

Een goede methode om diabétes om te keren.

Ben van bloedsuiker waarde van 8,5 naar 5,2 gegaan

eindelijk ... een programma dat werkt

veel nuttige informatie heel duidelijke uitleg resultaat behaald !!!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 12000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.