goede partij

Goed aanbod en heldere communicatie. Helaas was de lamp niet naar wens, de afwikkeling verliep prima

Snelle levering, accuraat, goede probleem oplossing, één opmerking

Opmerking: bij inschrijving voor de nieuwsbrief zouden wij €10,- korting krijgen op de bestelling, maar dat is (nog) niet gebeurd.

Uitstekende service!

Zeer behulpzaam en snel qua antwoorden op mails. Ook erg tevreden over het product.

Leveringstermijn

Leveringstermijn volgens website: 9 - 13 dagen. Feitelijk: twee maanden. En dan moest ik er nog zelf achteraan! Beter bewaken de volgende keer.!

Goede, snelle service

Zie hierboven.

Normale bestelling volgens afspraak goed afgehandeld

Goed naar verwachting afgehandeld. Minpunt is dat bijbehorende verlichtingsbronnen niet geleverd kunnen worden. Deze zijn voor de installateur/ winkelier te bestellen bij importeur Koopman Interlight. [email protected] mail: [email protected] voor de particulier zijn deze lampen bij geen enkele dealer van Koopman te krijgen. Mijn verzoek is om van beide typen een of zo nodig meerdere exemplaren te bestellen. Het betreft de lampen van Duralight.it met de volgende typenummers: LG6090W-D LED GLS A60 opaal 7W E27 2.700k en Duralamp Deco LED DA60A003W-D LED 10W E27. Hiervoor vast mijn dank. Met vriendelijke groet, J.A. Comuth

Werd meegedacht over de uitzondering.

Vraag was of de Premsela lamp verlengd kon worden. Ik was de extra, lange staafjes kwijtgeraakt met de verhuizing. En jawel. Het kon. Ze moeten nog wel binnen komen, maar de extra moeite en vriendelijke, open houding was een kleine verademing.

Prima ervaring.

Concurrerende prijs, goed website en bestelprocedure, snelle levering. En een prachtige lamp! Niks op aan te merken.

Enorm vlotte en goede support

Op een vermeend probleem werd bijzonder snel gereageerd om het vlot op te lossen! Uiteindelijk bleek het simpel oplosbaar.

Zeer goed advies

Ik werd prettig geholpen, er werd goed geluisterd naar wensen en aansluitend advies gegeven.

Volgens afspraak

Gemakkelijke bestelling en levering volgen afspraak. Klantenservice belt zelf terug als men de telefoon even nierheeft kunnen beantwoorden. Top!

breed aanbod, goede prijzen

Het aanbod bij Light Matters is groot. De prijzen zijn goed. Levertijd duurde wel iets langer dan aangeduid.

Keurig geleverd voor zeer interessante prijs!

Levering duurde langer dan verwacht. Als je dan mailt met een vraag over de levering reageren ze super snel. Daardoor dacht ik wat jammer dat ze niet pro-actief informeren over feitelijke (langere) levertijd. Is niet erg als iets langer duurt, als je maar weet dat het proces loopt.

Goed bereikbare en service verlenende lampenzaak.

Nadat ik mijn keuze had gemaakt voor de Nederlandse "Lotek Lamp" (van architect Benno Premsela), heb ik met Lightmatters telefonisch contact gehad. Het bedrijf is goed te bereiken en heb een duidelijk en informatief advies van de medewerker gekregen. De bestelling was eenvoudig online te plaatsen, en de volgende dag werd deze bezorgd. Lightmatters raad ik dan ook van harte aan!

Prima om bij Light Matters te bestellen.

Vloerlamp besteld. Het was me niet duidelijk genoeg dat de lamp in twee dozen verzonden werd. Kreeg op zaterdag het pak van 30*30*10 cm. Maandagochtend gebeld. Vriendelijk te woord gestaan. Er werd uitgelegd dat er nog ‘n langwerpig pak verzonden was. Achteraf was alles snel geleverd. De vloerlamp is gemonteerd staat mooi en is heel functioneel.

Tevreden klant maar wel pech gehad

Prachtige lampen besteld en ontvangen. Helaas tijdens het voorzichtig neerzetten van de lamp, is de lamp in meerdere stukken gebroken. Helaas dus een extra kostenpost omdat we een derde lamp moesten bestellen.

Buitengewoon vriendelijke medewerkers, behulpzaam en deskundig.

Zie hierboven

prima vlotte zaak.

Keurig verpakt en geseald .Vandaag besteld morgen in huis.

Mijn eerste bestelling was niet goed en deze werd goed opgepakt en ik kreeg het bedrag op tijd teruggestort.

Een prettige samenwerking op maat!

Lightmatters is zeer klantvriendelijk en stelt zich flexibel op om service op maat te geven. Zeer coulant en erg gewaardeerd!

Lamp retour aangeboden

Lamp gelijk retour gestuurd. Maar nog geen ontvangst bevestiging. Vr.gr. Frank la heij 0621570908

Niet goed

Op de doos zat een retoursticker, in de doos een briefje van de vorige klant met daarop geschreven " was toch te groot voor de slaapkamer, vriendelijke groet". Op de lampenkap aan binnen zijde zaten krasjes daar waar het in de lampsteun gaat. Jammer was dat. Ik had geen tijd om het te ruilen voor een andere omdat het ter emigratie de container in moest die week. Vriendelijke groet Saskia Maase

Goede prijs, lange levertijd

Goede prijs, lange levertijd

Efficiente afhandeling van bestelling

Medewerker heeft mijn vraag en bestelling naar tevredenheid vlot afgehandeld.

Prima levering snel en goed verpakt.

Prima levering: snel en goed verpakt!

59 Maasstraat H

Amsterdam 1078 HD

0202443278

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire