Snel en goede kwaliteit

Ik heb mijn. Estelling binnen 1 week binnen gekregen. Kwam met een instructie blaadje, met de hand gemaakt super mooi!! Be echt tevreden! Ben zeker vaste klant!

Netje en efficient

Gemakkelijke website, duidelijke communicatie en netjes en moi verpakt

Snelle levering mooi verpakt...en gewoon zoals t hoort

Heel tevreden

De mini urn was keurig verpakt en ik wilde geen grote urn de mini Uri’s ook met standaard dat s ook fijn hij staat bij de foto van mijn man.

Prima alles naar wens

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Aan te raden.

Goed geïnformeerd, zeker binnen de tijd geleverd En was heel blij met de persoonlijk handgeschreven kaart

Goed opgelost

De bestelde urn (bol van glas) kwam totaal niet overeen met de foto op de website. Gelukkig kon hij uiteindelijk toch retour en kunnen wij een nieuwe uitzoeken. Mijn advies is om dit soort handgeblazen urnen in de winkel en ongegraveerd te bestellen.

Het was boven alle verwachtingen in.

Gisteren de mini urn een knuffelsteen hart binnengekregen. Ik heb gekozen voor de pastelkleuren omdat het voor mijn dochtertje is. Op de foto was deze al prachtig maar in het echt was deze nog mooier. De kaart die erbij zat maakte het ook heel persoonlijk. Zoals ochtend blauw zegt, het eerste licht na het donker. Het is allemaal zo intens verdrietig en dan is deze prachtige urn zo speciaal en bijzonder. De urn samen met mijn man en oudste dochter uitgekozen wat het voor mij nog meer speciaal maakt. Bedankt voor de prachtige urn. Echt heel bijzonder en speciaal.

Prachtige unieke urn

prachtige urn! Uniek dus toch weer heel anders dan het plaatje, nog mooier. Binnen de levertijd niets gehoord, gemaild en later antwoord dat de levering vertraagd was. Een mailtje wat eerder was fijn, maar het antwoord was vriendelijk en duidelijk. Mooi geleverd, met poppetje en uitleg hoe te vullen. Trechter iets dun.

Goede service en contact.

Ik heb een gedenksteen besteld bij ochtendblauw. De site is erg overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk. De levering is erg snel en te volgen met track and trace. Na de levering telefoontje gehad met de vraag of mijn bestelling goed was aangekomen en of alles naar wens was echt super. Zeer aan te bevelen dus.

Prima.

Snel en keurig afgehandeld.

Snelle levering van de urn.

Medeleven als heel fijn ervaren

Mooi product, snelle levering

Product was mooi, levering kwam heel vlot binnen. Mooi verpakt en duidelijke uitleg. Echt aandacht aan besteed.

Snelle levering en uitstekend verpakte urn

Snelle levering van de urn die professioneel verpakt en verstuurd is.

Heel mooi

Ben blij met de urn ,heel tevreden over de bezorging. Zou het iedereen aanraden, bedankt gr Marian

Prachtige urn

Het was precies zoals verwacht. Een prachtige urn met naam. Echt perfect gemaakt

Supermooi!

Snelle service, goed verpakt en een prachtig product!

prachtig

het kwam snel en zeer netjes ingepakt .een mooie kaart erbij vond ik ook lief. alle 2 zijn ze mooi en voor wie ze waren vonden ze ook erg mooi.

Snel en goed

Ze hadden wat problemen met de website waardoor het bestellen etc iets moeizamer ging. Na bestelling snel geleverd en telefonisch netjes geholpen.

Bijzondere urn, stevig verpakt, persoonlijk kaartje

Glazen hart urn besteld, snelle levering, uitstekend verpakt, leuk het persoonlijke kaartje èn troostpoppetje. Vullen van urn gaat moeiteloos dankzij bijgevoegde onderdelen.

Alles keurig en prima

Keurig verzorgd

Ruime keuze, duidelijke beschrijvingen, geleverd zoals beloofd

De informatie op de websites over de verschillende mogelijkheden is heel duidelijk en uitgebreid. Mijn bestelling werd keurig geleverd en was heel goed verpakt. Ook was de uitleg duidelijk bij de optie van zelf vullen. Al met al reuze tevreden.

Mooie en duidelijke site. Snelle levering, zeer goed verpakt. Goede omschrijving bijgevoegd, heel fijn.

Het is wat het is

Na minder goede ervaring een verademing, keuze en levering volgens afspraak

Fraai en discreet uitgevoerd

Om nooit te vergeten!!

Randweg-Zuid 21

6021PT Budel

Over Ochtendblauw

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.