Probleme wurden sehr schnell erkannt und zu meiner Zufriedenheit gelöst, nochmals besten Dank!
Rode lampjes besteld voor in m'n cabine en een dag er na ontvangen dus niets mis mee, had alleen verwacht dat de lampjes wat feller zouden branden maar helaas.
Bestellen ging snel en soepel en de doos met lampen was snel geleverd. Ga zo door!
Volgens verwachting
Goed en snel contact
Mooie lampen
Bestellen ging erg makkelijk en de levering vrij snel daarna.Spullen waren netjes ingepakt en zonder beschadigingen geleverd.
Hallo Ramon, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze service, snelheid van levering en manier van verpakken. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Das Paket war innerhalb 2 Tage da und wurde dann durch Hermes geklaut
Hallo, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es tut mir leid zu lesen, dass Sie das Paket nicht erhalten haben. Ich möchte Sie daher bitten, uns per E-Mail zu kontaktieren, damit wir eine Untersuchung mit dem Spediteur einleiten können. Sie können über die Kontaktseite mit uns in Kontakt treten. Wir würden uns freuen, von Ihnen zu hören.
Snelle levering en ook de ledverlichting is top, bedankt en tot een volgende keer. Groeten Martijn
Hallo Martijn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over onze producten en snelheid van levering. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Top geregeld werken goed
Snel geleverd en een goed product.
Goedendag Geert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. We vinden het leuk te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van levering en kwaliteit van het product. We wensen u dan ook veel plezier toe met de aankoop en wie weet tot een volgende bestelling. M.v.g.
Ich habe 2 Nedking-Leuchtkästen von All Day Led gekauft. Die Artikel wurden gut verpackt und schnell geliefert. Weiter so!
Fijne ervaring
Schnelle Lieferung und die Ware wie beschrieben. Sehr gut
Guten Tag Rainer, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der Liefergeschwindigkeit zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf und wer weiß, bis zum nächsten Mal. M.v.g.
Ook het terugsturen gaat super
Goedendag Michiel, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en afhandeling van een retour. Uiteraard kan het ooit voorkomen dat een product toch niet naar wens is, of overbodig is geworden en ook dan streven we naar een goede service. We danken u nogmaals voor het plaatsen van een bestelling en wie weet tot de volgende keer. M.v.g.
Netjes snel en goed Helemaal top
Total einfache Montage und super Funktionen
Overzichtelijke site Ruim assortiment Duidelijke product informatie Eerlijke prijzen Goede betaalcondities Snel geleverd Goede service achteraf
Top Service schnelle Lieferung und top Qualität
Prima kwaliteit
Bei Problemen sehr schnelle Hilfe. Kontakt reibungslos und sofortige Hilfe.
Had een lamp besteld in 2023. Al veel plezier van gehad, maar er was vocht in gekomen. Mail gestuurd en bijzonder snel reactie wat het vervolg traject zou worden. Korte en duidelijke communicatie en niet onbelangrijk, heel snel. Je ziet het tegenwoordig niet veel meer dat bedrijven hun klantenservice zo hoog op het lijstje hebben staan. Top
Als Neukunde kann ich euch nur meinen größten Dank und Respekt aussprechen. Alles Kunden orientiert ausgelegt, daher alles problemlos und vorbildlich ver-abgelaufen. Super schnelle und sichere Verpackung/Versendung/Lieferung der Ware, suchte seines gleichen. 1A mit Sternchen und jederzeit gerne wieder.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie mit unserem Unternehmen rundum zufrieden sind. Wir hoffen, dass Ihnen Ihr Einkauf gefällt und wer weiß, bis zu Ihrer nächsten Bestellung!