Heel fijn!

Het was een hele fijne ervaring. Er wordt genoeg tijd voor je genomen, en er wordt echt naar je geluisterd. Uiteindelijk een prachtig ring kunnen kopen.

Mooie producten en hele goede service!

Levering volgens afspraak en een kast-minute adres wijziging was geen enkel probleem.

Hele fijne

Bij Ochtendblauw uitgekomen voor een mini urn. De website vond ik heel prettig en rustig. De bestelling kwam snel binnen. Super goed verpakt. Het ging om een glazen urn en vond het heel spannend of die goed aan zou komen. Er zat ook een handgeschreven kaartje bij, wat toch net dat beetje extra gaf.

Het zijn de kleine dingen …

Mooie producten, het viel dus niet mee om een keuze te maken. Uiteindelijk een mooie urn uitgezocht die werd geleverd met daarbij een kaartje met een handgeschreven boodschap. Het zijn dan toch de kleine dingen die het een beetje persoonlijk maken, fijn …

Niks aan te merken alles vlot verlopen

Alles is vlot verlopen.

Goede service en snelle correcte levering

Goed verpakt, snelle en correcte levering

Een sieraad voor het leven

Een hele fijne en warme communicatie. Heldere en duidelijke informatie over het opsturen. Snelle levering ! Een echte aanrader een sieraad voor het leven ❤️

Fantastisch!!!

We werden goed ontvangen en deskundige informatie.

Fijn!

Fijn geholpen in een rustige omgeving ,waar je op je gemak de dingen kunt uitzoeken die je zou willen.Top!

Prachtige hartjes besteld, een aanrader

Ik heb 4 hartjes besteld waar ik een gedeelte van de as van mijn vrouw in heb gedaan. De hartjes zijn van een mooi formaat en staan mooi op het bijgeleverde voetje. Het is gemakkelijk te vullen en af te sluiten met de bijgeleverde plakstrip. Echt een aanrader. De kleuren waren iets donkerder dan afgebeeld.

uitstekend

de website, alsook het graveren van de naam op de urnes en de verzending goed verpakt geweest

Netjes

Heel netjes verpakt. Zeer snelle levering ondanks de gravure.

Wat een top service en persoonlijke professionele aanpak

heel mooi

Het is heel erg mooi werk wat deze mensen leveren.

Prachtige urn. Keurig geleverd. Erg tevreden.

fantastische

ben heel er blij met mijn knuffel urn hartje. bedankt: Marga.

Hele fijn ervaring

De service van dit bedrijf is echt top. Er was iets niet helemaal naar verwachting en dat is echt zo goed en snel hersteld, dit kon niet beter. De afspraak ook heel fijn en warm ervaren.

Niks op aan te merken

We hadden een kleine urn van glas besteld, het zat goed verpakt in de doos. Mooie urn, goede kwaliteit.

Nog mooier dan verwacht

Na het overlijden van mijn lieve minoes zag ik een ring die op een oog leek. Samen met lynn alles besproken hoe ik deze graag zou willen. De hars is met as en haar gevuld en in de exacte kleur van minoes haar oog heeft ze hier ook een mooi oog van gemaakt ❤️ de iris zijn minoes haar haartjes... Zo blij mee! Nu kan ik mijn lieve noessie altijd aan blijven kijken ❤️ Dankjewel lieve lynn! ❤️

Jullie hebben voldaan aan mijn wensen. alles in goed harmonie gegaan.

ERG NETJES

KEURIG BERICHT GEKREGEN DAT JULLIE MET DE URN AAN DE SLAG GINGEN. DAARNA BERICHT GEKREGEN DAT DIE ONDERWEG WAS. KEURIG VERPAKT MET EEN PERSOONLIJK BERICHT ERBIJ ERG NETJES/KEURIG ALLEMAAL.

Mooi en snel behandeld

Via de website op zoek gegaan naar een mini urne. Alle urnes worden duidelijk getoond met een heel goede beschrijving en weergave van de afmeting. Al snel de keuze gemaakt. De marble earth urne. Bestellen ging heel vlot en ook de levering ging vlotjes. Bij een eerste blik tijdens het uitpakken viel de urne donkerder uit dan getoond op de foto en had ik even iets van 'ojee'. Er wordt ook meegegeven dat kleuren kunnen variëren. Maar helemaal uitgepakt had de urne iets meer aardekleuren dan aangegeven maar viel dit zo mooi uit met prachtige schakeringen. Kleine handleiding erbij om de assen zelf in de urne toe doen en af te sluiten. Dit ging vanzelf. Ben heel tevreden met de urne. Daarbij zat ook nog een kleine handgeschreven nota met een betuiging wat een persoonlijk aanvoelen gaf ook al is de aankoop online gedaan. Zeker een aanraden om je urne als herdenking voor je nabestaanden bij ochtendblauw te kopen.

Helemaal volgens wens uitgevoerd.

Na het plaatsen van de bestelling werd er nog teruggebeld dat de gewenste tekst op een glazen urn niet goed uit zou komen en deze na goedkeuring is aangepast. Alles snel, keurig verpakt en goed ontvangen, bedankt voor een waardig aandenken.

Alles top

Kontakt top Artikel top Zelf het verpakken en verzenden top

Zeer netjes verpakt, handgeschreven kaart maakt het persoonlijk

Randweg-Zuid 21

6021PT Budel

Over Ochtendblauw

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.