Zeer positieve ervaring

Gebruiksvriendelijke website, bestellen ging vlekkeloos, mijn telefonisch gestelde vraag werd adequaat beantwoord, afhandeling verliep prima

Mooie lamp, snel geleverd

Bij Lightmatters mijn mooie PH5 lamp van Poulsen gekocht. Scherp geprijsd en snelle levering. Goed op de hoogte gehouden via de mail.

Naar wens

Doen wat ze schrijven

Top ook als je terug stuurt

Breed assortiment, snelle levering en scherp geprijsd. Helaas padte het toch niet. Retouren geen dnkrl probleem, gratis retour en geld binnen enkele dagen al op de rekening. Klasse!

Goed en efficiënt

Mooie lamp en snel in huis

Mooi product, heel blij mee, snel geleverd, ook in deze hectische tijd

De zorg en extra moeite die gedaan is.

Het ging om een bestelling van een onderdeel van de Premsela lamp. Na navraag bleek het leverbaar te zijn. Het duurde wel enige tijd, maar tenslotte is het gekomen.

Erg lange levertijd

De vooraf aangegeven levertijd van 3-9 werkdagen is ruimschoots overschreden. Ook staat op de website niet duidelijk aangegeven dat de flos parentesi zonder lamp wordt geleverd.

Veel keus, goede voorraad en snel!

Ik wist wat ik wilde, het was op voorraad in de juiste kleur en werd de volgende dag geleverd!

Scherpe prijs en een snelle, keurige levering

Fantastische service en supersnel

Fantastische service. Uitstekende kwaliteit en supersnel. Product was perfect ingepakt.

Snelle respons

De bestelde lamp was helaas niet op voorraad en het zou lang duren voordat deze geleverd kon worden. Mij werd alle mogelijkheid gegeven om van de koop af te zien of te wachten. Ik heb gewacht. Duurde helaas nog iets langer. Maar beide keren binnen no-time een antwoord op mijn vragen. Uiteindelijk een mooie lamp ontvangen.

top

Niet gedaan wat beloofd was

Een lamp uit voorraad met bijpassend accessoire werd aanvankelijk niet verstuurd, kennelijk tóch omdat het accessoire niet meteen leverbaar was. Na een telefoontje van mijn kant werd het lampje wel snel geleverd. Toen was het kadomoment wel al voorbij! : ( Nu is het afwachten of het accessoire niet alsnóg vergeten wordt...

Iets vergeten, maar toen snel opgelost

Bestelling was een vloerlamp. De op de website aangekondigde levertijd was al overschreden, toen ik de track & tracé ontving. Bij levering bleek dat er echter een onderdeel niet geleverd was. Omdat ik dit op zondag ontdekte, heb ik op maandagochtend gebeld en ingesproken op de voicemail. Dinsdagochtend had ik een reactie van de klantenservice en op donderdag was het missende onderdeel in huis.

Goede service, snel handelen

Goede service, snel handelen en vriendelijk aan de telefoon.

Bestelling en levering perfect uitgevoerd

Alles naar wens uitgevoerd! Dank.

Van begin tot eind prima geregeld

In bovenstaand kader heb ik alles al gezegd

uitstekende service, snelle verzending. graag weer.

telefonisch besteld, vriendelijke bejegening en goede prijs.

Goed ervaren

Snel en goed

Ik heb de lamp gekocht als geschenk en dus nog niet gebruikt - alles prima verlopen - perfecte opvolging

Goede communicatie, snelle afhandeling.

Lamp besteld die helaas niet voldeed aan onze verwachting qua kleur en grootte. Geretourneerd, snel en goed afgehandeld.

Heel lang gewacht

Ik heb twee maanden op mijn bestelde lamp moeten wachten. Van lightmatters kreeg ik geen spontane update. Ik heb op t laatst twee wekelijks moeten vragen wat de laatste stand van zaken was. Heb geen opheldering gehad waarom het zo lang duurde. Mijn gekochte lamp is wel helemaal tot tevredenheid.

Snel. Goed.

Prima service. De lampjes zelf zijn een crime om op te hangen. Maar daar kan verkoper weinig aan doen.

Maasstraat 59 H

1078 HD Amsterdam

0202443278

Over Lightmatters B.V.

Lightmatters B.V. is een snelgroeiende specialist in verlichting in Nederland, die een breed scala aan producten aanbiedt via haar online winkel. Het bedrijf biedt zowel technische als decoratieve verlichtingsoplossingen van gerenommeerde merken zoals Flos, Tom Dixon, Artemide en Louis Poulsen. Lightmatters, opgericht in 2019, staat bekend om zijn expertise in interieur- en verlichtingsontwerp. Het bedrijf biedt klanten op maat gemaakte adviezen, verlichtingsplannen en professionele installatie-services. Ze bedienen zowel particulieren als bedrijven, met als doel goed verlichte ruimtes te creëren met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.