Filtre

Mooie lamp, goede kwaliteit.

Snelle service. Helaas moest ik een lamp retourneren. Dat lag niet aan de kwaliteit van de lamp. Ik had niet goed naar de afbeelding gekeken en naar de afmetingen.

Goede service onder moeilijke leverings omstandigheden

Uitstekend geadviseerd en lampen in goede orde ontvangen. Momenteel zijn er veel problemen wereldwijd met leveringen en Lightmatters heeft er alles aan gedaan om mijn bestelling zo snel mogelijk te leveren. Prima service!

Mooi product , mis alleen de Nederlandse instructie

Goede levering, maar duurde eventjes

Heb twee doeken voor Lotek lamp besteld. Eén was op voorraad, andere maat helaas niet. Kan gebeuren, is niet erg. Hierdoor duurde de levering langer dan verwacht (en op de site aangegeven). Ook dat was geen probleem, echter de communicatie hierover had beter gekund. Heb er nu zelf achteraan moeten bellen. Uitleg in telefoongesprek was vriendelijk en helder. Producten zijn toen op in het gesprek aangegeven moment ook bezorgd.

prima, duurde ongeveer 1 week totdat de lamp werd verstuurd

prima, duurde ongeveer 1 week totdat de lamp werd verstuurd

Mooie producten...iets meer initiatief gewenst

Lightmasters biedt een functionele website en mooie producten. Webondernemen vraagt wel iets meer communicatie en vooral initiatief hierin om klanten-op-afstand betrokken en geïnformeerd te houden.

Alles okay

Ik had erg laat besteld maar het moest wel de dag erna verstuurd worden om op tijd in huis te hebben. Op mijn mailtje met het verzoek of dit kon kreeg ik snel een positief antwoord en pakket op tijd ontvangen.

Die is goed

Op mijn vraag werd goed geantwoord , alleen was een extra telefoontje nodig om het gevraagde te krijgen . Maar dat is snel beantwoord

goede en snelle service

duidelijke website. Snelle afhandeling en levering.

Prima afhandeling! Zeer tevreden!

Prima afhandeling! Zeer tevreden!

Goede informatie en snelle levering

Webwinkel, die zijn beloftes waarmaakt

Zeer ruime keuze in design lampen en mocht je twijfelen, bel en maak een afspraak in de showroom in Amsterdam. Ik heb nu al twee keer wat besteld en nog steeds zeer tevreden met mijn aankopen. Een derde bestelling is al in de maak.

Prettige ervaring

Bestelling ging goed en helder. Snelle reactie via mail. Maakt niet uit op welk tijdstip.

behalve de nota geen enkele reactie

review aangepast n.a.v. mailcontact met winkelier. Artikel blijkt niet op voorraad te zijn, was beter geweest als dat even gemeld was.

Gisteren besteld, vandaag in huis

Betrouwbaar !!

De bestelling in goede staat ontvangen en binnen de termijn (2weken). Verder zeer tevreden met kwaliteit van de lamp. Zeker de volgende aankoop ook hier te doen.

na het plaatsen van de bestelling en betaling kwam een algemene bevestigingsmail. Daarna was het stil. Daar zie ik wel een verbeterpunt, het is prettiger wanneer je na een betaling van een serieus bedrag wat beter op de hoogte gehouden wordt over de levertijd die je kunt verwachten. Toen ik uiteindelijk zelf na een aantal weken contact opnam bleek alles prima op orde en werd de lamp keurig geleverd. We zijn erg blij met de prachtige lamp.

De levering is ok. Wel eventjes moeten wachten op de levering, maar geen probleem. Toen ik mail stuurde op zondag om te vragen waar mn bestelling bleef hebben ze direct een antwoord gestuurd om me gerust te stellen. Correcte dienstverlening.

Wat ik besteld heb, heb ik ontvangen.

Alles naar verwachting!

Alles volgens afspraak!

Zeer hulpvaardig

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam.

Jammer dat de levering veel langer duurde dan de beloofde levering op de site.

Mijn bestelling is uiteindelijk wel geleverd waar ik heel blij mee ben. Toch zou ik graag mee willen geven dat als een bestelling niet op tijd geleverd kan worden …dit naar de klant te communiceren en niet dat de klant steeds zelf contact moet opnemen met jullie.

Product goed verpakt ontvangen

Gemakkelijke bestelling, juiste product ontvangen, goed verpakt. Verzending zou sneller mogen

Mooie lamp voor goede prijs

Betreft Kartell fly lamp. Deze hadden we al maar bij verbouwing beschadigd geraakt Dus eerst nieuwe gekocht via ander bedrijf, de lamp was beschadigd dus teruggestuurd Toen zag ik de Kartell lamp bij Light matters voor een veel betere prijs Omdat de levertijd iets langer duurde heb ik contact gehad. Snelle reactie en prettige klantenservice Erg blij met de lamp!

59 Maasstraat H

Amsterdam 1078 HD