Filtre

Goede en snelle levering

Prima, op tijd kwam het pakket binnen, altijd fijn!

Alleen het waren twee kleine Toledo’s voor bij het bed. In de doos waar ze inzaten, konden er wel 6 in, in plaats van de 2 die ik gekocht had. De rest werd opgevuld met plastic zakjes, met licht erin. Vond dat een beetje vreemd, een groot pakket voor 2 kleine lampjes.

Ik ben tevreden met jullie service.

Goedenmiddag, Ik ben heel tevreden, zowel tijdens de telefonisch bestelling als de verpakking en bezorging.

Ok

Vlotte afhandeling

Tevreden

Op de website stond dat de levertijd van de lamp 2 tot 4 weken was. Toen ik na 3 weken contact opnam werd mij gezegd dat de lamp pax rond 26 mei zou worden geleverd. Dat vond ik misleidend en heb dat ook bij Light Matters kenbaar gemaakt. Maar uiteindelijk hebben ze de lamp tóch binnen de gestelde termijn van 4 weken geleverd, dus al met al ben ik tevreden.

Bestelling kwam in perfecte conditie aan echter wel later dan gepland.

Pakket kwam later dan gepland omdat de afmetingen te groot waren voor een normale PostNL zending en moest daarom met PostNL @ Home mee waardoor het wat langer duurde. Het zou beter zijn geweest wanneer dit al kenbaar was gemaakt ten tijde van de bestelling.

Prima product en snelle levering

Snel geleverd en ruime keuze

Vandaag besteld, betaald en morgen geleverd!

Lange wachttijd, weinig communicatie, maar mooie producten

Heel lang moeten wachten op onze lampen (7 weken langer dan verwacht) en alleen berichtgeving nadat ik daar zelf om vroeg. Wel mooie producten.

geweldig

goede kwaliteit voor een lage prijs! Lampen en fittings waren de volgende dag in huis zoals aangegeven. Goed op de hoogte gehouden per mail en alles met zorg verpakt erg tevreden!

Prima product. Goed verpakt.

Heb Lotek lamp gekocht. Goed verpakt. Wel wat late levering.

Helemaal in orde

De bestelling klopte helemaal en het kwam snel binnen.

Prima aangekomen

Duurde wel een beetje lang.

goed product, op tijd geleverd

Prima! Enige zou fijn zijn als er ook een geschilteclamp meteemn bij zou zitten

Prima levering!

Heel goed!

goed tevreden.

mooi product , goede service.

Prima product, snelle levering

Nieuw snoer besteld voor Lotek lamp, snel in huis en alles klopt.

prima webshop

goede service en adequate afhandeling van bestellingen

Wat late reactie op retour verzoek maar uiteindelijk heel ok

Lamp geleverd was ok maar te groot voor ons. Meerdere malen om retour procedure (label) gevraagd geen enkele reactie. Daarna goed opgepakt toch goed contact!

Top service!

Er was iets kapot bij mijn aankoop, maar na dit aan te geven was er de volgende de dag al een vervangend onderdeel binnen. Top service!

Ondanks de lange levertijd prima service

Lang moeten wachten op de bestelling, maar het was het waard. Mooie lamp voor een goede prijs. Contact over de lange levertijd verliep snel, vriendelijk en goed.

Mooi assortiment, onvoldoende communicatie

Ik zocht specifiek een bureaulamp van Absolut Lighting. Ik vond die bij Light Matters, naar tevredenheid. Aangegeven levertijd: 1-3 werkdagen. Na 6 werkdagen nog geen enkel bericht en daarom navraag gedaan. Daarop kwam snel reactie dat de voorraad fout was en dat levering nog zou volgen (zonder datum). Ruim 2 weken later nogmaals navraag gedaan; wederom snel antwoord dat levering binnen 2 dagen zou plaatsvinden. Het waren nette reacties, maar het is niet goed dat ik daar tot 2x toe zelf naar moet vragen.

Prima, aardig aan de telefoon en netjes geleverd

Vlotte service

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prachtig product correct geleverd

less n more lamp gekocht, telefonisch fijn advies, en prachtige lamp

59 Maasstraat H

Amsterdam 1078 HD