Prachtig object, Keurig verpakt, ik ga nog een andere bestellen.
Beste Bert, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en de manier van verpakken. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Snelle levering, en heel mooi gemaakt Mijn kat heeft een mooi plekje gekregen
Beste Joyce, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat de urn kan bijdragen aan blijvend mooie herinneringen aan uw kat. Met warme groet, Team Koopeenurn
Voor mijn vader een urn besteld. En enorm tevreden met het product. Daarom nu ook èèn voor mijn moeder gekocht. Altijd bij ons.
Beste Martin, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urnen en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw ouders. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik had een druppel urn besteld. Deze zijn handgemaakt en was anders dan ik had gehoopt. Ik mailde met de vraag of zij er eentje hadden die net wat meer nog op de foto leek (met ern beetje blauw erin, maar helaas. Meteen kreeg ik, in dezelfde vriendelijke medenkende mail foto's van andere kleuren druppels met blauw erin. Toen ik naar twee andere modellen vroeg, gingen ze ook deze voor me fotograferen zodra ze binnen waren. Ook werd de gekozen druppelurn gereserveerd totdat de andere binnen was. Echt heel meedenkend, super vriendelijk en gingen echt een stap verder in deze toch moeilijke tijd.
Beste M., Wat fijn dat onze service zo naar wens is geweest. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Erg mooi dat wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
We hebben even moeten wachten op de bestelling omdat het tijdelijk niet leverbaar was. We zijn netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en we hebben het bestelde product netjes ontvangen.
Beste Erika, Het duurde inderdaad lang voordat wij de door u bestelde urn konden verzenden. Fijn dat u de urn naar wens is en u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeeurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Mooie glasdruppel urn, goed verpakt en helemaal naar wens.
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Wat fijn dat de urn helemaal naar wens is. Met warme groet, Team Koopeenurn
Hele mooie urn. Makkelijk te vullen. Ik heb hier voor de 2de keer een urn gekocht en allebei de keren was het heel goed,mooi en snelle levering
Beste Sushilla, Bedankt voor delen van uw ervaringen met Koopeenurn. Wat fijn dat de urnen en onze service naar wens zijn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik koos de blauwe ronde craquelé urn met theelichtje waarbij een beetje as te zien is, dat vind ik een heel mooi effect. Heel subtiel maar wel echt aanwezig. Echt heel mooi gemaakt.
Beste Yvonne, Wat fijn dat de door u gekozen urn zo naar wens is. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Maar ben wel heel blij met mijn urn!
Beste Anita, Het duurde inderdaad heel lang voordat wij de door u bestelde urn konden leveren. Dat komt gelukkig weinig voor. Wat fijn dat de urn naar wens is ! Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met het uitzoeken, het bestellen en de levering. Het uitzoeken was emotioneel, maar er is veel keuze en de details werden goed aangegeven en getoond. Het bestellen ging snel, de levering ging ook binnen de tijd dat was aangegeven. Het was ook erg goed ingepakt.
Beste Tessa, Wat fijn dat uw ervaring met Koopeenurn zo positief is en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Goede kwaliteit goede informatie snel geleverd keurig verpakt
Beste Mieke, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo teverden bent over onze producten en onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn
Eerder een urn besteld en nooit ontvangen bij een andere leverancier. Nu bij Koopeenurn besteld en direct twee dagen ontvangen na bestellen. dit is bij zo'n product natuurlijk heel wenselijk.
Beste C. Een besteld product moet natuurlijk ook daadwerkelijk geleverd worden, ook bij ander soorten producten. Maar bij urnen is het inderdaad extra belangrijk. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Mooi was de blauwe peddle , daar waren wij erg blij mee , als aandenken aan mijn zwager , die erg van de zee hield… Verder uitstekend verzorgd de website en het pakketje dat verstuurd was ,onze dank… met vriendelijke groet, Marianne
Beste Marianne, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Wat fijn dat u de juiste urn in ons assortiment kon vinden om uw zwager te gedenken. Met warme groet, Team Koopeenurn
Een ruim assortiment. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Een zeer snelle levering. Een zeer goede service, waarbij mee wordt gedacht en snel wordt gereageerd Artikelen zeer zorgvuldig verpakt en er is duidelijk aandacht voor de emotionele kant, die bij het aanschaffen van urn aanwezig is.
Beste Karin, Bedankt voor uw mooie woorden en uw aanbeveling. Erg fijn dat u zo tevreden bent met onze website en service en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
De urn werd snel geleverd en goed en stevig verpakt in een doos. Het was erg handig dat er een schattige trechter werd meegeleverd.
Beste FvhH, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik had niet gedacht dat zoiets bestond, maar ik ben er echt heel tevreden mee. Alleen moet het nog gevuld worden om het daarna naast de T.V. te zetten waar ik elke dag naar mijn vrouwtje kan kijken. Ik zou het iedereen aanraden zo'n urntje te kopen voor een crematie en natuurlijk voor de rest van je leven thuis.
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie woorden en uw aanbeveling. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en wij kunnen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Het is goede aankoop, netjes en degelijk verpakt in een woord, aanrader.
Beste Ronald, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Had voor mijn vrouw een mooie urn gezien van glas. Opmerking van Koopeenurn :dat de urn kwa kleur kom afwijken van de foto omdat ze hand gemaakt worden. Een telefoontje naar hun en toen kreeg ik foto’s opgestuurd van alle kanten van de urn die ze in voorraad hadden. Zo mooi… En precies wat ik wilde. Afhandeling en bezorging ook meer dan geweldig. Dank jullie wel.
Beste Hans, Bedankt voor het delen van deze mooie woorden en uw aanbeveling. Wat fijn dat de urn helemaal naar wens is en onze service gewaardeerd wordt. Heel graag gedaan. Fijn dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Very satisfy
Dear Alsarif, Thank you for your response and your recommendation. With warm regards, Team Koopeenurn
Beste Sofie, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl We vinden het erg fijn dat u zo tevreden bent. Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
Mooie urn,netjes verpakt,ben er blij mee.
Beste Jeanne. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Wat fijn dat u blij bent de urn en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare, Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
Levertijd was iets langer dan vooraf aangegeven, maar werd wel netjes op tijd per e-mail vermeld. Urn werd goed verpakt verzonden en zag er uit zoals op de foto. Ook binnenin was hij mooi verpakt, met nog een kleine attentie erbij. Ik ben er heel blij mee.
Beste Monique, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Wat fijn dat u zo blij en tevreden bent met de urn en onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
Perfecte service met een persoonlijke tint. Wij hadden er 3 besteld en met de duidelijke beschrijving staan ze nu mooi in huis. Heel netjes verpakt en geen kans op beschadiging.
Beste Claudia, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl en uw aanbeveling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
De mooi urn van onze lieve dierbare was erg netjes ingepakt en opgestuurd. Hartelijk bedankt. Esther de Jong.
Beste Esther, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl. Wat fijn dat de urn en onze service zo naar wens zijn en wij mogen bijdragen aan een blijven mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
Zeer mooie urn
Beste Tonnie, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl en uw aanbeveling. Wat fijn dat de urn zo naar wens is en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn.nl
Randweg-Zuid 21
6021PT Budel
Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.