Mooie collectie en super klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk ! Super service

Vlotte afhandeling van mijn bestelling !

Na mijn besteling lag het pakket de volgende dag al in de brievenbus. Heel fijn!

Zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd.

Mooie designlamp

Communicatie over levertijd was prima. Erg blij met de lamp.

Stoffig en vuil

Ik kreeg een ornament van Country Field op voet dat ik eerst heb moeten afwassen toen het uit de doos kwam. Het zat helemaal onder het stof. Het zou toch zo moeten zijn dat je het meteen kunt neerzetten als je iets nieuw hebt gekocht. Er was ook nog een stukje verf uit de voet.

Aanrader

Snelle feedback op mijn vragen.

Duidelijke en correcte levering

Correcte snelle levering en ook vriendelijke en behulpzaam telefonisch contact.

Dag na de bestraling al in huis

Advies heel goed en afwikkeling bestelling heel correct.

Advies prima en afwikkeling bestelling met veel aandacht.

prettig telefonisch contact, goede service en snelle levering

Betrouwbaar bedrijf met aardige mensen, aanrader!

Client-service starts when the customer says :

Mijn eerste ervaring met Lightmatters was prima en voor mij aanleiding voor een tweede bestelling. Door enige onduidelijkheid over de levertijden van de bestelde lampen en rekening houdend met mijn behoefte aan communicatie hierover heeft het bedrijf (in het bijzonder Leon de Haas) zich op mijn verzoek maximaal ingespannen om mij overall van dienst te zijn. Ondertussen zijn de lampen uitgeleverd naar mijn volledige tevredenheid en kan ik Lightmatters aanbevelen als uw leverancier.

Via de telefoon een lamp besteld. Linkje gekregen om te betalen en een dag later stond hij op zijn plaats.

Snel en goed

g

Goed klantcontact, correcte levering

Correcte klantbenadering

Snel en correct

Snelle levering,vanaf begin tot ontvangst goed geïnformeerd over transport pakket. Heel tevreden!

Goed assortiment en prijzen, maar erg langzaam met versturen

Lightmatters heeft een goed assortiment met goede prijzen. De snelheid van orderverwerking tot verzending laat echter te wensen over. Van iedere webshop wordt tegenwoordig verwacht dat een artikel op voorraad binnen 24 verzonden wordt, maar na 2 maal iets besteld te hebben wat volgens de webshop op voorraad was, duurde het minimaal 4 dagen alvorens de order verzonden werd, dat is in deze tijden echt te lang.

Een zeer prettig en accuraat contact.

Snelle correcte levering.

GEWOON........GOED

GEWOON......GOED

Mooie website met geweldige verlichting. Uiteindelijk nog snel geleverd, lamp was heel goed verpakt.

Niets te klagen

Na uitgebreid zoek op de site van Lightmatters terecht gekomen voor een Foscarini hanglamp. Goede prijs en recenties gaven de doorslag om hier te bestellen. Na de koop vriendelijk te woord gestaan toen ik een paar vragen had. Voor herhaling vatbaar.

Mooi design voor goede prijs

Snelle reactie op vragen! Langere levertijd dan op site staat aangegeven. Product top!

Goed product, goede prijs en nette levering

Klein product besteld maar keurig afgewerkt

Goede service bestelling voldoet aan de verwachting

heel tevreden

wat misschien nog een beetje beter kan is informatie geven over hoe het leveren er voor staat

Advies, beter communiceren met de klant dan zou het een top bedrijf zijn.

Moeizame start door gebrek aan communicatie door bedrijf maar met uitstekend einde

59 Maasstraat H

Amsterdam 1078 HD