Filtre

Goede site makkelijk

Zie boven!

Buitengewoon snelle levering

De bestelde lamp (Lotek) maar behoorlijk wankel. De beschrijving om deze in elkaar te zetten munt niet uit in duidelijkheid; veel te kleien letters en geen afbeelding van het eindresultaat.

Snel en netjes verpakt.

Ùitstekend

Ik bestelde, ter vervanging, een onderdeel van een lamp (Lotek doek). Het onderdeel is in 3 maten leverbaar. Ik bestelde en ontving, onbewust van dit verschil, de verkeerde maat. De vervanging is op een zeer correcte wijze en snel afgehandeld. Ter voorkoming van dit ongerief zou het zou nuttig zijn om bij bestelling al aan te geven dat er verschillende maten bestaan. vr groet J Piret

Nog niet compleet.

1e bestelling op 16-10-2020 heb ik correct ontvangen. Conform berichtgeving geleverd. 2e bestelling op 22-10-2020 heb ik nog niet ontvangen en weet de afleverdatum nog niet. Kan daarom nog geen eindoordeel gegeven. Heb er vertrouwen dat ook deze levering spoedig wordt afgeleverd.

Vlot te regelen en heldere afspraken

Erg leuke lampen, lange levertijd

Helaas langer dan beschreven moeten wachten op de lampen. Hiervoor zelf 2x contact moeten zoeken om de status van de order te krijgen. Zou fijn zijn geweest als jullie hier zelf mee zouden komen. Lampjes zijn super! Erg mooi!

Prettige en persoonlijke service!

Was fijn om met Light Matters te werken. Flexibel, snel en goede service. Sowieso de eerste webwinkel waar ik weer ga kijken als ik een lamp nodig heb.

uitstekend

snelle service prima verpakt

precies wat ik wou, snel geleverd

eenvoudige goed werkende we site, snelle levering

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf

IK had de verkeerde lamp besteld en ben hiervoor heel hartelijk te woord gestaan. Na ruiling werd keurig de juiste lamp besteld. Ik ben zeer tevreden over het gesprek hierover en over de hele gang van zaken.

Gedoe

Bestelling en betaling in mei gedaan. Juli zou geleverd worden . Levering zou nu vrijdag 8 oktober plaats vinden tussen 8h00 en 18h00. Vrij genomen. Niet geleverd. Zo dus. Conclusie is aan u zelf.

Concurrerende prijs, top kwaliteit en correcte levering.

Prachtig produkt!

Heldere informatie en vlotte levering!

Alles was vlekkeloos: de informatie en de vlotte levering. Niets meer aan toe te voegen!

Alles verliep goed

Alles is prima verlopen.

Kwaliteit en veilige verzending is prima, maar duurde wat lang.

Ik vond de verzending wat lang duren, zonder dat ik er een berichtje van kreeg. Na plm. vijf dagen heb ik toen maar een mailtje gestuurd om te vragen hoe lang het zou duren. Hierop werd wel geantwoord, nl. dat het de week daarop zou worden verzonden. Ik heb toen negen dagen nadat ik de bestelling had geplaatst het pakketje in overigens goede staat ontvangen.

Makkelijke webshop, goede informatie, uitstekende verzending

Onze bestelling was snel en correct geleverd.

geweldig

Voldoende/matig

Je prijs kwaliteit niet echt iets op aan te merken,als product bij hen binnen is word Hey vervolg traject goed ingezet, enige waar ze iets transparanter in mogen zijn is het product; staat in het groen op Website vermeld Product binnen aantal werkdagen in huis, Wachtende tot de mogelijke leveringsdata moet je zelf bellen om te vernemen dat het geen dagen zijn maar leveringsweken!! Wel Jmmr dat je als klant dit zelf moet achterhalen.

Dank voor het snel leveren van het gevraagd product.

prima service

Zeer klantvriendelijk

Helaas moet ik ivm levertijd op mijn bestelling wachten, maar ik werd prima op de hoogte gehouden.

Goede service,

59 Maasstraat H