Diabetes type II en gewicht onder controle binnen enkele maanden
Toen ik eind 2018 de diagnose Diabetes type II kreeg van de huisarts kwam hij gelijk met medicatie op de proppen omdat mijn bloedwaarde erg slecht was. Na thuis bijgekomen te zijn van de eerste schrik, ben ik op internet gaan googelen en kwam daar al snel uit bij de diabetesomkeermethode. Ik had er nog nooit van gehoord, maar alles wat ik erover las sprak mij aan. Geen marketing-nonsens, maar kritische informatie, duidelijke uitleg en onderbouwde adviezen. Ik heb direct de cursus aangevraagd en het kookboek.
Ongelooflijk wat er toen gebeurde. Ik heb de cursus gewoon verslonden. Zo gretig was ik om te onderzoeken of het voor mij zou kunnen werken. Toen ik na twee weken bij de huisarts was voor controle en hij mijn bloedwaarde meette, wist hij niet wat hij zag. Ik vertelde dat ik was gestart met een andere manier van eten en dat ik van plan was om het maximale eruit te halen en ook wilde proberen om zo snel mogelijk van de medicatie af te kunnen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen twee maanden diabetesvrij en ruim 10kg afgevallen. Belangrijkste, ik voel me geweldig, als herboren. Ik kreeg mijn gezichtsvermogen stap voor stap weer terug en de uitputtende vermoeidheid verdween ook. Ik hoefde ook niet meer aan de waterkraan te hangen vanwege ongelooflijke dorst. Binnen een half jaar was ik volledig hersteld en had ik energie voor 10.
Mocht je al twijfelen over de diabetesomkerenmethode, doe dan net als ik. Geef het een kans en waarschijnlijk krijg je dan net als ik, weer een gezonder leven terug. Ik raad het iedereen aan!